Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy szajsbuka nuigdy nigdy

FACEBOOK MA NASZE NUMERY TELEFONÓW!!!

Polecane posty

Gość fgdgdgdf
no i co z tego? choćby nawet mieli to co Ci zrobią z tym numerem? jak go wykorzystają? mają takich numerów miliony czego się tu bać?

Gość nigdy szajsbuka nuigdy nigdy
może od razu im podaj wszystkie swoje dane

Gość a allegro ma wszystkie nasze
dane :P

Gość niektórzy to nawet ...
Niektórzy to nawet podają hasło do swojego konta pocztowego, żeby facebook mógł sam wyszukać ich znajomych. Po prostu aż ręce opadają.

Gość niekonieczny
Wszystko cokolwiek kiedykolwiek ktokolwiek umieścił w internecie, jest dla niektórych całkowicie dostępne. Hasła, numery, niki, nazwy, komentarze. Nawet smsy wysyłane do znajomych przez telefon pozostają na serwerach i są do wykorzystania przez wiele lat :( Mają nas jak na talerzu.

Gość tancereczkammm
kto normalny podaje na fb wszytskie swoje dane?po co nr telefonu,po co dawać dostęp do swobodnego oglądania profilu każdej osobie?chcesz to miej tam konto,ale po kiego kija od razu sprzedawac całą swoję prywatność??!!

Gość właśnie o to mi chodziłooooo
sprzedawanie siebie.

Gość studentsss
hhahah ale nie dacie na fb numeru to i tak wasz numer jest w obiegu bo macie przeciez telefon w jakiejs sieci

Gość niekonieczny
Właśnie tak jest. Wystarcza rejestracja gdziekolwiek z podaniem danych, zwłaszcza nazwiska, potem jak po sznurku, co za gość, jakie strony odwiedza, co pisze, kim jest, gdzie mieszka jaki ma telefon, gdzie pracuje, jakie robi rezerwacje w kinie. Są programy do wyszukiwania takich danych o człowieku. Internet daje nam pozór wolności i czyni z nas niewolników. Myślałem, że wszyscy o tym wiedzą :(

Gość choye moooye
a ja mam kilka telefonow i to takich na karte, nierejestrowanych i co? i choy, danych prawdziwych nigdzie nie podaje, a konta mam wszędzie.

Gość jesteciew blezie
Facebook ma numery telefonu osob ktore uzywaja facebooka na telefonie, co wiecej Ty tez masz numery wszystkich swoich znajomych ktoprzy uzywaja go na telefonie;) Dziala to tak nacisnijcie na glownej stronie konto-edytuj znajomych- i potem po lewej stronie jest ikonka kontakty i oto sa:) jesli wy uzywacie fb na telefonie macie tam rowniez cala swoje skrzynke kontakotoz telfonu plus numery wszystkich znajomych z facebooka ktorzy maja ta aplikacje na swoim telefonie

Gość jesteciew blezie
up up sprawdziliscie:)?

Gość jelonekkk..
fb to żydowski portal zbierający wszystko o wszystkich :( kreatorzy NWO