Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama nie wiem

Gdzie wyjsc aby spotkac normalnego faceta

Polecane posty

Gość KrasulakZewsi25
A ja tam się wyleczyłem w syndromu porządnego gościa;) Warto być takim, ale nie trzeba tego traktować jako metki. Kobiety nie są wbrew pozorom debilkami i umieją kalkulować. To że jesteś dobrym, pracowitym i zaradnym typem nie gwarantuje Ci sukcesu, bo nie każda kobieta chce się od razu wiązać na stałe. Ja rozumiem to, że Panie lubią sobie kreować rzeczywistość, badać różne opcje i sprawdzać. Poza tym zwyczajnie mogą się znudzić...

@Faith Hope Glory - zastanawiałeś się czasami nad tym, że jak pomyślałeś o jakiejś osobie "co tam u niej" to z reguły po jakimś czasie się ona do ciebie wyskoczyła jak filip z konopi? Niejednokrotnie, może nawet nie zwracałeś na to większej uwagi. Energia nas otacza zewsząd, jest i w nas. Idąc spać, zamknij oczy na kilka sekund. Z reguły większość osób ma elastyczną wyobraźnię więc mogą budować różne sytuacje. Pomyśl że w tych myślach widzisz swoją osobę z 3 perspektywy, a w środku magnes. Wyszukaj swoją partnerkę z otaczających Cię ludzi i przyciągnij ją. OD razy to nie zadziała, musisz dać sobie trochę czasu. Czasami będzie to tydzień, dwa, miesiąc, rok. Ale w konsekwencji przyciągniesz to, o czym tak intensywnie przez ten czas od czasu myślałeś.

@Faith Hope Glory - nie musisz zamykać, dziwnie to zabrzmiało zresztą, wystarczy, że będziesz o tym myślał. Tak samo jak o innych problemach, które przyciągasz. Przyciągasz długi, złe samopoczucie, choroby, spóźnienia w pracy i wiele, wiele innych sytuacji. Przyciągnij coś pozytywnego. Nie musisz myśleć konkretnie o tej kobiecie którą pragniesz. Pomyśl o kobiecie, jako o matce Twoich przyszłych dzieci, kochance i towarzyszce życia. Przyciągnij miłość i towarzyszące temu stanowi uczucia. Myśli wykreują w Tobie nieświadome zachowania, których nie będziesz dostrzegał. Zacznij od wykorzystania metody manipulacyjnej "zaangażowanie". Napisz na kartce jeden cel, który chcesz osiągnąć. Noś ją przy sobie, i jeżeli już to zrealizujesz napisz następny, który chcesz osiągnąć.

Pod tamtym nickiem nie jest wiarygodne to co pisze, hehe. Obejrzyj sobie film the secret, tu masz jego zajawkę http://www.youtube.com/watch?v=FONPmdUanAc i poczytaj o prawie przyciągania. Jego interpretacja zależy od każdego z nas, ile ludzi, tyle opinii. Więc znajdź sobie film. Trał chyba coś ponad godzinę i zobacz. To tylko 2 godzinki z Twojego cennego czasu, ale wiedza, którą wyniesiesz odmieni Twoje dotychczasowe życie i postrzeganie otaczającego Cię świata.

Gość KrasulakZewsi25
Trochę to żałosne rozmawiać na taki temat wśród facetów na babskim forum. Sprawa jest prost... laski wiedzą gdzie szukać dobrych chłopaków, ale wolą przygłupów. Od rozważań nie przestaniecie być samotnymi frustratami z trądzikiem.

przygłupy wzbudzają w kobietach różne skrajne stany emocjonalne. (To dlatego tak lgną do złych chłopców). Więc ciężko po jakimś czasie się jej od niego oderwać i być z normalnym, szarym facetem, który w żaden sposób jej nie zaskakuje i jego zachowanie jest przewidywalne. Kto lubi oglądać filmy, który w żaden sposób nie zaskakuje? Jaki ten film jest? Ba będąc z przygłupem, często gdy ją zdradza/jest alkoholikiem ona i tak wierzy, że się zmieni. Bo zawdzięcza mu coś, o czym nie powinno się pisać na publicznym forum. O tym dyskusje przeprowadza się w zamkniętych grupach poruszających zagadnienia psychologiczne, nlp... zwał jak zwał. Te wiadomości nie są dostępne w google, a tak jak już pisałem w grupach zamkniętych i książkach o psychologii społecznej

