Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpomocy aliuto

Cos nie tak miedzy nami

Polecane posty

Gość helpomocy aliuto

Wszystko zaczęło się miesiąc temu. Podeszła do mnie jej koleżanka, pytaniem czy bym ją nie odwiózł Ona zrobiła taka minę, jak by nie wiem co, a przecież to jej dobra psiapsióla.Gdy wróciłem dostała szału. Po 3 dniach ją przeprosiłem, ok nie gniewam się, wybaczam, ale jej stosunek się nie zmienił - Przez ostatni miesiąc kochaliśmy się 3 razy -Przechodzi koło mnie obojętnie -gdy siedzi koło mnie ręce skrzyżowane noga na nogę znudzony wściekły wzrok, gdy się nie gapie to ona się gapi z wyrzutem i wściekłością -Jest nie obecna czy to w sexie czy ogólnie gdy się przytulamy ona nic przez godzinę jazdy autem nie odezwała się ani słowa -W zasadzie nasze spotkania ograniczają się do tego że uczę ją jeździć, potem np idę do niej wytrzymam pół godzinki w takiej atmosferze daje jej buzi w policzek wychodze wkurwiony -każda propozycja wyjścia gdzieś kończy się awanturą A co jej chodzi? Odp standardowa myślisz tylko sexie, jakos przez ok 2 lata kochaliśmy się 5-7 razy w tygodniu i było ok Gapisz się na inne- nie gapie sie ale potrafię ocenić czy mi się jakaś podoba - co w tym złego Jesteś smiesznym i żałosnym pajacem why? Szpanujesz, myslisz że jesteś lepszy ja się nic nie zmieniłem taki byłem zawsze, to ze lubię dobrze wygladać i mnie na to stać to moja sprawa co się popsuło miedzy nami mam 25 lat ona 22?

Gość hhhhhhhhhhhh
kocha Cie, jest zazdrosna, czuje sie zagrozona,

Gość Jesteś narcyzem
I wszystko w temacie.