Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfankalepperaale

Dowody w śmierci Leppera zignorowane!

Polecane posty

Gość antyfankalepperaale

"Polska ignoruje dowody w sprawie śmierci Leppera" IVONA Webreader. Wciśnij Enter by rozpocząć odtwarzanie PAP | dodane 2011-08-14 (22:10) Szokujące zabójstwo: sześć ofiar, w tym troje dzieci. Mordercą Polak? Europoseł PJN nie został wpuszczony na Białoruś Oni nie wierzą w samobójstwo lidera Samoobrony Kadafi wzywa do uwolnienia kraju od "zdrajców i NATO" Śnieżyce sparaliżowały Nową Zelandię Białoruska telewizja państwowa powróciła do tematu śmierci szefa Samoobrony, b. wicepremiera Andrzeja Leppera, twierdząc, że w śledztwie pojawiły się nowe dowody, jednak są one ignorowane przez władze i media w Polsce. - Przez cały tydzień pojawiały się coraz to nowe dowody, wskazujące na to, że Lepper nie mógł sam odebrać sobie życia - powiadomiła telewizja w cotygodniowym programie publicystycznym "W centrum uwagi". Powołała się na informacje ogłoszone przez Tomasza Sakiewicza, podała też wypowiedź przedstawiciela internetowej emisja.tv. - Przyjaciele i współpracownicy (Leppera) są przekonani, że w śmierci lidera polskiej opozycji jest ślad polityczny", a "w społeczeństwie i w internecie aż kipi z powodu niejasności wokół śmierci nieugiętego polityka" - mówił komentator. Według białoruskiej TV jednak w Polsce "władze, i jakoby niezależne demokratyczne media jak gdyby nie zauważały dziwnych szczegółów". REKLAMACzytaj dalej - Co ciekawe, Polska kategorycznie odmówiła przyjęcia od kolegów z innych krajów pomocy prawnej w śledztwie. Oficjalna Warszawa o śledztwie międzynarodowym nawet nie chciała słyszeć - dodał komentator. Przywołał w tym miejscu śmierć opozycyjnego dziennikarza białoruskiego Aleha Biabienina w zeszłym roku, przypominając, że Mińsk zaprosił wówczas ekspertów OBWE, a ci potwierdzili wersję oficjalnego śledztwa, mówiącą o samobójstwie. - W Polsce wielu się obawia, czy władze nie chcą zupełnie przemilczeć wszystkiego, co się stało. Samobójstwo, czy jednak zabójstwo - to pytanie martwi teraz całą Polskę. (...) Samobójstwo, w które nikt nie wierzy. W całym kraju prości ludzie opłakują (Leppera) i czekają na wiadomości z Warszawy i wyjaśnienia, co naprawdę stało się z głównym politykiem opozycji - podsumowała białoruska telewizja. Jest to kolejny materiał poświęcony śmierci szefa Samoobrony wyemitowany w tym tygodniu przez telewizję państwową. Szef Samoobrony, b. wicepremier w rządzie PiS-LPR-Samoobrona został znaleziony martwy 5 sierpnia w warszawskiej siedzibie partii. W ubiegły poniedziałek prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie jego samobójstwa. Podczas sekcji zwłok nie stwierdzono obrażeń, które wskazywałyby na udział osób trzecich. W siedzibie Samoobrony nie znaleziono listu pożegnalnego.

Gość antyfankalepperaale
Napiszcie co o tym sądzicie? DOWODY - on był taki jak ja. Na przestępstwo musiał być dowód. Ale tak w Polsce nie ma. Mieli być świadkowie. A wiecie czym on przegrał z tą Krawczyk? Jedną rzeczą. POLITYCZNIE z nią przegrał bo miał ją nie przelecieć jak sobie jego zdaniem życzyła tylko WYRZUCIĆ z partii. Oficjalnie. I co by się wtedy stało?

