Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejestempieknaaniladna

zazdroscicie piekna innym kobietom?

Polecane posty

tak, zazdroszcze, kiedys bylam ladną nastolatką, potem czas zrobil swoje, pamietam jak milo bylo gdy wszyscy wkolo mowili ze jestem ladna, jak samochody zatrzymywaly sie przed przejsciem zeby mnie przpeuscic , jak lubilam chodzic na zakupy i przegladac sie w lustrach przymierzajac kolejna rzecz w ktorej wygladalam super.. kurde no lubilam to.. teraz juz moge tylko zazdroscic ;p

Gość niejestempieknaaniladna
ile masz lat?

Nie, jeżeli miałabym dawać cudze zdjęcia to dałabym naprawdę ładnej dziewczyny ty nawet na tyle inteligentna nie jesteś ps. kolor włosów też światło zmieniło

Gość ddfdfdfdfsdsd
salterona a ile masz teraz lat i czemu uwazasz ze zbrzydlas? oczy masz piekne

Gość józek zpod ósemki
layla nawet jesli to ty na zdjeciach i tak jestes zayyebiscie pasudnna, szczegolnie gdzie wykrzywilas ryjca, az na wymioty wzbiera :O

Gość Gerr up nu
A ja znam Laylę, wiem w jakim mieszka mieście :D HAHA I znam jej prawdziwe imie:D

hahahaha bo podałam na forum :D jezu jacy wy wszyscy ograniczeni jestescie masakra:D

Gość Gerr up nu
Spoko nic nie powiem ;-)

Emanujaca_lajtem dokładnie 🖐️ popieram Cie w 100% :) Gerr up nu Sama to już zrobiłam ;)

tobie tym bardziej.spojrz w lustro to moze pogadamy :) wiem ze nie jestem ideałem ale do brzydoty mi dalej niz tobie 🖐️ niestety z glupoty sie nie wyleczysz

Gość dfdfdf
hmmm myślę, że nie mimo iż do pięknych nie należę ale znam swoja wartość i jestem z siebie zadowolona. Potrafię stwierdzić czy dana kobieta mi się podoba. no ale pewnie gdy powiem ze mi sie jakas nie podoba od razu ktos powie ze zazdroszcze a takie cos mnie smieszy jka hoojj buahaha

Gość dfdfdf
lalyla niby ładna ale to zwykla blachara

nie zazdroszcze. ja sama mam co do swojego wygladu kilka zastrzezen ale nie zazdroszcze urody innym kobietom. potrafie je docenic lub sprobowac dazyc do tego by wygladac lepiej.

Nie daje zdjęć na te forum, bo nie potrzebuje się dowartościowywać w ten sposób. Wiem że jestem bardzo ładna, nie musze tutaj tego udowadniać zbytnio się cenie ....... dla mnie jesteś bardzo tania

Gość wkurwionanaswiatcaly
dawniej nie zazdroscilam, teraz z wiekiem tak czasem to az zenujace i sama siebie karce za taka reakcje na kobiety jestem przecietne, jak bylam mlodsza wmawiali mi ze mam piekna twarz twarzy pieknej nie mam, za to coraz wiecej lat i kompleks starosci. Strasznie mi oddwala na tym punkcie,nienawidze 16 latek, 20 latek iwszystkich kobiet mlodszych ode mnie mam 23 lata