Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regrg

Czy 25 lat u faceta to dużo ?!!

Polecane posty

Gość regrg

Pytam bo poznaję dużo dziewczyn w necie najwięcej z przedziału 19- max góra 22 lata i co ? okazuje się że jestem dla nich za stary :( Piszemy i wszystko super fajnie, zobaczą moje zdjęcia i też wszystko pięknie, podobam im się itp a jak się dowiadują że mam 25 lat to od razu się kontakt urywa jak bym był jakimś kurwa starym dziadkiem :( Jak miałem 18 lat to moje rówieśnice latały za 25latkami a teraz sam mam tyle lat i ja pierdziele.

jakieś dziwne te laski, zawsze wydawało mi się, że takie siksy lubią starszych

Gość poikoliko
25 letni facet poznany na imprezie - OK 25 letni facet poznany w necie - porażka ;/

Gość paaawelek
Skąd ja to znam :)

Gość ioktyhgrfd
ja mam 26 i uwazam ze 25 to malo, a 22 to juz w ogole bardzo malo i zazdroszcze mlodszym od siebie bo czuje sie jak stara babcia ktora do niczego juz sie nie nadaje.. moze jak szukasz kogos powazniejszego to poszukaj kogos w swoim wieku albo kilka lat starszą..

Gość regrg
Ojej mam 25 lat ale to kurwa nie oznacza że jakaś ciota ze mnie.Miałem parę dziewczyn i dwa porządne związki, a to że lubię poznawać ludzi w necie to źle ? Przecież to nie oznacza od razu że jestem jakąś ciotą, ciepłą kluchą i co najgorsze prawiczkiem.

jak będziesz miał 28 jak Proszek do prania to pewnie będziesz już miał kryzys wieku średniego

Gość poikoliko
Widocznie przez internet nie wydajesz się dla nich ciekawym człowiekiem. W życiu może być inaczej. Tutaj nie istniejesz.

Ja mam 21 lat i 25 lat to odpowiedni wiek ;) jeszcze jak piszesz że wszystko spoko to ja nie wiem co One chcą..

Gość regrg
Naprawdę nie wiem ale to potrafi zaboleć jeśli piszesz z kimś parę godzin i jest wszystko super a na pytanie ile lat nagle urywa się kontakt albo słyszę, jesteś za stary albo myślałam że jesteś młodszy.W sumie to nie wyglądam na 25 lat, koleżanki dają mi góra 22 to też się nie dziwię.Nie wiem może młode dziewczyny myślą sobie że okazji szukam albo chce się ustatkować ??

jak miałam 14 to podobali mi się tacy co mieli po 20, dlatego kompletnie nie rozumiem tych lasek, teraz też mam faceta 6 lat starszego

To poznawaj starsze nieco... Choc ja lubie starszych, najlepiej juz okolo 30stki bo sa tacy...inni :)

Gość regrg
Wiecie nie żeby coś ale starsze w moim wieku to zazwyczaj albo są po rozwodzie, albo zajęte albo dziecko mają i tak dalej..Dlatego chciałbym poznać młodą i ładną dziewczynę.

Gość regrg
To dziwne bo większość moich rówieśnic które znam mają już dzieci i są w nieszczęśliwych albo szczęśliwych małżeństwach :) Serio jeszcze nie zdarzyło mi się poznać dziewczyny która w tym wieku nie miała by jeszcze obrączki na palcu.

to masz okazje poznać ;) powiem Ci też, że moje rówieśniczki tylko w nielicznych przypadkach są dzieciate albo zaobrączkowane

sama jestem mlodsza, ale mam sporo kolezanek po 24 lata i rzadko ktora jest po slubie itp a co dopiero rozwod :o

Gość regrg
Tofu jesteś bardzo ładną dziewczyną :) Można wiedzieć gdzie mieszkasz?

Gość regrg
No jak by mieszkała w moich okolicach to bardzo chętnie bym się z tą Panią umówił na kawkę :)

regrg -Ty szykasz mlodych ,a ja jestem 15 lat starsza od Ciebie ...ale dziekuje za mily komentarz;)

Gość regrg
Cała przyjemność po mojej stronie.Ale 15 lat starsza ? to jakiś żart ? wyglądasz na góra 25 lat także świetnie się trzymasz jak na ten wiek.

Jak widzisz nie kazda 40-tka musi wygladac staro i zle ;) Powodzenia Ci zycze :)