Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SFrey

"najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim"

Polecane posty

Gość SFrey

To tak strasznie boli... To jest jak nóż wbity prosto w serce

Gość sd73mced20d53
to znajdz sobie kogos "dla kogo bedziesz calym swiatem", a nie siedz na forum i placz w rekaw

Gość Apologizeee tu lejt
Dokładnie!!

Gość SFrey
dla mnie wszystkim jest Donald Tusk, strasznie mnie boli , ze go tu nie lubicie

Gość ja tez tak mam:(
byly ktory ze mna zerwal traktuje mnie jak najgorsze scierwo:(

Gość SFrey
no tak tyle ze Donald ze mna nie zerwal

Gość SFrey
To forum naprawdę jest na niskim poziomie. Albo żałosne komentarze, albo podszywy Aha, dziekuje za radę: znajdź sobie kogoś dla kogo będziesz całym światem. Chyba mnie nie rozumiesz...

Gość ja tez tak mam:(
ja Cie rozumiem:(

Gość sosiamosia
Ja chyba Cię rozumiem.. chłopak który ze mną zerwał w 3 gim nadal siedzi mi w głowie, a teraz już jestem na 2 roku studiów.. no i co zrobisz?;) on mnie traktuje jak powietrze, coś co trzeba omijac a jednocześnie się za mna ogląda i jest zazdrosny, a popijaku mówi że za mna bardzo tęskni-wiem, bo mamy wspólnych znajomych i mi to powtarzają.. ja nie chcę tego słuchac, bo to bardzo boli.. ah life is brutal :) Czasem warto oddac się w ramiona kogoś kto Cię doceni, wepsrze i zawsze przy Tobie będzie...

Gość rokitkaaa
znam skądś ten tekst. Jakiś czas temu w moim chłopaku zakochała się jedna laska. Normalnie była szurnięta! wypisywała do niego jakieś podszywy że ja go zdradzam, byle by nas skłócic. Idiotka. I jeszcze była w tym wszystkim taka dumna i pewna siebie. Niedawno miała taki tekst wypisany u siebie na gg, mimo że ma już chłopaka. Sądze że ona nadal podkochuje się w moim. A swoją drogą to nie przejmuj się. Dlaczego właściwei jestes dla niego nikim??

Gość gość
piszecie żeby znaleźć sobie kogoś dla kogo będzie się całym światem... ja mam taka osobę dla której jestem całym światem co nie zmienia faktu że dla mnie całym światem jest kto inny... i uwierzcie to potrafi boleć gdy się wie że jest się nikim dla takiej osoby...