Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggfffgggggggggggggg

czy Bachleda jest w stanie zagrać faceta?

Polecane posty

Co sądzicie o niej w roli Stanisława Augusta Poniatowskiego? Niby miał rodzinę no ale... a w roli carycy Katarzyny? Mogłaby ją grać? Jak uważacie?

Gość szczotkowalnia
powinna zagrać konia bo ma taki dłuuuuuuuuuuuugi pysk

Wiecie dlaczego to napisałam bo ta Bachleda ma dziecko i jest w takiej a nie innej sytuacji w życiu i CO ONA MA GRAĆ DALEJ. Wiecie - nic jej nie pasuje. Ale coś jej pasuje. Stanisław August Poniatowski. Bo wam powiedzą , że to jest w sumie koniec jej kariery. Nie - zostaje ją przebrać za faceta i dalej - bo ma dziecko i tyle. :(

Gość skąd wiedziałam kto temat
założył? No skąd? :D

Bo wiecie Stanisław August Poniatowski mógł wziąć ślub kościelny. A np. Andrzej Lepper i tyle. Czy on mógł wziąć ślub kościelny? Bo tak go chciała złapać Aneta Krawczyk bo miał forsę - jedyny powód. No ale on miał żonę Z KTÓRĄ NAWET NIE MIAŁ ŚLUBU KOŚCIELNEGO to jak on miał mieć ten ślub kościelny z nią. Że co? Że życie to ślub kościelny? A TO JEST ZA DARMO? Bo wiecie ona z nim przegra i nie będzie wiedziała czemu. Przez to, że za ślub się płaci. A ona zrobiła się dzieci i za nie NIE ZAPŁACIŁA temu księdzu. Bo jakby zapłaciła to by za nią nie latał, a nie zapłaciła i nagle stał OJCEM DZIECI. To miał odejść i się z nią ożenić i tyle. Albo odejść i coś tam na boku - jak te dzieci i tyle. Lub zrobić je sobie na kasę i tyle. Ale ślub kościelny płatny jest i ta Aneta SŁUSZNIE Z TYM LEPPEREM przegra bo jedyne co mogła to kazać sobie zapłacić za współżycie i to wszystko. Z nią. A by jej nie zapłacił. I za to oskarżyć go mogła, ale za dziecko nie. Bo łatwiej było mu sie hajtnąć niż se dziecko zrobić w życiu - odwrotnie jak jej. I tyle :( No ale to się go miała zapytać, nie? To nie nasze sprawy. Bo wiecie - on się powiesił, a z kim to dziecko to tak naprawdę nie wie nikt. I kiedy współżyli, że się poczęło dziecko. Bo jeśli jego NORMALNIE 3,5 letnie to FAKTYCZNIE powinien być potępiony. A jest? No więc co sie stało? I tyle :(

I teraz napiszcie co sądzicie o tym małym 3,5 letnim dziecku? Jak ono jest zrobione? Bo w UE już uważają, że to jest dziecko ze sztucznego zapłodnienia. Tak uważam. No dowodów nie ma, ale sami by sobie pobrali próbkę dziecka i zbadali czyje ono jest. Bo te dopłaty już nie pasują, a on tam jest czyli czyje jest to dziecko. Po prostu Aneta Krawczyk... gwiazda telewizyjna i tyle. Bo tych dopłat już nie powinno być, ale ten Lepper tam jest i będą choć nie pasują przez jakieś SZTUCZNE dziecko i tyle. Czyje? I jakby mieli czarne na białym to po was a tak nie i tyle. Tak Aneta Krawczyk myśli politycznie, że nawet ma dziecko ze sztucznego zapłodnienia, żeby się Uni nie dać, a ten do Uni - a po co? No i teraz wystarczy PLEBISCYT czy te dopłaty maja być czy nie. I niezależnie od wyniku racje przyznam sama sobie i tyle. Bo mam głupią rodzinę, ktora życzy mi zle jak ja im i tyle. A Aneta Krawczyk ZALEŻY w jakim pracowała sklepie. Zależy. Tylko to ją jeszcze w tej Uni ratuje jeśli w ich. To śmiech, a jeśli nie ... no to róznie może być i tyle :(