Gość antyfankalepperaale
Wiecie PO CO Anecie Krawczyk dziecko z Lepperem? SKĄD ON TO MIAŁ U DIABŁA WYMYŚLIĆ? Ze ona z nim potrzebuje 3 dziecko, a wiecie czemu? Bo PODOBNO miał być księdzem, ale nie został i działałby na tego księdza, że nie dałby jej rady. Ale on nie wiedział, że ta pani ma 2 dzieci z księdzem. I to 2 dzieci. A czemu nie dał jej rady? Bo syn nie jego. Ostatnie dziecko też nie jego - to była pani Aneta Krawczyk. Co najwyżej córka. Bo czemu żona pana Leppera nie dała jej rady i nasienie męża od córki dostała? To samo - nie dały rady bo...? NIe myślały ślubem kościelnym i tyle. I jedynie tym wszyscy przegrali. Ślubem kościelnym. A przecież każdy wie, że w Polsce dojść do czegoś bez ślubu kościelnego to po prostu... choć powiem wam ten kościół nasz zależy jacy księża. Tam trochę wyżej aż takich zer nie ma - wiecie ogólnie są cieńcy, ale takie coś? Po cichu choć aż tak się w dużym mieście duchowienstwem ZA MYCH MŁODYCH LAT nie zgorszyłam. Dlatego tam jeszcze łażę co mi zycie uratowało. Choć to za mało pewnego dnia bo i tak nie płaciłam. Ta spowiedz to wiecie... to trzeba rozumieć, ani tego nie rozumiałam. Gdzieś to miałam. Miałam wrócić do dzieciństwa gdy człowiekowi po spowiedzi jest dobrze, miałam po prostu grzechy nie akceptować, tylko myśleć w duchu optymistycznym, że następnej spowiedzi nie będzie. A wiecie - zaś to samo za chwilę i koniec. Choć nawet nie to mnie zgubiło bo na początku jeszcze się trzymałam, ale nie miałabym jej po matce bez spowiedzi i stania o nią rozgrzeszeniem bo matka była zakonnica, w szkole jedna tragedia jak się zabiła, nie dałabym rady i tyle. No ale... smutno i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
Wiecie - pracy stałej nie miałabym PO MATCE bez stania o nią spowiedzią i ROZGRZESZENIEM. Tak i by mi musiały ustąpić a tak? I tyle :( A ta matka też - rozgrzeszeniem by stała o stałą pracę i nie po niej, a tak po niej wiecie. Co tu robić dalej? A teraz jeszcze ten Lepper. Samoobrona. Skąd ta nazwa? Bo się z tą nazwą mieli pożegnać. Czemu nie? Albo w ogóle inna nazwa, nie? Samoobrona. A czemu? Bo powiedzą - Lepper się na wojsku nie znał. Jak to nie - SAMOOBRONA. Bo czemu on tę nazwę zostawił wielu myślało. To miała być Polska Partia Rolna. Samoobrona. Dlaczego??? :(((

Gość ty wyżej fajnie masz
:O

Gość antyfankalepperaale
I tylko wtedy by nie dostała zwolnienia dyscyplinarnego, a tak dostała, a ci jej rodzice mieli się ochrzcić i też nie po nich, a tak po nich i tyle. A czemu nie dałam rady w tej Polsce? Bo tu każdy ma swojego stałego spowiednika wiecie. A ja myślę, że... czy to o to chodzi? No właśnie - czy to o to chodzi?

Gość antyfankalepperaale
Oto co o seks aferze czytamy w wikipedii. A jaka była prawda? Może ktoś takie coś napisze. Bo ja myślę, że to było tak. W 2001 roku pan Andrzej Lepper przeleciał panią Anetę Krawczyk - było to 10 lat temu gdy był piękny i młody i uważał, że tak uważał, że zawsze tę dziwkę będzie miał w garści bo ani męża ani niczego. I ta żona to wiedziała bo to powiedział jej - ale wiecie nawet to pochwaliła. Swięty spokój będziesz od niej mial. A ONA? I takie coś się zaczęlo i tyle. Ani on nie miał spokoju ani ta żona, a poszło nie o to , że jej się on podobał - bo nawet był zdziwiony, ale cóz... miłość ślepa jest, ale poszło o to, że chciała z nim ZAJŚĆ bo PODOBNO MIAŁ BYC KSIĘDZEM. I to chyba mu mowiła - pan miał być księdzem, tak? Bo wiecie - ona by mnie zaszczuła własną rodziną, że matka była zakonnicą. I że się przyznałam do matki to PO MNIE. Ale ja nie chciałam być zakonnicą. Ale matka była i miała opinię DZIWKI. W Londynie. I tak by mnie wykończyła bo ona nie była dziwką. Ona po prostu puszczała się na policji za młodu, żeby... nikt tego nie wykrył. Nie - ona się puszczała politycznie, że kiedyś założy z tego partię. Bo tak na nią przezywał Lepper " pani niech sobie założy partię zboczonych kobiet i sama w niej siedzi". No właśnie - kto to zakładał tę partię? On? On siedział se i dumał. I wiecie - co to ona chciała w tej partii robić? To miała pilnować problemów rolnictwa, a nie szwendać im się po gospodarstwie i się interesować sztucznym zapłodnieniem BO ZA TO wszyscy się od ojca odwrócili - bo co ona tam robi? Matka 2 dzieci się EDUKUJE - ona jest z miasta. I zawsze tak było i tyle. To ją dali do województwa łódzkiego - tam jest miasto, a z Częstochowy się śmiali i jedyny błąd. Co oni mieli jak osiągnęli SUKCES to ...zarzucić jej brak wykształcenia wyższego, z partii wyrzucić i tyle. A tutaj - w sumie założycielka SAMOOBRONY istotnie, ale co dalej? I tyle. Co jeszcze? ======================================== Seksafera w Samoobronie Osobny artykuł: Seksafera w Samoobronie. W grudniu 2006 Aneta Krawczyk oskarżyła posła Stanisława Łyżwińskiego o żądanie usług seksualnych w zamian za otrzymanie pracy w jego biurze, a następnie o uzależnianie wypłacenia pensji od odbycia stosunku seksualnego. Zażądała też od niego alimentów, twierdząc, że jest on ojcem jej najmłodszego, 3,5-letniego dziecka. Badania DNA zlecone przez prokuraturę wykazały jednak, że kłamała. Krawczyk utrzymuje także, jakoby w 2001 doszło do zbliżenia między nią a przewodniczącym Samoobrony RP Andrzejem Lepperem. 8 lutego 2007 po przebadaniu Andrzeja Leppera wykluczono także, by on był ojcem córki Anety Krawczyk. W programie Teraz my! Krawczyk powiedziała, że radny Samoobrony RP Jacek Popecki aplikował jej oksytocynę w celu przerwania ciąży. W 2008 otrzymała status pokrzywdzonej w procesie Andrzeja Leppera i Stanisława Łyżwińskiego toczącym się przed Sądem Okręgowym w Piotrkowie Trybunalskim.

