Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhkv

kwatery w zywcu

Polecane posty

Gość vhkv

szukamy noclegu . polecicie jakies?

Gość vhkv
pokoj 2 osobowy z łazienka ..szukamy ale nic nie znalezlismy ciekawego .. zeby było blisko nad jezioro w góry

Link ktory Ci podalem jest do miejsca gdzie ja akurat bylem .Jest tam osobna taka mala salka z bilardem mozna sobie tak popykac ;) Oczywiscie za free :)

Gość vhkv
no a zeby gdzies w góry wyruszyc dalej poogladac ? wogóle opłaca sie tam jechac?

Gość vhkv
bo ja chciałam bardziej w zywcu ta kwatere zeby było blisko i nad jezioro i w góry

Pewnie ze sa tam gory , jest gdzie sie poszwedac ;) Poza tym mozna tez sie paralotnia przeleciec jesli chcesz :D Ja tam jezdze od kilku lat i jestem bardzo zadowolony :)

Gość vhkv
bo nas raczej interesuja jakies fajne widoczki jedziemy na 4 dni i chcemy je w miare jakos rozrywkowo spedzic narobic fajnych zdjec :D

Gość vhkv
bałabym sie leciec :P

Moze sie spotkamy , bo ja w przyszlym tygodniu tez zamierzam tam zawitac :P teraz jakos pogoda nie byla za specjalna

Gość vhkv
ja jade 22/23 a ty ? skad jestes? :P

Gość vhkv
hmm a ja teraz urlop dostałam i pogoda musi byc bo z wakacji nici .. :( te kwatery co podajesz na zdjeciach nawet ok tylko łazienki ogólnodostepne...

Gość vhkv
a no moze tylko mi sie nie wyswietliło i poszukałam sama:P

Wazne ze w koncu zobaczylas :P ;) Ale jesli to CI nie odpowiada to tam jest dom obok domu w ktorym oferuja pokoje i noclegi ;)

Gość vhkv
chyba zrobimy tak ze pojedziemy i zaczniemy szukac na miejscu :) bo w internecie to w kołko to samo .. myslisz ze 4 dni wystarczy zeby cos tam zobaczyc ?

Pewnie :) 4 dni to kupa czasu , ja zawsze spedzam czas nad jeziorkiem na polu namiotowym , troche pochodzimy rowniez ;) Aha musisz wieczorem albo w nocy wybrac sie na sam szczyt gory Zar , widok zapiera dech w piersi :)

Gość vhkv
chyba mnie przekonałes do tego miedzybrodzia :D zreszta przeciez do zywca spokojnie mozna dojechac i na szlaki tez ;) przemyslimy sprawe i gdyby mnie jakies watpliwosci jeszcze naszły to napisze tutaj , teraz zmykam na rower :D

Napisz tu albo na topie "Milosnicy BMW..." Pewnie , nawet autobus jest jesli nie macie samochodu do samego centrum ;) Watpliwosci nie mniej , bo zapewniam Cie ze jest super w razie czego mozesz mnie ukarac jak bedziesz nie zaspokojona :P;) Udanej przejazdzki rowerowej ;) 🖐️

Gość inna turystkaaaa
sebasto jestes tutaj????? mam ważne pytanie odnosnie tej kwateri wogóle daj znac jak bedziesz

Gość inna turystkaaaa
podnosze