Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 lat mammmmm

czy dziewczyna ktora sie nie maluje ani nie farbuje wlosow moze sie podobac?

Polecane posty

Gość 28 lat mammmmm

facetom?

Gość 28 lat mammmmm
wydaje mi sie ze ma, bo wtedy jest niewyrazna, niewidzialna przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość przelotemmmmm
z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie. moze jeden sie znajdzie, ale o powodzeniu nie ma mowy.

Gość to zależy od tego, ile Ty
jeżeli ma nieskazitelną cerę, ładną oprawę oczu i wyrazisty kolor włosów to jasne, ze może :) jeżeli ma przebarwienia, worki pod oczami, mysie włosy - nie. :)

Gość przelotemmmmm
tylko tak gadacie, ale potem gapicie się na inne:) ja się nie malowałam do 20 roku życia, zaczęłam się malować, włosy farbować i chętni się znaleźli.

Gość Mariuuszz
Nie.

Ja wlosom kompletnie nie farbuje (dbam jednak by byly zawsze swieze, ladnie uczesane), makijazu wlasciwie nie stosuje no czasem na wieksze wyjscia i raczej widze, ze sie podobam. Mam meza i dziecko a co jakis czas jak wychodze dostaje prosby o numer telefonu i by sie umowic (a ide z dzieckiem). Wczoraj gosciu chcial sie ze mna umowic, dzis tez mnie zaczepil jakis samotny tatus i tak co jakis czas znajduje sie chetny by ze mna wyjsc.

GŁUPIE pytanie- jeżeli jest ładna to będzie się podobała, jeżeli jest pasztetem to nie będzie się podobała. Z reguły 90% lasek się poprawia, bo inaczej było by słabo- spójrzcie chociaż na celebrytki bez makijażu .. masakra

Gość taka draka nijaka
Mam jakies niejasne wrazenie ze autorka postu ma cos wspolnego z ta niewiasta co tu ciagle swoje chude nogi obnaza i tylek. Nie wiem czemu.

Gość nieumalowane podobaja sie
tylko wsiokom ;) Ale kobity tu jak zwykle wiedza lepiej o :P

Gość Yarek83
nie bardzo, same sobie schlebiacie,tak to wygląda,albo faktycznie interesują się wami nie przystojniacy.

Gość xk;asck
offerma tu chodzi o malowanie się i farbowanie włosów, czyli podkreślenie urody a doda jest cała zrobiona