Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość c.s.
"o to, o co już pytałem 100 razy : czy jakbyśmy mieszkali w tej samej okolicy to byłaby szansa ich zobaczyc z kobitkami, czy to kolejny wymysł forumowy? bo ja jakos takich par nie spotykam na ulicach. dziwne co?" tak miałbyś szansę zobaczyć. Przy czym ja nie twierdzę że to nie jest problem, fakt kobiety wolą wyższych na ogół, wątpię byś miał szansę na kobietę powyżej 170 wzrostu, ale 174 to znowu nie jest jakaś karłowatość i większość kobiet jest dużo niższych. Ten mój znajomy 172 cm, podejrzewam też miał jakieś kompleksy, o czym świadczy ilość koksu którą w siebie władował, no ale mięśniami "nadrobił" swój niski wzrost.

Wie Lebny fajnie, że sa tu ludzie, którzy wszystko o mnie wiedzą. To ,że jestem sama, nie oznacza,że z nikim się nie umawiałam.

Gość ytytytyt
pasztecik - startowałaś z nastawieniem, że "eee i tak wolę niskiego a ten to takie nic", a gośc nie był głupi i to wyczuł, no trudno,żeby nie skoro macie takie podejście do niskich. i sobie odpuścił

Gość ytytytyt
c.s. - zanim będziemy rozmawiac ,przoszę bądź tak dobry i wytłumacz mi jedno - po co z uporem maniaków piszecie,że są niższe dziewczyny, skoro wzrost kobiety nijak się ma do postrzegania przez nią niskich facetów?

Gość pasztetówa3456
Haha , chałabała, akurat podkochiwałam się w nim przez rok, zanim wyszłam z pierwszym krokiem- coś nie działa ta Twoja teoria. ;) A to pewnie takie przekomarzanie się z Twojej strony tylko, bo na 174 to każdy Ci powie, że norma, a nie jakieś odchylenie koszmarne, przynajmniej dla kobiet, które nie są wyższe o wiele.

Gość ytytytyt
pasztecik - właśnie pisałem do c.s. w tym temacie ggrrrrrr narażasz się Martva - bez rąk i nóg to problem. ale bez nog to na pewno jest bardziej atrakcyjny niż członek Chałabała Crew

Gość pasztetówa3456
Martva, to Twój tatuaż? Całkiem ładna z Ciebie dziewczyna. Chciałabym tak wyglądać.

Gość ytytytyt
jeden siedem cztery przecinek pięc

Gość Wie Lebny
Tatuaze sa do bani.

Gość pasztetówa3456
No kurde Chałabała, co ja poradzę, że to zawsze będzie miało wartość motywu z pięciogłowym. Dowodu Ci nie wyślę i koło się zamyka. ;)

Gość c.s.
"c.s. - zanim będziemy rozmawiac ,przoszę bądź tak dobry i wytłumacz mi jedno - po co z uporem maniaków piszecie,że są niższe dziewczyny, skoro wzrost kobiety nijak się ma do postrzegania przez nią niskich facetów?" ale ja nie twierdzę że nie masz racji. Tyle że 174 a tyle zdaje się masz to nie jest jeszcze karłowatość, lecz dolna granica średniego wzrostu, a ze 30 lat temu byłby to zupełnie przeciętny wzrost. 174 jeszcze cię nie dyskwalifikuje całkowicie. Fakt większość kobiet wolałaby pewnie kogoś wyższego, ale możesz nadrobić (wizualnie) chociażby dużą, wyrzeźbioną masą mięśniową.

Gość ytytytyt
pasztecik - ja o dowód nie proszę, jeno o sensowne wytłumaczenie waszego uporu w pisaniu "są niższe".

pasztetówa3456 Tak i dzieki. Nie jestem typowa pieknoscia, ale bardzo siebie lubie i nie mam kompleksow. A duza zasluga w tym to samopostrzeganie i praca nad soba. Nie tylko lale barbie moga czuc sie dobrze ze soba :)

Gość ytytytyt
c.s. no właśnie 30 lat temu to norma dziś równie dobrze mógłbym miec 160 to by nic nie zmieniło. nadal nie wyjaśniłeś mi kwestii o którą pytałem, ale nic to

