Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StuLrocker

Czy zdjecia ze stopek niektorych loszek stad sa ich prawdziwymi zdjeciami?

Polecane posty

Gość prowoprowo56
co to jest loszka?

dalbym wiele by taka dziewczyna jak ta ślicznotka która wpisała sie wyżej choć spojrzała w moją stronę :O🖐️

jakbyś był z mojego miasta to możliwe, bo jak ide ulicą to się uśmiecham do przechodniów :D

I tak cieżko by mi było Cie spotkac, najczesciej moja droga to dom - szybko do samochodu by nikt mnie nie zauwazył i swym spojrzeniem nie wprawił w jakieś kompleksy - uczelnia - dom :O🖐️

Gość janusz z bydgoszczyy
wykuuurrrrwiac od skizto to moja loszka na forume 😡

Gość takasiakaiowaka
Niezupełnie, na twarzy niemal zawsze, jeśli człowiek o siebie dba - widać dawną urodę. Zasuszony kwiat nadal ma posiada swojego dawnego piękna.

Gość takasiakaiowaka
posiada cząstkę* :O głupia ja

Nie należę do nikogo, a Ty Januszu mnie chyba kiedyś bardzo obraziłeś :( Jestem pamiętliwa.

Nie spotkałem jeszcze ładnej kobiety która jednoczesnie byłaby skromna, jestes taka? kochałbym Ciebie :)

A po drugie co taka dziewczyna robi o 2 w nocy na forum... zagalopowałem sie, chciałem napisac forum dla idiotów ale to nie f23 :D Odchodze z f23 i przychodze do was, moze pomozecie mi wygrac zycie bo tam zdołowali mnie i nie dali szans rozwoju w stosunkach damsko meskich :O

skizto pisalem juz na ten temat. to podszywy moje lataly oryginalny janusz z bydgoszczy jest kulturalny :)

Ja tu siedzę do 4 :) Lubię noc :D Na f23 zostałam sprowadzona do parteru w bardzo brutalny sposób, więc już nie bywam tam :P Janusz, więc jesteś oczyszczony z zarzutów :)

stulrocker wy.k.u.r.w.iaj na f23, ewentualnie skur/w/i/aj ogladac olska pilke nozna hahahahaha i TAK NIGDY NIE BEDZEISZ MIAL KOBIETY BO JESTES STULEJARZEM :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

zzwracam sie do stulrockera , wszyscy na niego na f23 spluwaja i gasza papierosy na jego mordzie :D🖐️ludzka sciera

także należe do nocnych marków, by wyprowadzic mnie w tego letargu potrzebuje kobiety która wieczorem mnie zmeczy a na koniec szepnie czułe słówko do uszka na dobranoc :) ps: jestem niespełnionym romantykiem który w XXI wieku jest brutalnie doświadczany :O🖐️

nie wierzcie januszowi, łże jak pies :classic_cool: Jestem fanatykiem polskiego futbolu a dokładniej Legii i Wisły Płock i dlatego mnie nie trawią jednoczesnie zazdrocząc mi własnego mieszkania, samochodu i znajomosci wsród kibiców jednej jak i drugiej z druzyn ;)

Gość takasiakaiowaka
W ogóle mi za nic zablokowali konto i zostałam okradziona ze swojej stopki 😠 zdzierstwo, nieprawdaż?

skizto co sadzisz o muzykach? :classic_cool: