Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pancia z urzedu

Chce faceta co dobrze zarabia...

Polecane posty

Gość pancia z urzedu

Jestem kobieta po 30 grubo, singielka od jakiegos czasu, mam małe mieszkank, samochod, dobra prace, wyjazdy , wakacje , znajomych,CHodzi mi o to, ze tych mezczyz co spotykam to niestety ale niezaradni zyciowo, chlopy ok 40 , czesto mieszkajacy z rodzicami , bez stalej roboty itp.. czaeto widac ze popijaja.Marzy mi sie prawnik, lekarz albko chlop na stanowisku.. przeciez nie bede brac do chaty chlopa tylko poto ,zeby dokładac do niego.....

Gość głęboki głos prawdy
jak jesteś gruba po trzydziestce to ni masz szans kobito. :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
a Twoje wdzięki wartościowe czy chłop będzie musiał dokladać do interesu własnego w burdelach?

facet takiego jakiego szukasz nie chce takich kobiet po 30 tylko młodsze

Jak zakochasz się naprawdę, to zawód nie będzie istotny.Ale nie dziwie ci sie, że nie chcesz brać sobie nieroba na utrzymanie

Gość pancia z urzedu
Oj tam z tym wiekiem to bezprzesady, faceci sa w roznym i tez szukaja kobiet, po 30 to co juz trumna????????? ja mam 35 dziecko odchowane, takze ja tam nie wygladam juz mezunia, dzidzisia i slubu, chce partnera odpowiedniego dla mnie, a czy to duze wymagania??? zeby mial swoje mieszkanie i prace, jakies autko?? 3 tys to troche mało jak dla mnie, napewno w tym wieku ma alimenty jakies wiec tez to biore pod uwage.

Gość Józek zpod usemki
otoż to, marzy ci się

weź się kobieto zastanów ... 3 tys to dla Cb za mało, Ty nie szukasz faceta tylko kasy... sama się utrzymaj, skoro sobie dobrze radzisz to co Cie obchodzi jego kasa... jeśli jest w stanie się teraz utrzymać to wystarczająco, masz wielkie wymagania, ale jak na razie taki facet się nie zainteresował Tobą

Gość ptasiek nastroszony
kuta na dwa cyce jestes sponsora na swe utrzymanie szukasz by swoja kase na dziecko wydac. no no sposob na kryptoprostytucje. ale podziwiam w koncu o dziecko dbasz. tylko czy Twoja owłosiona miedzy nogami warta jest tego ...

Gość jak dalej zyc....mam dosc
hmmm..3 tys to duzo?? znam jedego co zarabia 2500, z czego kredyt polowa i alimenty 700 wiec nic mu niezostaje, czesto pozycza(przyjaciel z dziecinstwa) robil podjazdy.. ale jak z nim byc? propoonowaąłm wspolny wypad to on , co?? niemam kasy.. nie chodzi zeby az tak mnie sponsorowal bo mi nie brak, mam dobre zarobki, alimenty tez i wynajmuje mieszkanko gdzie tez mi wpada dobra kasa..

Gość pancia z urzedu
Nie szukam sponsora, alimenty mam duze, tylko partnera, na takim samamym poziomie.

Gość mocna.i.brutalna.prawda
Przykro mi, najlepsi faceci są już pozajmowani od dawna. Trzeba było pogodzić karierę z życiem uczuciowym. :P No ale szukaj, może trafi się jakiś wdowiec na poziomie

Gość gbbtbgtgvbtf
faceci ok 40 szukaja 20 do zaruchania a na zycie i ta wybiora prawdziwe kobiety a nie lecace na kase kurwy

Gość pokina to
Ja dobrze rozumiem autorke. Wyszlam za maz majac lat 21 za takiego samego golodupca jak ja. I co z tego,ze szalal za mna i bylam jego ksiezniczka, jak ledwo koniec z koncem wiazalismy i do tego jego zazdrosc, zero wyjsc z domu (chyba ze do pracy). Roztalam sie z nim ,majac lat 35 i o dziwo, wtedy zaczeli sie za mna uganiac faceci. Zaczelam przebierac, wybierac....az trafilam na swojego rowiesnika. Ma dwie duze firmy, czuje sie pzry nim wyjatkowo, obsypuje mnie prezentami,zwiedzamy swiat...W kazdym wieku mozna znalezc kogos odpowiedniego, nie ma po co tracic czasu na nieudacznikow.

a jaka masz gwarancje ze jutro tez bedziesz zaradna?? praktycznie zadna, wiec na czym twoj zwiazek ma sie opierac?? oboje w rekach macie asy ale to tylko jedno rozdanie a gra jest dluga akurat to kto ile zarabia ma tu najmniejsze znaczenie takze powodzenia w szukaniu szczescia

Gość wetrewrte
a ile Ty autorko zarabiasz w urzedzie???????????

Gość jolkia54
bez kasy najwieksze milosci sie rozpadaja.. wiem cos o tym.Moj i ja dwie goledupy, sie pobrali, dzieciak w drodze byl, ten sie do roboty niegarnal, bida placz pokoj u tesciow. matko koszmar... naszczescie wyjechalam do uk i mam meza anglika , razem pracujemy i jest normalnie, cala mlodosc stracilam

Gość pancia z urzedu
Zarabiam duzo, bo to panstwowy urzad ale nie moge powiedziec jaki, powiem tylk ze w Ministerstwie...po studiach zostałam tam i powoli awansowalam, fajna praca dobre godziny.

Gość wetrewrte
widzę że nie chcesz nam przyznac ile tys. BO NIE WIESZ ILE ZARABIASZ hahahah

Gość breakheart_
jak dla mnie kobieta po 30 to troche za stara choc nie powiem niktore sie dobrze trzymaja - wieszkosc polek w tym wieku wyglada bez obrazy jaka ciotka ktora ma w domu koty i robi na drutach .... ja juz po 30 ale nie narzekam zaradny finansowo i to dosc dobrze wiec spokojnie mi sie trafi jakas 24 latka

Gość wetrewrte
i pewnie pracujesz za 1500zł:P

Gość sako321
kobiety po 30 sa nieatrajcyjne fizycznie .. Osobiscie wolałbym 18 letnią dziewice niz 30 letnią zużytą panne

Gość pancia z urzedu
1500 to zarabia moj syn , na pol etatu w bilbliotece, majac 19lat.Spadam z tad bo widac kto tu siedzi, jesli 30 nazywa stara baba...sory

Gość pancia z urzedu
jak patrze na dziewczyny 15- 25 to dopiero masakra grube, niskie , brxuchy jak u kobiet w ciazy.Ja amm 175- i od lat 57kg.oj szczeka by ci odpadla, ok tylko podnioslam sobie powieki ostatnio, bo blu jakies kiepskie:)

przacujesz na wysokim stanowisku a pisac poprawnie nie umiesz... dobrze spadaj Z TĄD HAHAHA

Gość ptasiek nastroszony
ale po 30 gotowiec odpowiednio rozepchany to i luzna jest przyjemnie sie wchodzi i obetarc na lebku nie ma a to cenniejsze niz wszystkie piniendze

Gość breakheart_
a ja bym sobie zaprosil do siebie taka fajna dziewczyne ktora lubi przygoty i dobra zabawe niech ma i 30 wazne zeby miala niezle cialo i piekna buzke

Gość gbbtbgtgvbtf
i pańca z urzedu ktora skonczyla studia buahahaha nie wie jak sie pisze slowo "z tad" buahahaha tepa dziewucho pisze sie STAD!