Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncsiaisandasd

czy warto kupić nokię x2?

Polecane posty

Gość ncsiaisandasd

jak myslicie?

Gość ncsiaisandasd
za niecale 200 zl. warto?

Gość ncsiaisandasd
halo :( no napiszcie!

Gość ncsiaisandasd
ma ktos z was ten telefon?

ja mma x3spoko jest x2 podobna chyba :) teraz sie czaje na nokie c6 i na poczatku listopada bede miec :)

Gość ncsiaisandasd
up

Gość ncsiaisandasd
x2 jest zupelnie inna, z opisu wynika ze ma duzo lepsza baterie i aparat, i nie jest rozsuwana tylko klasyczna

tak x3 jest rozsuwana i typowo muzyczna ja powiem tak jak potrzebujesz tylko do dzwonienia i smsow to wg mnie tak kolezanka z pracy ma x2 i sobie chwali ale ona tylko dzwoni i pisze smsy a moze jak potrzebujesz czegos extra to na karte albo na abonament w salonie za 1zl?

Gość ncsiaisandasd
nie potrzebuje nic ekstra wlasnie. nie chce miec umowy zadnej. na prywatnym telefonie nie korzystam z neta wiec tylko dzwonienie i smsy mnie interesuja

Gość lalaafweti
Ja Ci szczerze powiem bo bralam w mixie ten tel i po 2 miesiacach mialam go dosc... Bateria słaba dzialala jeden dzien , jak szlam chodnikiem w miescie i ktos do mnie dzwonil to prawie nic nie slyszalam , troche sie zacinal tzn robil mi sie bialy ekran potemm czarny a za chwile bylo ok no i przez sluchawki jak muzyki sluchalam to trzeszczalo ... Moze akurat mialam wadliwy. No ale samych wad nie mial. Robił ładne zdjecie i fajnie ze do tego tel z lampa blyskowa, glosniki od sluchania muzyki glosne , wyglad fajny (czarno-czerwona), i lubilam ten tryb rozmowy zamiast normalnie wyswietlanych wiadomosci

Gość ja mam x2
od jakichś 3-4 mcy i jak na razie chwalę. Też używam tylko do dzwonienia i smsów, bateria trzyma podnad tydzień. Dobre jakościowo zdjęcia robi :)