Gość pasztetówa3456
Chałabała, ja nie napisałam, że "są niższe", a że 174 to nie kategoria lumpa. ;)

ytytyt jestes poryty, PORYTY hahaha przez dobre dwa lata mialam narzeczonego, ktory mierzyl 170, zreszta inny eks tez mial 170 i super powodzenie. PARONOJA

Gość ytytytyt
pasztecik - żebym już Ciebie musiał cytowac : "174 to każdy Ci powie, że norma, a nie jakieś odchylenie koszmarne, przynajmniej dla kobiet, które nie są wyższe o wiele" ta sama kategoria, wiem coś o tym

Gość ytytytyt
Martva - no a jeszcze jeden był gadającym niedźwiedziem grizzly, nie?

Gość pasztetówa3456
Chałabała, a o to Ci chodziło... :) Powiedz mi, ile kobiet przekracza magiczną granicę 174? ;) Martva ma sporo racji- obsesja na jednym jedynym aspekcie wzrostu po troszę.

lecz sie, serio. masakra... ja myslalam ze ty masz z 150, a nie normalny wzrost, chooj ci w dupe 🖐️

Gość c.s.
ytytytyt wydaje mi się że wyjaśniłem i generalnie się zgodziłem. To prawda kobiety patrzą na wzrost i większość wolałaby faceta z przynajmniej 180 wzrostu. Dla części wzrost 174 być może by cię zdyskwalifikował na starcie. Ale z pewnością nie dla wszystkich. Zwłaszcza jeśli ten wzrost spróbujesz nadrobić innymi rzeczami. Gdybyś miał poniżej 170 to naprawdę byłoby już duużo trudniej i szans na ładną dziewczynę prawie byś nie miał. Ale 174 nie jest jeszcze tragedią, ktoś o wzroście 170 zjadłby wagon góówna żeby tylko tyle mieć 🖐️

Gość pasztetówa3456
Ja spadam. Cześć wszystkim- ładnym i brzydkim. 🖐️

Gość ytytytyt
c.s. 174 na dziś to jest tragedia , nie odpowiadasz dalej na moją prośbę więc ok , z mojej strony do Ciebie eot pasztecik - nie za dużo ale co to ma do rzeczy?

Gość ytytytyt
Martva - też cię pozdrawiam. normalny wzrost to miałem 30 lat temu jak c.s. słusznie zauważył

Gość c.s.
ytytytyt cóż myślę że ci odpowiedziałem. No chyba że czegoś nie zauważyłem, ale nie sądzę. Myślę że bez większych problemów mógłbym ci wkleić fotki znanych powszechnie osób z podobnym lub niższym wzrostem, które jakoś fajne dziewczyny sobie znalazły. Ale wątpię by to coś dało, ty i tak byś wiedział swoje. 🖐️

Gość ytytytyt
c.s. - tak nadziane gwiazdy z ekranu też znam. nic nie wyjaśniłeś, bo pytanie brzmiało - czemu w takich rozmowach zawsze pada ( i z Twojej strony padło ) "są niższe kobiety"?

Gość c.s.
"c.s. - tak nadziane gwiazdy z ekranu też znam." i to jest właśnie problem, bo gdybym dał ci jakieś foty zwykłych ludzi, to stwierdziłbyś że oni na pewno są wyżsi niż 174. "czemu w takich rozmowach zawsze pada ( i z Twojej strony padło ) "są niższe kobiety"" ponieważ wśród kobiet o wzroście powyżej 170 (a przynajmniej wśród tych ładnych które mają swobodny wybór facetów) faktycznie miałbyś szanse nieduże. Natomiast do niższych, takich które na szpilkach ciągle byłyby niższe od ciebie (a takich kobiet jest większość) spokojnie mógłbyś startować, jeśli prócz wzrostu miałbyś coś jeszcze do zaproponowania.

Gość ytytytyt
c.s. ale co z tego,że byłby niższe? pisałem to już do Zosi chyba - przecież kobitki po 150 nie porównują mnie ze sobą , tylko z wysokimi facetami. w rezultacie niski gosc dla kobiety jest gównem ,nie ważne czy ona ma 150 czy 180. to nie działa tak, że niska chce niskiego