Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokotwskiebramy

Jakies pomysly na ciekawe sniadanie;]

Polecane posty

Gość Mokotwskiebramy

Jutro z samego rana jade do dziewczyny z ktora sie spotykac na tzw poranna kawe...chce przyjechac wczesniej i przygotowac jakies sniadanie, tylko nie bardzo wiem co, zeby nie byly to np kanapki...jakies sugestie ?:)

Gość mihfkgkg
kup świeże croissanty do kawy najlepsze niam

Gość cos wam powiem
cos cieplego i prostego przygotuj :) moze jejecznice, wiem, bardzo obcykane , ale malo kto jej nie lubi :)

Gość mihfkgkg
jajecznice? fuj

Gość Mokotwskiebramy
jajecznica tez nie wydaje mi sie zbytnio ciekawym pomyslem!! ale croissanty brzmia spoko :D tylko jutro swieto cholera;/

Poszukaj sklepow 24h, sa napewno w Twojej okolicy :) Moze malinki z bita smietana? :) owoce... Albo paczki do kawy, jakies slodkie ciastka? Moze cos na slodko, ryz z musem owocowym? Najpier zapytaj czy dziewczyna jada sniadania, moze tylko kawe pije :)

Gość tejrezjasz
omlet zrób, do tego 2 rodzaje dzemików w miseczkach podaj , soczek, herbatka Albo sok pomarańczowy( sam wyciśnij albo kup DOBRY) , zrób tosty w tosterze na ciepły tost do pomidorki pokrojone, posyp bazylią świeżą , posol, popieprz i polej odrobinką oliwy z oliwek( na tost łyżeczka Inna wersja pomidorków to z mozarellą( plasterek pomidorka, plasterek mozarelli na okrągło położone na talerzu, bazylia, sól, pieprz- oliwa albo kup bułeczki dan cake i upiecz je ( 5 min w piekarniku) , do tego jajeczka na miękko, masełko soczek kawka. NO I KONIECZNIE NIEWIELKA RÓŻA W WAZONIKU:-) powodzenia:-)

Gość Mokotwskiebramy
dzieki wielkie wszystkim! :) kilka ciekawych pomyslow juz mi podsuneliscie :)