Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokserkaola

na ile wycenilibyście takie mieszkanie?

Polecane posty

Gość bokserkaola

Słuchajcie mam problem i potrzebuję waszej pomocy. Na ile oszacowalibyście mieszkanie 45 m2 dwa pokoje, łazienka, korytarz i kuchnia na wsi (raczej zadupie), gdzie potrzeba duzego remontu tzn: nowe okna, nowy piec, nowe grzejniki, nowe rury, nowe podłogi, ściany, elektryka nowa, nowa łazienka bo odpadają tynki, znajduję się ono w budynku z 1950/60 r, jest słoneczne.

Gość bokserkaola
up up

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
a położenie jakie? w ilu km od jakiegoś większego ośrodka?

Gość bokserkaola
ok miasteczka ok 10 tys mieszkańców 12 km, od miasta ok 40 tys mieszkańców ok 18 km, od miasta wojewódzkiego ok 80 km

Gość antyfankalepperaale
I tak wam już poszło całe budownictwo bo dzięki komu jesteście w uni? dzięki Andrzejowi Lepprowi. Tylko po cichu. Że były dopłaty do rolnictwa. Może mógł się skonsultować z jakimś profesorem wiecie rolniczym, ale jakoś tego nie widział. Poza tym - kto miał o kogo stać i tyle. Taka prawda :( I tyle :( A budownictwo zajechał wam STAŚ tu z mojej wiochy bo się zastanawiał nad Polską - co ten ostatni król robił? BUDOWAŁ. On też. On jak ksiądz jest - może też jest z brygidek i tyle. Ale dyrektorem szkoły nie był. I wiecie - nic nie będzie na niego bo chyba??? mordercą nie jest. Ale bajkami ten Lepper wali żeby wszystko zawsze było na Krawczyk bo miała mieć dzieci w brygidkach i jest z nią DAWNO święty spokój. Miała powiedzieć, że szuka pracy - a oni ja skierować do urzędu stosownego wraz z 2 dzieci. I wiecie - w końcu jest coś takiego jak odebranie praw rodzicielskich i tyle. Po co się włóczy po sądach i robi z normalnych ludzi deklów? Ja poszłam do sądu bo TAK PASOWAŁO. Bo nauczyciel historii założył sobie na mnie łańcuch złoty, pokażny, myślałam, że chce mi udowodnic , że mam myślenie szkolne - mafijne - co ja dalej chcę robić? A co cię to obchodzi pomyślałam i cisza. Ale musieli wiedzieć więcej i po mnie. A czemu nie został radcą prawnym? To nie są mafiozi? Jeszcze gorsi niz sędziowie i tyle. A może nie? :(

Gość bokserkaola
w miejscowości gdzie jest to mieszkanie jest szkoła podstawowa i gimnazjum, 2 sklepy, kaplica, punkt pocztowy, jest przy głównej trasie, w roku szkolnym często jeżdżą autobusy i okejki średnio co godzinę jest transport do miasta.

Gość mocna.i.brutalna.prawda
50-60tys?

Gość mocna.i.brutalna.prawda
aa nie doczytałam całości. To mieszkanie raczej nie znajdzie kupca...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu cienkutko
jeśli nie ma ani kawałka działki to max 25tyś

Gość antyfankalepperaale
On się mnie miał bac ten historyk i to wszystko. Ciekawe czemu ten starszy brat psychiatria mi powie - nie zero kryminalne od dziecka - on mnie wylał w Dzien Kobiet teraz. Bo jest MELINIARZEM i tyle. A w następny dzień kobiet niech się nie zapije i tyle. Przy okazji wylali mnie w Pierwszy Dzien Wielkiego Postu - w środę popielcową przyjechali, żeby do kościoła nie mogli iść albowiem ...po nich bo to widziały. No i oby je wszystkie wyrzucił ten brat jak mnie bo czego im życzę. Tego. Żeby im nie było za wesoło. Bo do Wielkanocy mogłam naprawdę popracować jeszcze 2 tygodnie I WTEDY bym mogła wrócić z WYKSZTAŁCENIA a tak to nie było o czym mówić i tyle :( Patrzcie i wkopała mnie Śmieszka w lesby - i zamiast się cieszyć, że na policję nie poszłam (bo kase dostałam) A PAPIERY? I tyle - to ona do dziś na mnie. I taka pijaczka ma 3 lata studiów na mnie - bo ona sćpana nie jest, ale schlana. Bo czemu za mąż nie wyjdzie? Bo tak pije, że nie zajdzie i co wtedy? Rozwód? I tyle :(

Gość ja cie peirdziu
jakies 50 tysiakow

Gość ja cie peirdziu
ups nie doczytalem ok gora 30

Gość bokserkaola
ma dach, jest do niego kawałek ogródka na warzywa, i miejsce na postawienie garażu, nie chce go sprzedać, tylko muszę spłacić połowę, kóra należy do mojego ojca, nikt nie mieszkał tam od ponad 10 lat. ja wyceniłabym je na jakieś 30/40 tys maks, ale nie wiem czy to obiektywne.

