Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malutka-mala-mi

pseudo-malzenstwo?

Polecane posty

Go艣膰 malutka-mala-mi

Wczoraj powiedzialam mu, ze go nie kocham, a jestesmy rok po slubie. Nie chce z nim byc, mecze sie - nie wiem gdzie mialam rozum wychodzac za niego. Jest 18 lat starszy, wydawal sie idealem mezczyzny. A tak naprawde jest tyranem, ktory nie pozwala mi palic, kaze sie objadac bo jestem za chuda, nie moge wyjsc sama z domu, ostatnio zabral mi telefon....wczoraj 1 raz zdjelam obraczke. Jak mam sobie poradzic? Jak odejsc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malutka-mala-mi
;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdgfdgds
a mo偶e warto spr贸bowa膰 go zmieni膰? popracowa膰 nad relacjami? powiedz mu wprost, 偶e nie b臋dziesz 偶y膰 w klatce... pogadaj z nim o tym mo偶e terapia ma艂偶e艅ska?? jedn膮 szans臋 mo偶na da膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
nie wiem, czy mam na to sile...to nie pierwszy raz...wczoraj juz bylo przegiecie jak sie upil, zwyzywal moich znajomych a ja blagalam go na kolanach, zeby poszedl spac. A on sie wydzieral, ze jego dom i moze robic co che....:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdgfdgds
no to rozw贸d odejd藕 i ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
wiem, tak chce zrobic....ale jak sobie poradze, niech ktos sie wypowie, jak to jest...jak zaczac, co dalej? Nie mam dokad pojsc, mam jeszcze rok studiow, nie wiem....Boje sie o siebie, On straszy, ze albo mi cos zrobi albo sobie...Ja jestem w takim wiezieniu emocjonalnym, ze historia.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfnhvkjdfvnkjfv
ty sie lepiej zastanow nad soba! chcesz odejsc bo nie pozwala ci palic?! malzenstwo to kompromisy, na ktore ty tez powinnas chodzic!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
palenie to tylko przyklad tego, jak bardzo mnie ogranicza....ja nie musze palic i nie o to chodzi. chodzi o niewole emocjonalna, jak bardzo mnie uzaleznil od siebie - ja gotuje, piore, sprzatam, prasuje, robie zakupy. On nie robi nic poza praca, ktora pochlania go calkowicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
na to to sie w ogole nie moge przelamac ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TakaJednaPisze
Porozmawiaj z nim, powiedz co Ci臋 boli w jego post臋powaniu. A to 偶e zabrania Ci palenia papieros贸w, to mo偶e z troski o Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
rozmawialam z nim setki razy, ale jakby grochem o sciane.... powiedzialam dzis mamie, ze chyba nie mam juz sily tego ciagnac, kazala mi wszystko przemyslec na spokojnie. Mam 24 lata a czuje sie jakby miala 50. 8 lat zwiazku, poswiecilam dla niego rodzine, ktorej nie toleruje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cie porobilo kurna...
ja mam faceta 7 lat starszego i te偶 od roku jeste艣my ma艂偶e艅stwem ja mam 25 on 32 no ale c贸偶 te偶 czuje sie o wiele starsza ni偶 jestem.... nie pasuje mi to zupe艂nie ju偶 mu o tym pwoiedzia艂am, on te偶 zachowuje sie jakby by艂 ow iele starszy wiem mniej wi臋cej o czym m贸wisz, ale ja sie na to nie godze i powiedzia艂am mu o tym i jak na razie jeste艣my na etapie ma艂ej separacji zobaczymy co b臋dzie dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka-mala-mi
My juz praktycznie rozmawiamy tylko jak musimy. Boje sie jutra, ale wiem, ze z nim go nie mam w ogole. ehhh

Udost臋pnij ten post