Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcineczka

pytanie do osób w związkach, co myślicie?

Polecane posty

Gość marcineczka

Jestem z facetem od 1.5 roku dobrze się układa, ale mam pytanie ma on koleżankę do której idzie o 20.30 mówi że ma coś zawieść, a wizyta się przedłuża, czy to normalne, żeby facet spotykał się z koleżanka w jej mieszkaniu wieczorem. Deklaruje że to koleżanka, mieszkamy w innych miastach,. pytanie czy to normalne?czy tak macie?nie chce być zazdrosna bo potrafię mieć jazdy i boje się tego .

Gość to to tot
to nie jest normalne

Gość matyjas zielony owoocowy
skoro gwałcił cie ojciec to musisz isc do psychologa

Gość Wie Lebny
Malego pukanka kolezanki mezowi odmawiasz?

Gość marcineczka
czytaj uważnie....to mój facet a nie mąż...widzę że nikt tutaj nie ma takiego doświadczenia

Gość marcineczka
jakbyś ktoś spotkał się z czymś takim to będe wdzięczna

Gość marcineczka
mogę mu ufac jest bardzo towarzyski i pomocny...jego kolega kręci z tą laską..ale nie wiem jak powinnam sie zachować..nie moge okazać zazdrości bo sie złości

Pogadaj z nim na spokojnie, spytaj co by na Twoim miejscu zrobił i czy byłby zadowolony z takiego stanu rzeczy. Czasami wystarczy rozmowa i zachęcenie kogoś do postawienia się na naszym miejscu. Poza tym uświadom go, że związek do czegoś zobowiązuje. Nerwy - zły doradca, spokój i konstruktywne argumenty - najlepszy doradca.

Ja spotykam się z kolegami w takich godzinach, a takze o wiele później i nic z tego nie wynika :P ale nie znając Twojego faceta i tej dziewczyny ciężko cokolwiek powiedzieć.

Ja bym sie chyba jednak zastanowila nad nimi..... Zaufanie wlasciwie zaufaniem ale ciekawosc bylaby chyba gora hehehhe:) Mojemu facetowi niby ufam w 98% ale gdybym byla taka sytuacja sprawdzilabym to:)