Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankasamotnaismutna

byłam dziś na chrzcie - jestem zrozpaczona,jak można byc tak szczęśliwym

Polecane posty

Gość ankasamotnaismutna

byłam dziś na chrzcie, swojego 5 miesięcznego synka chrzcił mój kuzyn. ma piękną ,czarnowłosą żonę, uroczego synka jak patrzyłam na relacje matka -synek ,gdzie całowała go ,przytulała i była z niego tak cholernie dumna, kuzyn patrzy na nich z radością, opiekował sie żoną i synkiem zrobiło mi sie strasznie smutno. jak to jest ,jedni mają super stanowisko -adwokat,piękną żonę ,sympatyczną,inteligentną, wspaniałego zdrowego radosnego synusia Adasia, chrzesntną jego została siostra małżonki kuzyna -14sto latka. nie mam chrześniaka,a o dziecku mogę tylko pomażyć. jestem załamana, tak bardzo im zazdroszczę.

Gość ankasamotnaismutna
pomarzyć. błędy wynikiem szybkiego pisania

jak to jest mozliwe - pytasz?;-) ano zwyczajnie - swoj do swego ciagnie;)) ludzie szukaja "obiektywnej" winy za nieudany wlasny los, zamiast poszukac jej w sobie, swoicm podejsciu, oczekiwaniach i pomyslach na ich realizacje - as easy as it is;))

Gość ankasamotnaismutna
tak ,ale znałam ich jako parę ,potem po slubie -zawsze byli przeszczęśliwi ,ogólnie ona ma już takie podejście do świata, jest radosna,optymistyczna,potrafi się cieszyć nawet z najmniejszej rzeczy. czasem sie zastanawiam,patrzę -ile radości wniósł w ich życie ten mały człowiek,dla 24 latki -która jest na studiach i jej 4 lata starszego męża ,który też karierę dopiero zaczyna. ona pracuje jako opiekun od strony psychologicznej w domu pomocy ,i zostawiła to wszystko ,przerwała studia, by Adaś miał ją cały czas. Teraz mam 33 lata, rozstałam się z partnerem,nie mam dzieciatka -ale moja wina,bo wtedy na pewno nie zostawiłabym kariery,by poświęcić sie dziecku. Oni emanuja szczęściem. zazdroszczę.;)

szczescie to rzecz wzgledna , to co opisalas to np. dla mnie nie ejst szczesciem - ba - ja sie nigdy nie przestane dziwic ludziom ktorzy sami jeszcze nie wiedza co zrobic z wlasnym zyciem a juz plodza dzieci, ale najwazniejsze jest ze oni sa w swoijej sytuacji wszczesliwi - i o to chodzi;-)

Gość ankasamotnaismutna
tak. może i masz rację. ale trochę mi żal ,tego uśmiechu do matki,tej więzi, tego ,ze nie poprosuili mnie na chrzestną