Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzajaca.../

czy ktoras z was tez zdradza??

Polecane posty

Gość matacz...,.,.,.,.,.
to nie dobzre , ze nie wierzysz , zycie to tu i teraz to tylko jedne z wielu jakie cie czeka !

Gość zdradzilam 2 tyg temu
poza tym jak juz pisalam po czesci moj maz sobie na to zasluzyl. nie chce wnikac w szczegoly. kiedys tez zylam idealami, poki on mi nie otworzyl oczu. teraz mam idealy gdzies.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nie ! potencjał ów został wyczerpany !!

matacz - udowodnij.

''mi jest dobrze, jemu dobrze, dzieciom dobrze, bardzo smaczne to ciastko.'' rewelacja :-D ja nie zyje idealami, i nigdy nimi nie zylam, moze wlasnie w tym tkwi Twoj problem :-)

tez ne mowie ze zawsze bede zdradzac. moze mi sie znudzi. moze w moim zwiazku bedzie na tyle dobrze ze uznam ze mi to wiecej niepotrzebne.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
dowody są powszechnie znane dla sledzacych zagadnienie , najsłynniejszy przypadek z Angli udowodniony i potwierdzony , styknie tylko chceiec sie zainteresowac , a nie pisać , ze sie nie wierzy !

jelly - poki co ty ty masz problem, nie ja :)

matacz - ale moze o tym na innym watku co? :P

Gość matacz...,.,.,.,.,.
napisałs udowodnij - ja tylko nakierowałem ci , od udowodniania są inni i jzu to zrobili - tyle .

ze mnie probujesz na sile "naprostowac". czy ja probuje ci wmowic zebys ty zdradzala bo tak jest fajnie? nie.

matacz - no ok. ale jak juz pisalam tutaj rozmawiamy o zdradach raczej a nie o wierzeniach.

jak nie chcesz to nie wierz. nie napisalam nigdy ze to jest normlane.

nie tobie oceniac czy ja jestem szczesliwa, albo moj maz. nie znasz nas. nigdy nas nie widzialas.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
co was tu dziwi , co ma zrobic zona ktora ma z mezem troje dzieci , a meza wladcy pilota i fana sportu , ktory ciagle siedzi z piwem przy tv i oglada mecze - to jego wada , poza nia wszystko z nim oki ! Jak sie czuje zona taka ? co ma zrobic według was madralinskich , ma zyc z nim i to zaakceptowac pozbawiajac sie wszystkiego tego co ja mija majac takiego meza ? a moze sie rozwiesc ? i co dzieciom powiedziec , ze tatus choc pracowity to po pracy oglada tv i pije piwo, a mamusi jak nie stuka , tak z nia nie wychodzi nigdzie ? Co ma zrobic taka kobieta ? pytam sie - powanie sie pytam , jak zmienic tego nie umie chcoc próbowała .

a za to ty na sile probujesz mi wmowic ze wszyscy sa nieszczesliwi. daruj juz sobie, slaba jestes.

Gość z radia
dzien dobry z radia torun jestem pytaniem do padni zdradzajacej gdzie laduje wytrysk jej kochanke w buzke czy gdzie indziej to wazne pytanie

Gość vgbhjkgfghjkl
matacz w zwiazku podstwa jest komunikacja

''a za to ty na sile probujesz mi wmowic ze wszyscy sa nieszczesliwi. daruj juz sobie, slaba jestes'' hihi, ja jestem slaba :-D :-D to moze powiedz mezowi ktoremu slubowalasc prawdomownosc i wiernosc, ze go zdradzasz, to wtedy zobaczymy jaka Twoja rodzina bedzie szczesliwa :-)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
komunikacja - juz napisalem wyraznie - nie działa - dociera ? czy twardogłowy jestes

matacz - tu na forum dostaniesz jedna odpowiedz: odejdz od niego, wez zasilek rodzinny i szukaj szczescia z innym albo wracaj z dziecmi do rodzicow. jednen prosty przepis, jeden ten sam nudny schemat, a potem owe wszystkowiedzace madre doradzace pscyholozki z kafeterii wylaczaja komputer i wracaja do swojego zycia.

jelly - czy ty teraz glupia chcesz ze mnie zrobic? 10 razy juz pisalam ze nie powiem bo mi sie zwiazek rozsypie.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a nuz mnie ktoś zaskoczy - cały czas na to czekam

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wiem jedno , ze fajnie sie sra jak pełna żyć gówien !:) a głody nie zrozumie sytego

jelly - nie wiem za kogo sie masz albo swoje "madre" zyciowe porady ale tak, jestes slaba.

U mnie to potoczyło się dosyć szybko... Byłam zaniedbywana w związku, olewana. Czułam się niewidzialna. Wtedy pojawił się on. Szarmancki, przystojny. Doceniał mnie, adorował. I stało się... :( Żałuję tylko tego, że musiało dojść aż do zdrady bym mogła docenić samą siebie. By zrozumieć, że zasługuję na normalnego, szanującego mnie faceta..

Gość z radia
fajnie sie sra jak sie wyzje niz odbyt glowe ma a toaleta jest czysta

Gość matacz...,.,.,.,.,.
teraz zucajcie kamieniami ci co zdrade tylko znają z opowiadan !! :) :)