Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość was już poooopier

Wczoraj się spotkałem z dziewczyną ,miało być super fajnie

Polecane posty

Gość was już poooopier

a ta idiotka co chwilę mi napierdalała o jakiejś karmie ( myślałem ,że chce żeby kupić jej jedenie dla kota :o ) a ta mi ,że musimy być dobrymi bo to do nas wróci i inne dziwne wierzenia / Spotkanie trwało 45 min , wypiłem piwko i bez słowa odszedłem od stolika . kurwa czy już nie ma normalnych dziewczyn ?

Gość no cóż, karma
:D

Gość gbbtbgtgvbtf
to kurwa nie patrz na wyglad tylko na charakter to nie ebdzie neispodzianek. Wy kurwa lecicie na pustaki barbie a potem placzecie ze nie ma normalnych

Gość ptasiek nastroszony
jakbyś był cierpliwy [ cierpliwy kamien ugotuje a co dopiero wyroocha panienkie] to byś poroochał , bo to dobry symptom gdy panienka nawija , gorzej gdy ona nic nie mówi a Ty musisz stekac sztukujac bajere i macając jej mózg w poszukiwaniu tego co ją kręci

Gość taka draka nijaka
Ja wygladam jak Barbie I jestem pierdolnieta :-D

Gość was już poooopier
co mi po charakterze jak dziewczyna będzie brzydka 🖐️ każdy ma jakieś poczucie estetyki a wymówka na charakter typowa jest dla maszkaronów ...

Gość hgddh
głupi stereotyp: to że ładna nie znaczy ze głupia!

Gość gbbtbgtgvbtf
ahahah ja nie jestem maszkaronem i nie jestem barbie, jestem normalną zadbana kobieta ......ale wy wolicie te plastiki barbie pustaki jak hooj. swoja droga ciekawa jestem jaka Ty masz facjate bo wnętrzem nie grzeszysz

Gość Slynny tulacz.z pacanowa
Dokladnoe choooj z charakterem. Wszystkie jestescie rowno jebniete . A wyglad przynajmniej jest obiektywna ocena.

Gość taka draka nijaka
Wiekszosc ladnych kobiet ma juz dosc was, frajerow no i siada im na mozg troszeczke. czy nie?

Gość Slynny tulacz.z pacanowa
Maszkaronie uwazasz ,ze jesli dziewczyna jest brzydka , to automatycznie ma zajebisty charakter?? Gowno prawda. W druga strone to tez nie dziala...

Gość was już poooopier
lecz swoje kompleksy gdzie indziej 🖐️ pewnie ty też wierzysz w pierdoły o karmie zen i inne cudactwa :D

Gość ptasiek nastroszony
jak ladna Niewiasta sier roztwiera i gada to Ty sluchaj co gada w sumie nie wazne jest to co gada tylko by umiec w tempo zareagowac i udac ze Cie to interesuje jak sie wygada i poczuje sie wyjatkowa ze sie jej "kółkiem zainteresowań" przejąłeś to Ci kopsnie łacnie.

Gość ja cie peirdziu
z piękna owszem porozmawiasz ale o kosmetykach, autach i motorach w których by ładnie wyglądała buahahaha