Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaLat23

torebka atmosphere, co sadzicie???

Polecane posty

Gość kafeteryjna świnia
nie podobaja mi sie torebki w kwiatki

Gość PaulinaLat23
hmm a dlaczego gówniane? prosze o jakies konkrety why?? chyba faktycznie jej nie kupie:) ale motyw kwiatow mi sie podoba.. chyba jestem wieśniarą:):)

Gość Ylka
one były modne jeszcze chyba 4 lata temu, kup lepiej jakąś inną, te nie są fajne

Gość PaulinaLat23
hm, wlasnie szukam takiej xxl ale nie chce tzw. worka... tylko bardziej usztywnianą.... macie jakies propozycje fasonu, motywu , ktory jest modny aktualnie? :)

Jakościowo. Kiedyś też ją chciałam, ale jak zobaczyłam pełno babeczek z tymi torebkami i jak wyglądaja w rzeczywistości to :O:O:O

Gość oooooooooooooooooooooooooo
przeciez primark z ktorego ta torebka pochodzi to najtanszy i najgorszy sklep w calej angli....wszystko co tam sprzedaja jest beznadziejnej jakosci....

Gość PaulinaLat23
czyli w rzeczywistosci inaczej wygladaja te torebki? wydaje mi sie, ze to nie jest firma atmosphere tylko podróba... moze lepiej z UK , sprowadzane kupowac, bo zauwazylam na fotach, ze inaczej wygladaja... tak jakos jakosciowo lepiej.... ale akurat to nie ten fason torebki tylko inny widzialam z UK....

Gość Ylka
wcale nie jest beznadziejnej jakości! Mam torebkę z primarka i wcale nie narzekam.. dużo mam też ubrań i są takie jak w H&M czy innym sklepie, ta sama jakość, jaka kasa taki towar.

Gość PaulinaLat23
aha.. primark jest z anglii... ok.. nie wiedzialam... zaczynam sie o siebie martwic, ze mi sie te torebki spodobały.. tzn niebieska:D Wieśka ze mnie:D hehe

Gość Ylka
a chcesz torbe typowo na lato? Czy po prostu jakąś do chodzenia? tez na jesien i zimę?

Gość PaulinaLat23
bieu a jaki masz kolor? kurcze, dzieki za opinie.. juz sama nie wiem co myslec....

Gość PaulinaLat23
Ylka, hmm fajnie by bylo na jesien i zime tez, rok akademicki zbliza sie nieublaganie a ja co tydzien jezdze pociagiem w rodzinne strony i taka weekendowka mi sie przyda... i nie jest workiem.... moze macie jakies propozycje innych fasonów?? z góry dzieki za zainteresowanie tematem:)

Gość PaulinaLat23
bieu i taka sama jak tutaj na aukcji? tez na allegro kupilas?

Gość dfhsdgnb
fajna, a teraz ; PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

Gość PaulinaLat23
Ylka, dzieki kochana:) super ta torba.... musze sie z tym przespać jeszcze , ale naprawde to jest to co chciałabym:)

Gość Ylka
hehe no nie ma za co :D polecam się na przyszłość :)

Gość PaulinaLat23
zarąbista ta druga..... wymiary sa ok poza jednym.. gdyby głebokosc.. czyli szerokosc dna byla wieksza..... ale dzieki ...moze ją i tak kupie:D ale sie napaliłam......