Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izaaaaaaaaaa

z 4 miesiecznym dzieckiem nad morze?

Polecane posty

Gość jakie mleko?
a dlaczego niby nie mialabys jechac? czy dobrze robisz to ty musisz wiedziec a nie dziewczyny z kafeterii

Gość jakie mleko?
kobieto,kazde dziecko jest inne.my nie znamy twojego dziecka i nikt ci tu sensownie nie doradzi.jestes matka to sama musisz wiedziec czy jechac czy tez nie

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa
my jedziemy z 7msc też 600km i nie widze w tym niczego zlego. Jedziemy noca mały bedzie spal.

Gość niechluj 24
z dziećmi to na plac zabaw albo do przychodni nie nad morze

Gość niechluj 24
matka powinna siedziec z dzieciakiem w domu i obiad gotować mężowi! A nie z dupą latac po świecie i tachać ze soba bachora

Gość według mnie to koszmar
umęczysz siebie, dziecko i współplażowiczów :(

Gość tikal
moim zdaniem zle robisz

Pewno,że możesz,dlaczego nie?wiadomo ,że będziesz musiała na dzidzia uważać,nie brać na plażę jak słońce ''piecze'' zresztą w tym roku to więcej pada jak świeci.Jak Was jedze więcej to zawsze ktoś Ci pomoże,wezmie dziecko do cienia a Ty np.godzinkę po opalasz się na plaży;) Możesz popołudniu dziecko wziąc nad morze-powdycha jodu:) Moja szwagierka była z 6cio mesięcznym synkem.

Gość ja mam pytanie
Ja byłam nad morzem jak moje słoneczko miało 4 miesiące - urlop udany i miło wspominany :)

Gość hienka 23
ja bym nie chciała ale to moje zdanie, wolałabym jechac sama z mężem, wypoczac a z takim maluchem pojeżdzić gdzieś bliżej.

Gość ja mam pytanie
ps jestem ze śląska i nad morze mieliśmy ok 640km , więc sama sobie odpowiedz.

Gość iga 777
Ale bzdury gadacie , ja byłam w tym roku z 7 miesięcznym synkiem i było naprawdę fajnie, jechaliśmy w nocy z Krakowa ok 700 km mały przespał całą drogę.Autorko jedź spokojnie, widziałam mnóstwo osób z jeszcze mniejszymi dzieciakami w wózeczkach i nie wyglądali na nieszczęśliwych.Nie musicie całego dnia spędzać na plaży ale parawan i namiocik obowiązkowo i przede wszystkim pozytywne nastawienie :)

Oczywiscie że mozesz. Ja z moją coreczka pojechalam samochodem (mielismy dokladnie 540km) w czerwcu na morze jak miala 2 miesiace. Pod koniec lipca pojechalismy samochodem na Chorwacje...skonczyla wtedy 4 miesiace i podroz i pobyt byl bardzo udany.