Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co słychać heh

Polecane posty

bo właśnie nie pamiętam, czy w ogóle zabierałam go z szatni z klubu:) mój facet twierdzi, że wzięłam:D oj to Jennifer będziesz miała :)

kacia a dziękuję:):* no z tym piciem to różnie ,mądry polak po szkodzie .Ja czasem na trzeźwo potrafiłam kurtkę w tramwaju zostawić albo telefon ale też mam farta bo zawsze odzyskałam:).

zadzwon do korporacji i spytaj czy nie zostal w taxi a noz widelec???

ale wczoraj zajebiscie bylo choc dowiedzialam sie tak szokujaxej rzeczy o kumplu ze kufel piwa duszkiem wypilam :D

no zadzwonię właśnie... Jennifer jak tam film? ten horror co byliście na nim w kinie? bo też się chcę wybrać, a nie wiem czy warto.

Haadia no byliśmy w sobotę powiem tak wiadomo przewidywalny ,jak ci się podobały poprzednie części myślę że się nie zawiedziesz ,dla samych efektów warto iść (3d) .:)

Gość Tykajaca bomba!!!!!!!!!!!!!!!!
Jenni znowu sie budujecie :-D Ktory to juz rok?

duzy skrot to taka luzna znajomosc znamy sie w sumie okolo 5 miechow no i wczoraj oblewamy przy barze tlok piwo sie strumieniami leje nagle wchodzi taka panna z ktora gadam luzno o pierdolach wlasciwie sie wtoczyla nawalona jak dzialo i do kumpla czesc moj byly mezu :D muza grac przestala momentalnie kazdy oczy jak 5 zlotych wtf??? a ona sie uchlala i pieprzy to moj byly a ja go kocham i i ryczy jak bobr ja kufel piwa duszkiem a przy barze jek zawodu z 10 damskich gardel ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D Fakt on jest bardzo przystojny facet no bajka wysportowany dziany a przy tym mily i sympatyczny kazda go chce miec no ale szok dla wszystkich ze ta panna to jego byla zona :D

ano narobila narobila siedziala potem kolo mojego meza i d... mu zawracala potem poszlismy tanczyc maz sie z deka zataczal ja tez wpadlismy na wentylator :D

ja tez narka Jenny :) ucaluj core od ciotki kaaci i pozdrow lubego dla Ciebie usciski