Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqvmozna

Czy można tutaj .....

Polecane posty

Gość vennom
przeciez argen to jeden z tych prawikow z topu życie w pojedynke.

Gość do Czarnulki27
nie, pewnie do czasu aż znajdziesz tu jakiegoś ruchacza (tacy tu sie trafiają), ale wrócisz, żeby napisać, że czujesz sie wykorzystana

"do czarnulki27" Mylisz sie, nikogo nie szukam ... To, ze wypowiedzialam sie w topicu qqzmozna swiadczy o tym, ze lubie rozmawiac z ludzmi to wszystko. "nigdy nie oceniaj ludzi po pozorach, gdyz poznasz tylko pol prawdy"...

Gość do Czarnulki27
to podaj jakiś temat, porozmawiamy, podobno lubisz

Jesli mialbys/mialabys wybrac sie gdzies na weekend, w jaki zakatek Polski sie wybierzesz i dlaczego wlasnie tam?

Gość do Czarnulki27
góry stołowe, chciałbym sie znów powałęsać po szczelińcu, popatrzeć na te 200 metrowe urwiska, zawsze mi sie tam podobało, byłaś tam?

"do czarnulki27" Nie nie bylam w gorach stolowych. Uwielbiam krotkie wypady gdziekolwiek, byleby zmienic otoczenie. oprocz gor stolowych mozesz cos jeszcze zaproponowac?

Gość do Czarnulki27
mam wiele propozycji, ale nie wiem co dla Ciebie będzie zmianą otoczenia. Krótkie wypady są w naszym kraju złym pomysłem, bo wszedzie długo sie jedzie... bardzo lubię lubelszczyzne, Zamość. tak bardzo jakby to powiedzieć, dziewiczo jest na płd wschodzie i wiele ciekawych miejsc, ale nie takich typowo turystycznych

ciekawie opowiadasz o tych miejscach, chetnie Cie poczytam, wlasnie przegladam strony z noclegami nieopodal gor stolowych... Te dziewicze rejony to..?

Gość do Czarnulki27
okolice łęcznej, nałęczowa, frampol (mają tam bardzo fajne jeziorka z krystalicznie czystą wodą - stan na 3 lata temu, nie wiem jak teraz) Jak już się wybierzesz w góry stołowe, koniecznie zachacz o czerną, kawałek od kudowy - robi wrażenie. Z tamtąd masz kawałeczek do jeleniej gory, cieplic, ogólnie karkonoszy. Sporo zabytków tam jest do oglądania. Nie wiem co lubisz: góry, jeziora, przyrodę, samotność.

Gość do Czarnulki27
czermną

Super, wezme to pod uwage. Uwielbiam jeziora, lasy, morze, samotnosc, wyciszenie sie, zwiedzanie, spacer. Z daleka od zgielku i wrzasku... Na chwile obecna wyjezdzam na Mazury, ale to co napisales a sadze, ze opisales ciekawe miejsca,to mysle, ze warto sie tam wybrac. Dziekuje :)

Gość do Czarnulki27
Super, bardzo lubie mazury, polecam Wyspę róż koło Orzysza, byłem tam sporo lat temu, akurat wtedy były te masakryczne wichury, które kładły na ziemię lasy, trafiłem tam tydzień po wichurach. Gdziekolwiek nie bedziesz udanego wypoczynku i pogody!

Ne dziekuje, zeby nie zapeszyc ;) Magiczna godzina sie zbliza, czas na drzemke :) Jeszcze raz serdecznie dziekuje za wskazowki :) Pozdrawiam serdecznie :D

była taka książka, nie pamiętam dokładnie tytułu, 100 pomysłów na weekend, czy cos takiego jak lubisz weekendowe wypady, ale jak pisałem wszedzie remonty i wolno sie jedzie. Z miast w których byłem nie polecam Rzeszowa i Bydgoszczy, no chyba, że pobliski zalew koronowski, to polecam i to bardzo. Pozdrawiam