Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdolowanaMama

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość ZdolowanaMama

Witam, moj problem jak w temacie. 11 miesiecy temu urodzilam dziecko, jestesmy z mezem rok po slubie, dziecko bylo wpadka, mysle, ze warto o tym wspomniec. Juz przed slubem mialam coraz mniejsza ochote na seks a teraz to juz kompletnie mi sie nie chce. Nie czuje sie atrakcyjna to raz, poniewaz po porodzie i karmieniu mam strasznie obwisle piersi co mnie bardzo zenuje w lozku. Z mezem nie mamy mozliwosci kochac sie w innym czasie jak wieczor,kiedy poloze dziecko spac, mamy jeden pokoj, mieszkamy z rodzicami ktorzy wiecznie sa domu. Po polozeniu malego spac, nie mam kompletnie na nic ochoty jak sen. On tego nie rozumie a ja mu sie nie dziwie. Jestem zmeczona, nie chcialam dziecka ale teraz jest ono dla mnie wazne i kocham je. Dziadkowie nie zajmuja sie w wnukiem w ogole bo twierdza ze od tego sa rodzice. Poradzcie mi cos, bo czuje ze malzenstwo mi sie sypie a nie chce tego. Kocham meza ale cos tu jest nie tak! Czy to moja wina? Wspomne jeszcze ze szukam pracy. Kiedy pracowalam bylam bardziej szczesliwa. Dzieki wszystkim ktorzy to przeczytali

Gość ZdolowanaMama
Dodam jeszcze, ze wczesniej mieszkalismy sami i bylo troche lepiej ale wtedy odczuwalam dyskomfort po porodzie i tez zbyt czesto sie nie kochalismy. Wazne tez nadmienic, ze ostatnio wypilam troche alkoholu na urodzinach i seks byl i bylo super. Moze juz zawsze powinnam chodzic podchmielona? Ratunku!

Gość Naturoterapeuta
Wspomagaj się okresowo suplementami rano dwie kapsułki Lovseen a wieczorem dwie kapsułki Yamseen

Gość kurcze dziewczyny ............
ja ma 1,5 roczna córeczke i nadal brak ochoty na sex, teżmi się małżeństwo wali i szukam sposobów jak to zmienić. W dzień myślę ok dziś mam ochotę , ale po całym dniu opieki nad córcią wieczorem tylko marzę o śnie, jest to silniejsze ode mnie. Może to po prostu przemęczenie. Jak temu zaradzić- dodam że pomoc męża w ciągu dnia odpada, ona pracuje od rana do wieczora i nie jest w stanie tego zmienić. A co to za tabletki o których ktoś wyżej pisał??

Gość kurcze dziewczyny ............
dodam że dziecko wyczekane i chciane, kochamy ją z mężem ogromnie. Mieszkamy sami....

zdecydowanie odradzam CI picie ;D a nie macie możliwości zamieszkać znowu sami ? nie dziwie Ci się ,że nie masz ochoty jak cały dzień musisz zajmować się dzidziusiem a rodzice nie chcą CI pomagać , poza tym to pewnie tez stresujace uprawiac seks po cichu zeby nie obudzic dziecka i rodzicow. ;/

może np gdy Twój partner ma wolne pd pracy niech on zajmuje się dzieckiem a Ty idź zabaw się gdzieś z koleżankami, plotki, zakupy, oderwiesz się od domowych obowiązków i będziesz bardziej wypoczęgta, może wtedy nabierzesz ochoty ;)