Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pancia z urzedu

Chce faceta co dobrze zarabia...

Polecane posty

Gość bogaty mennn
pokina... wy jebane kurwy, to juz skromnie sie nieda zyc tak, jebane puste materialistki, kobiety to tak naprawde nieudacznice, doopa tylko umia prace zalatwic i zyc z alimenta, szmaty popierdolone, piwinno sie wami szrgac i walic w ryj i morda w kubeł

Jz nie jestem pedofilem i panienki około 40 lat mają u mnie szanse:P.Ale nie pierwsze lepsze i nie z takimi wymaganiami:P.Takie jak autorka powinny się cieszyć jak znajda chłopa co nie będzie ich lał :D.

Gość kiciu miciu be be
A ja zawsze chcialam miec faceta zaradnego. Takiego, zebym wiedziala ze sobie poradzi, bez wzgledu na to ile w danym momencie zarabial, albo kim byl. No a mam meza.... lekarza. Taki to sie tobie marzy... hehe.... na mnie jakos jego zawod nie robil wyjatkowego wrazenia i czesto dziwi mnie, ze kiedy mowie ze moj maz jest lekarzem kolezanki patrza na mnie zazdrosnie, a czasem uslysze 'to gdzie twoja willa'. Nie rozumialam o co im chodzi, bo to tylko zawod, no ale po przeczytaniu Twojego posta odkrylam, ze takich kobiet jest wiecej. Kobiet, ktorym sie wydaje ze jak poslubia lekarza, albo prawnika to wkupia sie w jakies lepsze towarzystwo, a kasa bedzie sie lala drzwiami i oknami... no coz.... musze cie rozczarowac... to tylko stereotypy

Gość pan679
35 to starosc tu niestety, tu sa tylk 17latki dla , ktorych jestes stara baba, dla nich 40 to smierc, nie forum dla ciebie

Gość pancia z urzedu
Tak jutro klade sie do grobu , albo zadowole menelem z roga, obsranym to najlepsze wyjscie.

Gość HAAALO HALLO
masz racje! chciej to co sama reprezentujesz!!!!!!!!!!! ja wolałabym byc sama niż siedziec z jakims mamminsynkiem uczepionym mojej spódnicy i mylącym moje imię z słowem MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zocha kozocha
ja mam takiego co zarabia ok 1400 i co ja moge? ani z nim dzieci miec, niemoge mieszkania miec nic, frustracja i wegetacja.

zocha kozocha kazdy ma to na co zasluzyl nie szukaj problemu w partnerze tylko w sobie