Gość amxm\
faceta jak najbardziej, co więcej ona wtedy nie musi nawet grać, wystarczy ze będzie sobą

Wiecie to wszystko co się dzieje na lekcji w szkole to się liczy wielkie g... ale wyleciałam ja bo nie miałam studiów i to jest zarzut do dziś - mój do szkoły również i tyle. Bo o co mi chodzi? O to że nie mam 5 lat anglistyki skończonej ucząc sobie angielskiego w podsatwówce. Bo tyle mi zostało bo CHOREJ UMYSŁOWO biologii mej. I wyjazd. A egzaminy to swoją drogą. I tylko takie rozczarowanie , że na mnie NIGDY NIKOMU nie zalezało. No ale trudno... takie życie. Bo mnie na niczym nie zależy - popatrzcie się sami na siebie wiecie. Tyle wam napiszę. Lustra se kupcie - odpowiednie. :(

Bo wiecie, księża też mają swoje potrzeby. I tak chodzę co roku na pielgrzymki i łącząc przyjemne z pożytecznym nocami popuszczam szpary proboszczowi i wszystkim wikarym po kolei.

A ten Zachód to jaka kanalia to sie opisać nie da wiecie - zamiast się mnie pozbyć bo stara , niewydana to co? Jeszcze dalej? Ależ proszę. Przecież by mnie pożałowali, że cała szkoła do dupy - zwłaszcza na tym pojebanym w łeb amazon. de, że liczą się inne rzeczy i pozwolili by mi wrócic to nie. ALE CZEMU? Przecież i tak nigdy nie wyjdę za mąż. Bez sensu :( Na pewno nie zapierdalając na nocki u nich wiecie. I tyle wam napiszę. I po co mi te zboczeńce dali ten paszport? Co mam z nim zrobić? A ta moja rodzina? Czy oni wszyscy są normalni? I tyle :( Tak to jest jak cię NAIWNA matka zrobi z jakimś menelem niemieckim i tyle. I dlatego nie. Dziecko z Niemcem, ale wiecie ... niech się ta jej rodzina popatrzy na siebie jacy są. A ona też. I tyle :( Bo wiecie - na mnie, ze i tak musze wyjechać, no ale... mogła mnie poronić i tyle mnie ona obchodzi. Bo wiecie - albo rzeczywiście nie zachodzić. I się trochę w tej relii wyedukować lepiej - w końcu już czytała Dzienniczek :(

Wiecie - ja i tak mam najwięcej racji, że tej MOJEJ POLSKI nie dałam i tyle. Bo nic nie wiecie o tym jak się zaczęła Anglia i tyle wiecie. I po co się tak rządziliście? Każdy by wam pomógł , a tak was każdy sra i tyle :( I słusznie :(

Wiecie ja miałam KULTURALNIE oddana bo kasy nie było i tyle. I ja nie mam pieniędzy do dziś i koniec. I ja to rozumiem i co mam zrobić? I tyle :( Czemu nie? A reszta? Matka sie do mnie nie przyznała bo było widać. Bo z Niemcem zrobiona jestem. I słusznie sie nie przyznała. Jeszcze jej nawet przy pogrzebie nie zostawił. Niestety nic się nie da zrobić i tyle. Miał ją zostawić przy pogrzebie i by mógł być, ale jakiś ślub to nie. i tyle. Ja też bo sie trzymałam Niemców a miałam Anglii ale to jest do wybaczenia. Inne rzeczy nie. Np. jakby ktoś was zeżarł po śmierci wybaczylibyście? Nie trzeba. I tyle.

A w szkole w Polsce też ich oskarżę o wszystko. O WSZYSTKO!! Coś trzeba było zrobić z taką tragedią jak w szkole Charlesa Darwina. Takich rzeczy się nie zostawia. I tyle :(