Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 10 dni poprawka

Za 10 dni 2 poprawki a ja nic nie umiem!

Polecane posty

Gość za 10 dni poprawka

matematyka i j.polski :( dzieki bogu jezyk angielski i niemiecki wyciagnelam na dopuszczajace. Bardzo sie boje :( dostalam material i nie wiem czy zdolam sie go nauczyc. Polonistka dala mi cztery lektury ktora bede musiala jej opowiedziec oraz wymienic zalozenia programowe romantyzmu i pozywityzmu i bede musiala jej powiedziec przyklady gdzie te zalozenia w tych lekturach sie znajduja. A matematyca dala mi 10 zadan i powiedziala mi ze mam sie tych zadan wyuczyc na pamiec bo bede miala takie same liczby i zadania.

Gość za 10 dni poprawka
Teraz idę do 3 klasy technikum. Polonistka bardzo leci z materialem, ona czepia sie kazdej klasowki i kazdej lektury. Wypomina ze mamy miesiac na czytanie danej ksiazki i w trakcie tego omawiamy wybrana lekture. A matematyczka tez w niczym nie jest lepsza, tylko by brala do odpowiedzi.

jak mozna byc takim glabem :O powiedzieli ci wszytsko co masz sie dokladnie nauczyc a ty jeszcze marudzisz :O

Gość sosiamosia
marudzisz gówniaro jedna! ja byłam na roszerzonym polskim w LICEUM i na przeczytanie lektur mielismy 2 tygodnie!! i dodatek spr z treści, na 33 osoby w klasie ok 20 jedynek z góry do dołu.. wynocha się uczyc albo ulice sprzątac!

Gość ja pierpapier
wspolczuje

Gość za 10 dni poprawka
Nigdy nie pojde sprzatac bo juz po szkole mam zapewniona prace w biurze w firmie swojego kuzyna, na studia napewno nie pojde. Tylko ze mama caly czas robi mi streszczenia wszystkich lektur, ja sie ich ucze i nie moge ich sobie wbic dokladnie do glowy, nawet mama zrobila mi zalozenia programowe co jest jaskolczym niepokojem, gdzie jest nieszczesliwa milosc, proby samobojcze. Co do matematyki to ojciec ze mna siedzi codziennie po 3 lub 4 godziny. Dzisiaj siedzial ze mna juz od godziny 10 do 16 i darl sie ze pol dnia mu zmarnowalam.

uczyc sie zrodzicami to moze dziecko w podstawowce :) jak sobie nie radzisz z tyloma pzredmiotami to trzeba bylo isc do zawodówki :D

Gość za 10 dni poprawka
A może lepiej żebym miała to średnie nawet bez matury i potem spokojnie sobie poszła do pracy do kuzyna do biura. Ze średnim wykształceniem biuro będzie dwa razy lepiej wyglądało.

Gość za 10 dni poprawka
Juz sie nie moge doczekac kiedy skoncze ta szkole i pojde do pracy. Na szczescie moge liczyc na ciepla posade w biurze bo do fizycznej roboty bym nigdy nie poszla.