Gość samotny koniobijca
a kiedy bedzie usia siusia lepperiada?

Gość antyfankalepperaale
I wiecie jedyne co można TAK NAPRAWDĘ zarzucić Lepperowi to brak wyższego wykształcenia. Bo nie łudźcie się, że on jest ograny tym że nie był wójtem. On jest ograny WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM jedynie tym. Papierkiem - żadną wiedzą praktyczną, znajomością tematu, niczym takim. Po prostu PAPIERKIEM WYŻSZEJ UCZELNI. Ja też się dowiem. No własnie guzik prawda. Ja jestem ograna ZŁOTYM ŁANCUCHEM NA SZYI NAUCZYCIELA HISTORII. Tak jestem ograna. Czy ten nauczyciel miał rację? Bo wiecie ja miałam 2 procesy, ale miałam być czysta po tych procesach. Nie. Dlaczego? Bo ja dostałam pracę w roku 2008 czyli ktoś uważał, że ja jestem czysta. Nie. Czemu? Ja też myślałam, że to nie musi być koniec. I wtedy zaczął za mną dzwonić promotor. Żeby mnie wykończyć. Ale dlaczego? On nigdy taki nie był. Bo WYGLĄDA NA TO WIECIE jakby mnie zaszczuł profesor, ale to nie jest prawda. Ja jestem zaszczuta prawem - zobaczcie sobie - złoty łancuch na szyi - ja zrobiłam mafia szkolna ale to bym była czysta nie jestem - złoty łańcuch przewodniczący rady miasta, sedzia w sądzie. Tak mnie zaszczuli i tyle. I na dodatek matkobojca mnie tak pięknie potraktował. Zobaczcie jak mnie IDEALNIE pasuje paszport amerykański bo teraz będzie, że uciekam. ABSOLUTNIE. Tylko żeby się nikt nie zaczął wykształceniem łudzić. ABSOLUTNIE. Ja jestem zaszczuta w roku 2006 złotym łańcuchem na szyi magistra historii. Jaki ten magister był? Przede wszystkim nic nie wiedział o rozbiorach Polski. No to co mnie obchodzi taki historyk? O co on stał nie wiem - ale rozbiory Polski dają mu radę. I tylko takie smutne pytanie - za co ja miałam tyle problemów w tej szkole jak ja nie jestem historyczką. Wiecie ten doktorat robiłam to nie miałam czasu na konkursy - jak on mógł mnie tak potraktować. Poglądy mam , a zobaczcie z tego łańcucha nawet promotor postanowił im pomóc zaszczuć mnie w pracy. No gdyby był profesorem historii. I tyle wam napiszę. NIE DAJCIE SIĘ i tyle. I wykończyłoby się sztuczne zapłodnienie - przy takiej pracy własnej, studiowaniu tematu wiecie - sztuczne zapłodnienie jest lepsze od gwałtu, co mi matka zrobiła, ze się powiesiła - Aneta Krawczyk co prawda też matki nie ma, ale katechetka, a moja po zakonie ani katechetka. I tak by mnie z tą jej deklowatą rodziną wykończyli i jeszcze tymi braćmi moimi na zachodzie ZE ŚREDNIM - dlatego od nich poszłam i tyle. No i smutno mi że nie mam doktoratu. Ale co robić? I tyle. Jednak tym się nie łudżcie , ze tu jest wykształcenie jakieś i tyle. Zresztą czy to NAPRAWDĘ jest najważniejsze? No ale tyle studiów jest, że każdy znajdzie coś dla siebie :(