Gość antyfankalepperaale
Wiecie jak sie skończy to OGRODNICTWO? Wszyscy przeze mnie wylecą i tyle. Bo one chciały te LESBY mną się posłużyć, żeby tego właściciela zabić i ja żebym poszła za to siedzieć. No wiecie co... dajcie spokój :( I teraz wszyscy mają problem co z nimi zrobić? A AMAZON? A KSIĄZKI? A nie można było stać z tego o amazon. co . uk i tam próbować załatwiać ksiązki dla Polski BO TAK NALEŻY, a nie z amazon de? USA - no to co - po niemiecku w tym USA? Pierwsze słyszę :( Jak ci ludzie śmieli zrobić ze mnie takiego DEKLA. Niech się popatrzą na siebie wiecie - w USA się nie mówi po niemiecku zasadniczo. I niech sie ode mnie ODWALĄ. A ci OBRZYDLIWI Niemcy też - a nie jest to prawda? Każdy Arab lepszy niż oni. Oczywiście Z RODZINĄ. Nie takie maniaki jakieś jak ci na Zachodzie. Jak nasi. Cała rodzina wylana ale... i wiecie takie oskarżenia - uczeń się przez ciebie powisił - a przez ciebie rodzice i tyle. Bo jak to ograć? Śmiercią samobójczą rodzica. I dalej wiecie wszyscy na mnie, że przeze mnie się matka powiesiła bo sie urodziłam. Nie - ona miała cesarkę - nic nie czuła. Rodzica zabił Otto i tyle. A ona? Ona umarła, zeby jej bracia PRZYRODNI mogli zrobić kariery. Dlatego sie powiesiła. O mnie nawet nie pomyslała bo z gwaltu, dziecko Niemca, niech se mnie zeżre. Skąd miała wiedzieć, że zrobił se dziecko, żeby zarobić. Nie miała o tym pojęcia. Nawet o tym, że ojca zabił swoją maturą. Ta mnie urządziła. Ale nie wiedziała. A ten Otto to czego nie wiedział niby? Bo ona była naiwna, a on - co? Nie wiedział, że jej rodzice nie żyją? Wyjechali. Tak mówiono. TO MIAŁ TO SPRAWDZIĆ i by mu powiedzieli, że znaleziono ich zwłoki w lesie. Podpalono i był koniec. I co by było dalej? MAŁZEŃSTWO MOJEJ MATKI Z NIM? :(

Gość bokserkaola
to mieszkanie jest po rodzicach, mama swoją połowę daje mi, ale problem jest z ojcem bo on ma długi za alimenty na mnie (ok 10 tys dla mnie i 20 dla funduszu aliment)i najlepszym wyjsciem by było jakbym odkupiła od niego jego połowę

raczej cienko to widzę ,jak jadę przez jakąś wieś stoi PGR-owski blok ,wokoło bloku zbierają się miejscowi bo co mają do roboty jak pracy nie ma ,ten co ma forsę nie kupi takiego mieszkania a ten co nie ma zbyt wiele forsy też pewnie nie kupi bo do roboty trzeba dojechac i jeszcze remont .No ale powodzenia życzę .

Gość myślę, że otwarty
Ale skoro on ma długi wobec ciebie, to powinien ci oddać tę połowę za darmo na poczet długów, po cholerę masz od niego kupować cokolwiek? Ja myślę, że przy takich sprawach to powinnaś wziąć rzeczoznawcę, który ci to wyceni.

Gość bokserkaola
a słuchajcie jak to mieszkanie by zostało wycenione na 40 tys, to jego połowa to 20 tys i on ma dług wobec mnie 10 tysięcy a wobec funduszu alimentacyjnego ma 20 tysięcy, to co z tymi 20 tysiącami co ma wobec funduszu? to ściągną z tego mieszkania? bo mi zależy na tym mieszkaniu. ojciec chciał mi to dać w postaci darowizny ale wtedy jego dlugi by przeszły tez na mnie dobrze mówię?

Gość bokserkaola
up up

Gość bokserkaola
pomożecie?

Gość jeśli musisz splacić
to wiadomo - jak najtaniej trzeba wycenić, a jeśli sprzedać - to jak najdrożej. Jak bedziesz chciała sprzedawać - to napisz na kafe za równy rok :-) będę wtedy szukać mniej więcej takiej "rudery", lokalizacja nie ma znaczenia.

Gość bokserkaola
no ja nie chcę go sprzedawać, bo mam narzeczonego budowlańca i chcielibyśmy je dla siebie na początek wyremontowac, ale najpierw trzeba sprawy prawne załatwić