Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gutta

Co mysli facet?

Polecane posty

Gość gutta

Pytanie głównie dla facetów: Co myślicie o kobiecie która na luźnym spotkaniu zgodziła się na sex, lub dopieściła Was oralnie? Ale wcześniej znaliście ją około rok, i byliście po prostu kumplami, nic więcej Was nie łączyło? Spotykaliście sie tylko w towarzystwie, a przy okazji bycia tylko we dwoje tak sie rozpaliliście, że po prostu poszliście do łózka

Gość motzz
wtedy zadaję sobie pytanie, dlaczego nie dała wejść w kakao

A co ty myślisz o sobie? Nie wiem o co ci chodzi co chcesz się dowiedzieć. Myślę że jesteś spoko i nie było tutaj nic nie naturalnego czy dziwnego.

Gość gutta
Chodzi mi o to, czy facet uważał by to, za coś dziwnego, pomyślał o mnie, że jestem łatwa?

Gość Normalny_____
Nie jestes latwa. Kazdy ma potrzeby, i faceci i kobiety... Rozumiem ze zrobilas mu loda i teraz masz troche wyrzuty sumienia. Skoro sie znacie i lubicie to nic sie nie stalo, glowa do gory :)

Gość motzz
skoro nie dała w oko to nie jest łatwa, w muszlę to żaden miernik

Gość gutta
no trochę te wyrzuty męczą za loda i sex. I zastanawiam sie, jak jutro na imprezie będziemy na siebie reagować, bo idziemy na tą samą, mamy wspólnych znajomych (to stało się dzisiaj).

Gość Normalny_____
gutta a ile masz lat jesli mozna zapytac?

To było naturalne. Nie wiem czumu miał by pomyśleć że jesteś łatwa. Wytłumacz mi o co chodzi z ta łatwizną? Przecież jeżeli dziewczyna jest zołzą która kocha się z obowiązku tylko jako nagrodę bardzo rzadko to facet który z nią jest jest pojebany.

Gość gutta
z łatwizną chodzi o to, że wystarczyło 10 minut całowania i dotykania, a mi juz nogi się rozchyliły, byłam taka podniecona i chętna ;)

Gość gutta
najgorsze jest to, że podoba mi się jego kolega, któremu mam ochotę dać odczuć to samo co swojemu dzisiejszemu bożyszczowi

Gość qw;o24th
prawie do nieba wziełas mnie.......

Gość gutta
''najgorsze jest to, że podoba mi się jego kolega, któremu mam ochotę dać odczuć to samo co swojemu dzisiejszemu bożyszczowi '' tego nie pisałam ja, komuś sie nudzi widać ;)

to się zdarza najważniejsze jest to co się wydarzy w najbliższym czasie bądź szczera z samą sobą. Jeśli jest miedzy wami chemia i się dobrze rozumiecie to super po co gierki manipulacje i inne bzdury.

Gość fotel
a co to za impreza która kończy się przed 23.na obiad cię zaprosił,a poźniej mu obciągnełaś i teraz pytasz się czy jesteś łatwa?

Gość gutta
podszywie nie przeszkadzaj w "rozmowie", ale nawiązując do wątku, nie przeczę, że w głębi duszy chciałabym powtórzyć dzisiejszy seans, poszerzając go nawet o pewne wątki, ale czy to wypada? ponoć wypada tylko dysk

Gość gutta
ktoś znowu post u góry napisał za mnie... ''podszywie nie przeszkadzaj w "rozmowie", ale nawiązując do wątku, nie przeczę, że w głębi duszy chciałabym powtórzyć dzisiejszy seans, poszerzając go nawet o pewne wątki, ale czy to wypada? ponoć wypada tylko dysk'' < --- to znowu nie ja fotel: nie, po prostu wpadł na chwile bo w sumie myślał, że mój kuzyn, z którym sa przyjaciółmi u mnie jest. Go nie było, więc zaproponowałam, żeby poczekał, włączyłam film, polałam wino, no i w pewnym momencie poszułam jak się do mnie wbliża, a potem juz samo wyszło

Gość motzz
A co tu myśleć, bierzesz i zapinasz. Nie wiem kto i po co próbuje z tego zrobić filozofię. Pózniej dochodzi do takich sytuacji, że puści się po upływie 48 godzin i 20 minut i walisz taką belę z zasadami. :O