Gość antyfankalepperaale
Wiecie - z sobie znanych żródeł wiecie wiem, ze ten nauczyciel stoi o upadek cesarstwa rzymskiego. Ale co? Czyli Polska tez ma upaść, tak? No to dzięki niemu już upadła. Bo cesarstwem rzymskim nie byliśmy nigdy. Jakoś te ziemie były, a język polski przetrwał 150 lat - była germanizacja, rusyfikacja słuchajcie i jednak ten język polski się utrzymał. Bo wiecie - nikt mi przez niego dobrego słowa od 2006 roku nie powiedział. Nikt. A nie mogłam być bo nie byłam polonistką i tyle. I za co on był lubiany? Za to, że głosił, że cesarstwo rzymskie się rozpadło, a co dopiero Polska. I teraz on mnie przywitał słuchajcie - całując mnie w rękę - to wytarłam się zaraz, i how do you do? hał, hał piesku - coś takiego. Bo wykończył mnie zwierzętami. Ale wiecie. Gdyby nie to morderstwo to po nim. Wiecie z kim on trzyma na mnie? Z sędziną. Z tą co mnie wykończyła w sądzie. I ona nie da mu rady bo nie jest matkobójczynią i chce mieć spokój. I zobaczcie musi się trzymać przeze mnie nauczyciela historii. Chyba , ze da mu radę czymś więcej niż rozpad cesarstwa rzymskiego. Ja mu umiem dać radę i już jest spławiony. Ale wiecie - w szkole należy stac o PROGRAM NAUCZANIA a nie o rozbiory Polski. A on chyba niczym Stanisław August Poniatowski? taki atrakcyjny Kazimierz ze złotym łancuchem na szyi. Obecnie zostaje mu order św. Stanisława i status męczennika polskiego. Bo jak taki idealny to miał być księdzem, a nawet Ziobro się ożenił KOŚCIELNYM ŚLUBEM i ma dziecko w drodze lat 41. A on? I tyle wiecie. Bo za ten doktorat jak nie mieli zamiaru mi go dawać to mieli mnie OLAĆ, nie - wykończą mnie tym doktoratem. A ja ich skierowaniem na studia bo wiecie. Jako ta nauczycielka roku 2000 to chyba miałam odejść. A na studia to mnie miały skierować w okresie marzec - czerwiec 2000 bo wtedy już zaczęłam pracę. I miałam być wtedy wezwana na rozmowę - co ja to dalej zamierzam bo w sumie przydałaby im się anglistka , skierowanie mi napiszą, ale pieniądze czy dostanę to nie wiadomo. Bo czemu ja się wyniosłam, a ojciec tyle lat jeździ. Do szkoły nie jeździ i tyle. To jedna sprawa. A druga bym sobie za studia sama zapłaciła to mogłabym odejść choć jakby mi dali to bym siedziała. Dalej spokojnie biblioteka bo tak pasowało, a jak poszłam i nie miałam stałej pracy to nie pasowało i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
I zobaczcie ile by było sukcesów takich prawdziwych gdyby nie Lepper i dopłaty do rolnictwa. ZERO. Jakieś same brednie. Ale ten sukces to był JEGO SUKCES o ile to w ogóle był sukces i się mieli od niego odpieprzyć. Albo niech tak gadają, że wszystko zostanie. A np. sukces militarny jakiś w tej Uni. Bo co jeszcze by zostawało? I tyle :(

Typowo populistyczny tekst. Piszą że zignorowane zostały jakieś dowody, ale jednocześnie żadnych rzekomo zignorowanych dowodów nie wskazują. Nie wymieniają. Białoruska, antypolska propaganda. Andrzej Lepper popełnił samobójstwo - to pewne.