Gość KrasulakZewsi25
Panowie problem polega na tym, że uznajecie kobiety za mało skomplikowane i tłumaczycie ich zachowania w taki sposób jakbyście mówili o kombajnie buraczanym. To nie jest prawda, że kobiety kierują się w życiu zasadą, że facet ma im zapewnić rozrywkę i upolować żarcie. Ryzykują tak samo jak my. Mylą się i doznają zawodów. Zasadnicza różnica polega na tym, że są naprawdę słabsze i czasem boją się radykalnych kroków. Wszystkie dziewczyny które poznawałem miały w sobie wiele rozterek i tylko mądry facet potrafi opanować ten żywioł nie tłumiąc w nich żadnej z tych rzeczy, które nas do nich przyciągają.

Słuchajcie, ciekawe jest to, o czym piszecie. Kobiety faktycznie wybierają mężczyzn barwnych i Ci 'źli' zazwyczaj mają powodzenie:(. Tylko, i to powinno być dla Was wspierające, z takiej babskiej głupoty się wyrasta i właśnie to mnie spotkało;).

Gość KrasulakZewsi25
Kobiety potrafią kalkulować;) mają zazwyczaj dobry gust dlatego trudno jest im przymknąć oko na nasze braki. Ale na szczęście szybko się starzeją i kiedy uroda zaczyna mijać zostają z za przeproszeniem gołą dupą.

z gołą dupą i wówczas wrzucają swoje zdjęcia z dzieckiem na portale społecznościowe lub szukają faceta przez koleżanki. ALBO jak ktoś już wspomniał trafiają na faceta, który jest w stanie zapewnić jej bezpieczeństwo emocjonalne, finansowe oraz przyszłość swoich dzieci. One wyrosły już z buntowniczego okresu. a Po co kobiecie po 35 jakiś awanturnik. Ale znam osoby, które w rozmowach: ani be, ani me, ani kukuryku, takie życiowe safanduły (mimo, że jeden to kolega, no ale sam brat o nim tak powiedział) i sobie znaleźli partnerkę.. Czyli facet, z gołą dupą musi szukać kobiety z podobnymi doświadczeniami, która z rozpaczy, że nie może znaleźć wymarzonego księcia z bajki, godzi się z losem i pada w ramiona jakiegoś starzejącego się singla. To jak wybieranie na targu, w sklepie najlepszych jabłek i pomarańczy. Ktoś musi zadowolić się tym co zostało hehe

a i dodam jeszcze, że samotna kobieta ma zdecydowanie większą szansę znaleźć faceta niż.. facet użalający się nad sobą.

z biegiem lat człowiek godzi się z losem i już nie widzi się w związku i dziewczyny nie wzbudzają w nim jakiś dużych emocji jak człowiek tyle lat nie miał intymnych kontaktow z dziewczynami to wie że tak musi być

dziewczyna pyta gdzie poznać fajnego faceta, a udzielają sie prawiczki i frustraci co życie przegrali... autorko gdziekolwiek tylko nie tu, tu nie ma fajnych facetów (poza mną oczywiście ;) )

Gość singielkaaaa
Zastanawiam się nad tym od kilku dni, już nie wiem gdzie wyjść, by spotkać wartościowego człowieka, który sprawi, że na jego widok przysłowiowo "zmiękną mi kolana". Nie chcę być singielką i mam tego dość. Dodatkowym problemem - to moja wiecznie młoda uroda - dzięki czemu podrywają mnie panowie, w wieku 17 lat! :(((( Koleżanki mnie pocieszają, że powinnam się cieszyć, że tak młodo wyglądam, ale mi nie jest do śmiechu. Mam 30 lat i chciałabym spotkać kogoś starszego troszkę ode mnie, a nie dziecko w wieku 16-17 lat. Doskonale wiem jak powinien wyglądać mój przyszły partner i nie chodzi tu o" księcia na białym koniu", co powinien sobą reprezentować. Szkoda, tylko że taki ktoś nie pojawił się jak dotąd na mojej drodze.

