Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka23

Odchudzanie sierpien 2011

Polecane posty

Witam, chciałabym schudnac pewnie jak wszystkie z nas mam 167 , i waze 90 kg jestem ogromna, jestem po dwóch ciazach troche wiec sie tego uzbierało .przegladam wszystkie diety ale niewiem na co mam sie zdecydowac, niewiem co bedzie działac. Mam nadzieje ze znajdzie sie wiecej osób kóre beda chciały ze mna schudnacwymienimy sie spostzrezeniami i wezmiemy w garsc, razem łatwiej . Czekam na was dziewczyny!!!

Gość wariatka:)
Hej:) Ja sie do Ciebie dołacze:) zaczynam od jutra:) Mam 176cm wzrostu i ważę 90kg więc trochę sie tego nazbierało:( Mam synka za 2 miesiące skończy 3 latka i bardzo chcę mieć drugie dziecko ale najpierw muszę schudnąć :( wiec zaczynamy razem:)

a i mam 23 lata:) ( niedługo 24)

teraz uciekam spać bo jutro do pracy ide:) miłego wieczoru:)

Witam cie jestem w twoim wieku tylko ty wyzsza odemnie jestes wiec sporo szuplejszcza zaczynamy od jutra ale masz pomysł an jakas dietke, czy narazie mniej jesc i zero słodyczy oraz mojej ulubionej coca coli czas na wod e

dzień dobry:) Ja będe stosowała dietkę mż i wr bo nie umiem trzymać sie konkretnej diety. Myślę że ta dieta jest najskuteczniejsza:) I też niestety muszę sie porzegnać z coca colą którą też uwielbiam :,( i z slodkościami które kocham...:( Ale damy rade:) Teraz mykam do pracy....będe wieczorkiem. Miłego dnia:) pa

czesc dziewczyny jak tam :)? ja walcze po raz kolejny z kg, raz schudłam no i niestety objadałam się jak głupia i dopadło mnie jojo, byłam pare dni na MŻ żeby skurczyc trochę żołądek, dzis 1000 kcal :)

Hej, nofakt u mnie dieta chyba by tez sie nie sprawdziła tezkocham słodkosci,do Wiecznej diety jak ty schudłas 10kg :) tez bym tak chciała chyba najwyzsza pora sie wziasczasiebie :)

karolinka ja kiedys wieki temu schudłam z 78 na 53, później było nawet mniej :) chodziłam wtedy jeszcze do podstawówki/gimnazjum, rozwaliłam metabolizm, utyłam do 70 i tak się męczę a głupia waga spada do 66 i ani ruszy :D no ale wróciłam do swojego 1000 i zobaczymy może cos da

karolinko zobacz mój link pod nickiem , strażnika :D NIC nie mam w dół, dalej kurde waże te 70 :( tragedia, co schudnę do 66 to stoi waga i ani nie ruszy o gram i później jem, jem, jem i jest 70, ale pobrałam się do życia i jem sobie 1000 kcal :)

a mozesz napisac co takiego jesz jest podobno j taki czas ze waga stoi w miejscu a dopiero pozniej rusza boze jak ja bym chciała wazyc 70 hehe przed ciaza tyle wazyłam, a teraz .Postanowiłam sie wziasc za siebie ale niewiem jak hehe