Gość antyfankalepperaale
To nie jest żaden populistyczny tekst. Co miała zrobić ta Aneta Krawczyk z tymi dziećmi się dowiem? Zabić. Zabiła matkę to dzieci też. I księdza co jej je zrobił. Zabić , nie ma dzieci i może wyjść za mąż. Bo w sumie nie ożenił się z nią przez te dzieci się dowiem. No i wiecie... Praktycznie jedyne co w sumie miała zrobić to wziąć tę ampułkę z nasieniem buchaja i się nią wysmarować. I tyle. Czy by cos urodziła? No cóz... 3 dziecko to miała mieć na dziecko. Alimenty? Od kogo? Ale to nie jest moje myślenie. Moje myślenie jest moją rodziną. Moi bracia na przykład. W SUMIE ten młodszy to ampułka z nasieniem BUCHAJA wiecie i najwyżej laska nie zajdzie to może powiedzieć, że no niestety... i tyle - uszkodzone plemnniki wskutek złej temperatury i tyle. Albo w ogóle niech se zrobi dziecko, uzna, i póżniej się z nią ożeni. Bo dziecko było. I tyle. Bo jakby tak nie było dzieci? No właśnie - zaś to samo. I tyle. I wiecie ja raz miałam takiego amanta, ze miał 4 siostry i wiecie on piąty i to była rodzina. Bo że nie chcę rodziny. Takie coś. A ja teraz co? Jakiś brat wykolejeniec życiowy, ja trzecia. Bo ja jestem zajechana całkowicie przez rodzinę. A oni? W sumie też, ale to adopty i takie zycie. Temu starszemu jeszcze jeśli nie Arabka to Ruska zostaje. Caryca Katarzyna jakaś i tyle. A temu młodszemu Amerykanka i tyle. Temu starszemu też Amerykanka zostaje i tyle. Bo Polki to są wszystkie lesby, a ja się zachować nie umiem. A on umie. Ale wiecie - jeszcze się przejmuj żeby się nie powiesił jak ten Lepper. Tacy bracia - Boże święty. to lepiej wcale i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
A jaki masz na to dowód, ze ten Lepper się powiesił. Pewne jest tylko jedno STRACIŁ SIĘ. Bo bruzdy wisielczej nie widziałam na jego szyi. I tyle ci napiszę :(

Gość antyfankalepperaale
No a jeszcze tak ogólnie - tym braciom obydwu pozostaje wręczyć Iwonce ampułki z nasieniem buchaja i niech stoi o alimenty JAK ZAJDZIE. Swoim? To jej zrobią to dziecko i alimenty. Bo jeszcze zostaje taka gadka, że seks to dziecko i alimenty. Tak myśli Aneta Krawczyk. I teraz wiecie - ona chyba uwaza, że coś wysądzi od rodziny czy polubownie wiecie zapłacą za to dziecko. Jego. Ze sztucznego zapłodnienia. Albo wiecie - ten Lepper miał se tę Anetę przemyślec. Że go wrabia w dziecko i chce wyłudzić alimenty - po co żeby wyłudzić alimenty i tyle. Hmmm ??? I tylko tak pasowało iśc na nią do sądu, że alimenty chce wyłudzić i tyle.

Gość antyfankalepperaale
Wiecie i myślicie pewnie, ze Leppera wykończył jakiś GINEKOLOG. Nie - może i tak myślał. Jego wykończył NAUCZYCIEL WUEFU, WÓJT i niedoszły...archeolog. Nie - ARCHITEKT. I tyle. To miał tym architektem być i tyle. Nauczyciel wuefu. Niezłe. Tak przegrał. Z magistrem wuefu. Farmacji sie dowiem. Nie - wuefu :( KULTURY FIZYCZNEJ :(

Gość antyfankalepperaale
Jeste też wykonczony załozycielem partii rolnej i tyle. Przyszłej Polskiej Partii Rolnej - posłem na Sejm ... no cóz... a reszta taka że lepiej sie wysmarować NASIENIEM BUCHAJA niż o tym pisać. Jeszcze za darmo. TAKA SENSACJA i tyle. Kłałn Leppera a to :( Ale wiecie - brygidki to Polki wymyśliły. Bo ruski najgorsze, ale brygidki są od Polek. Bo gdzie kiedyś będą brygidki? Tu. Niedaleko Jasnej Góry.

Gość antyfankalepperaale
Bo na pewno wiecie wolą Maryje niż Apstolów bo widac, ze lepsza. Nie wiem... moim zdaniem do nich Apostołowie. Tak se chciały i tyle. Żeby być na wschodzie. Ale wiecie... one nie mają meża. Po co im ten wschód. Bo tam jest matka z dzieckiem. No a męza nie ma? Mąz jest - na papierku ale jest. Jedynie Zydzi się do czegos nadają. Ale mąż to zawsze jest i tyle.

