Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taralalala

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość taralalala

@ spóźnia mi się już ok 10 dni, zrobiłam dwa testy ciążowe jeden 2 dni po spodziewanej miesiączce, drugi 3 dni później, ostatni 2 dni później wszystkie wyszły negatywnie, ale okresu wciąż nie ma... Czy moge być w ciążu, możliwe jest to gdy 3 testy różnych firm wyszły negatywnie, przy czym 2 ostatnie były robione z porannego moczu?? Dodam, że mam delikatny ból piersi, nie mam śluzu lub znikome ilośći przezroczystego, wodnistego, temperatura w pochwie dziś z rana 37,1 ale bolało mnie gardło i byłam przemęczona po weselu. Proszę o odp.

Moze byc za wczesnie na test, niektorym kobietom pokazuje kilka dni po spozniajacym sie okresie, a moze owulka ci sie przesunela i po prostu okres dostaniesz pozniej. Stres i zmeczenie tez wplywa na spozniajacy sie okres./

Gość taralalala
ale czy aż 3 testy ciążowe mogły się mylic?? ostatni był robiony 8 dni po terminie spodziewanej miesiączki...

najlepiej by bylo gdybys zrobila test z krwi, wtedy masz pewnosc. co do pomylki, mysle ze to male prawdopodobienstwo, ale ja zrobilabym dla pewnosci jednak z krwi. a miesiaczka moze spozniac sie z wielu powodow, zmeczenie czy przeziebienie moze opozniac krwawienie. pozdrawiam

Gość taka draka nijaka
A ja w czwartym miesiacu ciazy zrobilam test ot tak dla picu i wyszedl negatywnie. Testy sa do bani!!!!

Gość taralalala
a uważacie, że możliwe jest zapłodnienie płynem preejakulacyjnym przez bielizne i rajstopy??

Gość taralalala
bo ja już szału dostaje. zaraz usłysze, że to brak dojrzałości i takie tam... ale 17.07 pieściłam się z chłopakiem, jego preejakulat mógł być na mojej bieliźnie i rajstopach i panika nigdy nie przyszłaby mi do głowy gdyby nie to, że już tak długo spóźnia mi się miesiączka.... Stad te testy... Jeszcze dzisiaj o godz. 10 temperatura w pochwie wynosiła 37,1 a mierzyłam niedawno i 37,5 tylko tyle, że jestem niewyspana po weselu

Nie martw sie, w ciazy na pewno nie jestes. Mialam podobny problem, ze okres mi sie na prawde dlugo spoznial. U mnie to wina hormonow. Rozluznij sie i tyle, poczekaj na okres. Nie ma mowy o ciazy w twoim przypadku.

Gość taralalala
rajtuzkowa dziewczynka bardzo Ci dziękuje bo już po tych testach byłam spokojna, ale dziś ta temperatura już sama nie wiedziałam co i jak... chyba masz racje za bardzo się stresuje. Ale czy ta temperatura mogła tak podskoczyć właśnie z tego, że wczoraj spałam 2 godziny i dziś niby się wyspałam, ale czuje się przemeczona??

Gość taralalala
bo od paru dni miałam 36,7 stopni wczoraj o godz.16-36,5 i już myślałam, że to przed okresem, a tu dziś wysoka. Dodam, że dostałam uczulenia na dekolcie od zawieszki od łańcuszka czy to może mieć jakiś wpływ?

Witam ,jeśli masz jeszcze jkieś wątpliwości ? W takiej sytuacji mogę zaproponować Tobie, abyś zalogowała się na stronie www.wpadka.pl. Tam otrzymasz różne porady, oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.