Gość belerofront.
na drugim skrzyżowaniu w prawo, potem 10 km prosto i w lewo, tam będę czekał :)

Gość refforma_..
W kopalni, górnicy są porządni podobno.

Gość patikaaa
...Ba będąc z przygłupem, często gdy ją zdradza/jest alkoholikiem ona i tak wierzy, że się zmieni. Bo zawdzięcza mu coś, o czym nie powinno się pisać na publicznym forum. O tym dyskusje przeprowadza się w zamkniętych grupach poruszających zagadnienia psychologiczne, nlp... zwał jak zwał. Te wiadomości nie są dostępne w google, a tak jak już pisałem w grupach zamkniętych i książkach o psychologii społecznej... SMAKOSZ, co takiego mu "zawdzięcza"? streść co to jest to "coś"

Gość malinda
Ja nie do końca się zgodzę, że dziewczyny wolą awanturników, buntowników - ogólnie niegtzecznych chłopców. Ja nigdy nie miałam czegoś takiego, że pociągali mnie tacy goście, a ci kulturalni, mili, szarmanccy byli nie w moim typie. Jakoś zawsze wolałam ten drugi typ, po koleżankach widzę, że też tak miały i mają. Jasne, że ten niegrzeczny typ też może być dla kogoś pociągający, ale to nie jest reguła, że dziewczyny takich wolą. A co do pytania autorki, to tak naprawdę faceta możesz spotkać wszędzie. Nie lubisz imprez? To chociażby na studiach (albo w szkole lub pracy, zależy na jakim etapie jesteś), może na dodatkowych zajęciach (nauka języka czy jakieś zajęcia sportowe). I moim zdaniem internet, portale randkowe też są dobrym miejscem. W tych wszystkich miejscach, o których napisałam, możesz poznać właśnie osobę, która ma podobne pasje do Twoich. Wiadomo, jak studia, to wspólne plany na przyszłość czy zainteresowania, na zajęciach sportowych macie przynajmniej wspólną pasję do sportu, a na portalach randkowych też możesz sprawdzać czy macie wspólne zainteresowania (chociażby na mydwoje.pl jest coś takiego, że dają Ci odpowiednio dopasowanych partnerów, biorąc pod uwagę zainteresowania czy osobowość). Myślę, że to są miejsca, gdzie możesz próbować, prowokując w ten sposób los. Ale powiem też, że tak naprawdę faceta możesz poznać wszędzie, musisz mieć tylko szeroko otwarte oczy;)

Gość singielkaaaa
Przeglądam od czasu do czasu profile randkowe i znalazłam bardzo fajny profil - osoba jest z tego samego miasta co ja. Czy warto zalogować się tam tylko dlatego, by namówić go na spotkanie?

Gość gość
a co myślicie o sympatii pl i badoo, będę wdzięczna za odpowiedż

Gość gość84
sympatia może być. Badoo natomiast nie bardzo. Chory portal sam w sobie, ludzie też nie lepsi...

Gość gość
Wszedzie tylko jestes bierna

Gość gość
normalny czyli jaki? zamożny? z domem? autem? perspektywami? przystojny? męski? po prostu idealny? nie? jak nie jak tak? marzycie o księciu z bajki na białym rumaku, głupie baby zaprzeczacie, że tak nie jest, ale nadal tkwicie w tym niebycie i narzekacie jak to wam źle a my najgorsi jesteście zakłamane i oszukujecie na każdym kroku same siebie, nas, wszystkich wokoło a miłość? to słowo, to uczucie jest wam obce, wy nie wiecie co to miłość, wy tylko chcecie się ustawić i spłodzić dziecko jeśli znajdziecie faceta, który wam da tego co potrzebujecie to powiecie mu że go kochacie ot cała filozofia a za co facet ma was kochać? banał, prawda? tylko za to, że jesteście

Gość gość
szczera prawda