Gość antyfankalepperaale
I teraz wiecie co zostaje po mnie? CZY WSKUTEK GWAŁTU MOŻNA ZAJŚĆ? I tyle. Bo co z gwatłu wielce - jedynie , ze ... no właśnie. MOŻNA CZY NIE MOŻNA ZAJŚC Z GWAŁTU i tyle. I choć w tej kwestii przepisy prawne po x latach istnienia ludzkości by sie należały. Bo sobie poczytajcie prawo żydowskie - tam jak któraś była zgwałcona to należał się ŚLUB i tyle. I zapłata. Albo zapłata. Ja se to poczytam. A teraz? Po co się dałaś? Katoliki... :(

Gość antyfankalepperaale
Wiecie jak ten sąd przyznał rację tej Anecie Krawczyk w roku 2006 z tym małym dzieckiem, nie Leppera to ja POJĘCIA NIE MAM. Tam wszystko zielone jest czerwone, żółte jest fioletowe. Jak to w Polsce. A 2 i 2 powinno jednak być 4. Bo wiecie - jak ulał pasuje, że dziecko się zrobiło... bez współżycia. No bo kiedy to współżycie, a kiedy dziecko. I tyle. I da się to tak? Dziecko bez współżycia? Ano... dzisiaj wszystko jest możliwe. Nawet na księżycu juz ludzie byli... takie rzeczy się dzieją...

Gość antyfankalepperaale
I wiecie ten sąd jest jak moja uczelnia i całe wykształcenie w Polsce, ale JA TAKA NIE JESTEM. Ja wiem co pisałam w doktoracie i ten nauczyciel z krowim łancuchem ograł mnie wyłącznie tym , że w szkole matki były same LESBY i te nie powiedział nikt, że miała taką opinię jaką miała i byle co z tym Otto robiła to też z lesb. Ale ona była nieślubnym dzieckiem i tyle. A ten nauczyciel historii? Czy to jest bękart? Bo ja jestem bękartem i na mnie to nie powinno działać. I nie działa. TERAZ SIĘ CZYSZCZĘ. Zobaczcie - tak tylko. A on? Niech se robi co chce. Bo ja w 2006 nie wiedziałam o matce NIC, tu życzyli mi samobójstwa od małego - takie rzeczy. I wiecie - gdybym była głupia to jeszcze jest 1 kuzynka i ona mnie ograła - czemu ona jest taka chora? A jak ona mi zyczyła? Nie wiem. Uważam, że żle i przez to. Stać o nią tez nie będę bo na mnie a było to bezczelne jak dla mnie bo przecież siuchtać fizycznie za granicą chyba mogłam. A opinia pijaczki? Skąd? I tyle :( A reszty to w ogóle nie komentuję. I wiecie - nie chodzi mi , że jestem pyszna - ale np. pewne osoby nie. Ten mój pierwszy domek - no i rację miałam - 3 samobójców na koncie mieli. Po prostu nie i tyle. Coś mi nie pasowało. Bo ja jestem pyszna - nieprawda. I jeszcze papieros w biurze, uczeń powieszony mój - ciekawe czemu? On nie powiesił się w roku 2005 tylko w roku 2008 - nawet jeśli - po maturze. I tak miałam pracę się dowiem. No właśnie - ZNOWU powiem. Bo jak niby miałam pracę w roku 2005. TAK SAMO. Za koleżanke samobójczynię z uczelni - znaczy to nauczycielka była co się powiesiła w ciąży. Przeze mnie. Nie - przez matkę i że nie wiedziała o brygidkach. Na przykład. A matkę miała katechetkę. Bo by zrobiła to co moja matka. 20 lat i by poszła do klasztoru po dziecko bo tyle ją obchodzili faceci, ale dziecko chciała i tak by pasowała do rodziny a z tym... ślubem nie. ŚLUBEM. Bo matka miała o niej opinię, że taki tępak studia skończył, ale wydawało się jej że chodziło o ślub. A jeśli dla matki była dziwna to miała się ta jej matka sama w lustro popatrzeć czy ona jest normalna i tyle. i koniec. A ja też sie dowiem. To prawda ale ja nigdy nie rokowałam na modelke. To miałam sie dowiem bo taka jestem. Ale taka nie byłam bo ...nie miałam ani grosza. I tyle. Jedyny powód i tyle. I tak jest do dziś. I że rodzina aż jej tak żle nie zyczyła jak moja to mogą być - na odległość a moja nie bo ani ja bym się z nią nie zadawała gdybym wiedziała jaką ma rodzinę, ani ona ze mną. I nawet nie chodzi o rodzinę tu tylko o tę kuzynkę i tyle :( I to wiem i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
Wiecie za samobójstwa w szkole matki i za LESBY tam to miałam I szkołe i brak pracy stałej. I TO BYŁ KONIEC. To była nagrodę za matkę super uczciwą i tyle. Bo jak się chciała wydać wiecie tak a nie inaczej żyjąc. W sumie jak ten Gilbert powiedział jej po przedstawieniu POCAŁUJ MNIE W DUPĘ to miała mu to WYBACZYĆ i ona tego nie rozumiała, a ona mu tego nie wybaczyła do dziś. Bo go pierwsza całowała. Czemu? Ta matka chyba już dzwoniła i bała się że ją wezmnie i tyle. No to są takie rzeczy. Ale lesby to ROK I KONIEC. Bo wiem jak było. To mi się należało, ale dalej było 8 lat i tyle. A gdybym wiedziała o matce to dawno jestem w USA - i CHCIAŁAM TAM JECHAĆ, a najpewniej od razu mężatką bym była i w tamtą stronę i tyle. I koniec :( Państwami miałam życ, miejscami, to ja żyłam szkołą przez rodziców, a oni się na mnie mścili bo paszportów nie dostali. Na doktoracie rozwaliłam sobie zdrowie, w dupie was więc mam. Bo choć tyle mógł ten debil z łańcuchem uszanować. Ze przez doktorat zdrowia nie mam. I wiecie - gdyby nie ten łańcuch - to tu w miescie pracę stałą musiałabym mieć albo godziny utrzymać - ale że dzwonił profesor PO CO? to mnie nie chcieli. Bo to wiem. Zwalą na studia. Nie wiem czy to jest prawda. No a gdzie miałam iść po pracę stałą czyli 18 godzin. Bo widzicie. Tak mnie cudownie od początku urządzili gdyż matki nie miałam w szkole. Miałam i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
I wiecie po smierci zrobili jej opinię , że tego zwolnienia dyscyplinarnego nie było JEJ. Że dziecko się jej powiesiło i ze szkoły poszła. Bo czemu mnie tak prześladowali za powieszonego maturzystę. Przez to i tyle. No ale... :(

Gość antyfankalepperaale
I wiecie tak mnie wykonczyła koleżanka ze studiów, ze PRZEZE MNIE powiesiła się inna bo co? Bo rodzina na nią. I wiecie - CAŁY CZAS Z NIĄ PISAŁAM - robiła doktorat nic jej się nie dało zrobić. A rodzinę miała ta koleżanka taką, że na nią bo z nią mieszkała na studiach, tez uczy. Bioli. I tyle. I to wiedziała skąd? Z uczelni chyba i tyle. I wiecie dlaczego nie? BO MIAŁA MI TO POWIEDZIEĆ, na grób się przejechać. Nie. Czemu? BO BYŁAM NA WYCIECZCE W USA i nie bo bym cos znaczyła. JEDYNY POWÓD. I przez nią dziś nie mam pracy, jestem na dnie, jacyś chuja w dupie nie warci bracia na mnie - co mnie to obchodzi. Przez nią, że nie umiała mi PO LUDZKU POWIEDZIEĆ, że ta jedna co z nią mieszkała powiesiła się w ciąży i nikt nie rozumie czemu. Bo taka była prawda. No wiecie... to było w 2004 roku. I przez to zmarło 2 Amerykanów i się nikomu nie dam. Bo nie i już. I powiesił się właściciel amazon. de bo miałam miec doktorat i tyle. I taka jest prawda, że na niego zasłuzyłam i tyle. A teraz co? No to ta koleżanka powinna mieć tytuł bo w zasadzie wiecie - jakim prawem mnie zaczęła oskarżać jeśli tytułu nie miała. Bezczelna i tyle. Albo miała z uczelni odejśc. Nie - do dziś się podpiera uczelnią. A ja czym mam się podeprzeć? A ode mnie sie dowiedziała, że może se doktorat robić i tyle. No wiecie - skoro liczyła się z tą koleżanką to miała z tego dokotratu odejść i tyle. A na mnie zwalać mogła i owszem ale ja chyba powinnam była o tym wiedzieć, że jestem o cos oskarżona, nie? I też by wszystko było inaczej. Na przykład dawno bym tytuł gdzie indziej zrobiła, a tak nie pojmowałam w ogóle o co chodzi i tyle :( Bo ona atakowana ale wiedziała że jest oskrażona a ja co? Nóż w plecy nie wiadomo za co, tak? :(

Gość antyfankalepperaale
I wiecie kiedy umarł ten Lepper to wiadomo, a kiedy on W SUMIE współżył z tą Anetą? Kiedy? No właśnie... dziecko ma 3,5 roku, ale nie jego. Tak mu napisali. A nawet jeśli? Oksytocyne podawał w roku 2001. A ten Łyżwinski - nie mógł to przyjść bez niej? Po co on ją mu przyprowadził. Se znalazł koleżankę. A jednak te 2 dzieci miała. Wiecie co on wam powie - powiedziała, że ma matkę NAUCZYCIELKĘ W SZKOLE. Tak musiało być. Ale 2 dzieci miała i się nadawała na ...koleżankę i tyle. Takie macie rodziny dla mnie i taki koniec. Czyją koleżankę? Bo oskarżyła JEGO. O co? Że za mąż nie wyszła? Ale on był żonaty i tyle :( Se kolegę znalazła... kleryka miała uwieść albo z księdza kapłaństwa odwieść i tyle.

Gość antyfankalepperaale
I wiecie bo oni wszyscy się śmieją z tej mojej matki że Gilbercika znalazła sobie OTTO. Ona miała iść do psychiatry - goryl jej to był. No dosłownie. Ale działało na lesby, a miało działać NA GŁUPICH BRACI dosłownie i tyle. A nie działało, ale tego nie rozumiała bo by se dała z nim spokój bo ...powiesił ojca wykształceniem i tyle. Tylko tego nie wiedziała bo by go skresliła. Nie ten zakon i tyle. Bo wiecie dzieci w brygidkach - też ten Lepper miał być mądrzejszy bo po co zrobił święte dzieci i tyle. Odkąd to dzieci brygidek są święte? Np. KAROL KOT. On nie był najgorszy. Bo gdzie on przesadził - to . I za ten order św. Brygidy był ten klałn - on się powiesił. Co robić? Nie o to chodzi. O TO. Miał się zainteresować jakie ona ma te dzieci? Postanowił być DOBRY dla dzieci - on sie miał zainteresować JAKIE TE DZIECI SĄ i jak rokują, jaką ona jest matką. Tylko tyle. A on? Wesołe miasteczko. Majkel Dżekson...

Gość antyfankalepperaale
I wiecie ja z tą matką mogę być bo jej Gilbercik taki SŁUSZNY to miał być Stanisław August Poniatowski skreślony za złe nazwisko. Bo bez nazwiska i mógł być, ale nie bo rodzinę forował. To mu mieli powiedzieć. Kiedy z tym nazwiskiem mógł być wiecie. No i to miał być Gilbercik mojej matki, a nie Otto bo z imienia nie dała mu rady bo tacy Niemcy, a na koniec doszła do wniosku, że ona przegrała przez...oceny. I tyle. Że miał lepsze oceny ze studiów, że pracy nie znajdzie przez niego bo miał lepsze oceny, dziecko jej zabrał - i wzięła i się powiesiła, a ja? :(

Gość antyfankalepperaale
Wiecie co ta Aneta powiedziała sędzinie na temat ojca swoich pozostałych dzieci czy cos tam takiego to ja tego nie wiem. Na swojej stronie www wikipedii - nie innej - ma inną? pisze, że jest po rozwodzie. Tak powiedziała w sądzie? Bo za to należy się wiecie proces w sprawie zabójstwa czy wyjaśnienie ojcostwa pozostałych dzieci. A nade wszystko jest to sprawa czy księża powinni robić dzieci. Pech polega na tym, że ja przez takie uczynki nie mam pracy u brata i tyle. Bo ksiądz se dziecko zrobił i mnie wykończyło. Siebie to dziecko wykonczyło i mnie też. A tamten? Lata za tymi dziećmi - nie mógł to odejść i sie z Anetą ożenić? I tak miała jak najgorszą opinię i tyle. A nie? Bo czemu sie nie chcę poddać. A np. mój wuef w szkole. Czy myśmy musieli tyle biegać? A boks - nie można było ćwiczyć boksu w tym czasie? Z biegów i tak nic nie było, ale boks. Bo wiecie jego wykonczył wuefista z WYŻSZYM. Nikt ze średnim. Z wyższym sportowym, były nauczyciel wuef. Obecnie szczęśliwy ojciec i dziadek...a może i pradziadek - kto wie i tyle :(

Gość antyfankalepperaale
Patrzcie a ten Stanisław August Poniatowski - czemu zostaje Poniatowski, a np. w Warszawie został "KRÓL STAŚ" - ostatni król Polski i tyle. Bo nie mógł być królem STANISŁAWEM I. Czyja to wina jest, że on jest Stanisław August Poniatowski, a nie np. Stanisław I czy Stanisław August I - czy wtedy by doszło do rozbiorów? Pomyślcie. Bo moim zdaniem nie. Wszyscy że się z Rosją układał - a z kim? Przynajmniej wojsko mieli. On miał być nazwany Stanisław I i wszystko gra. Bałaby się go. A tak? Eee oni go mają gdzieś bo się nazywa Czartoryski i tak doszło do rozbiorów. To nigdy nie będzie jego wina, że się Poniatowski nazywał. I tyle.