Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczzzzuniooo

12skizto pytanie mam

Polecane posty

Gość miszczzzzuniooo

palisz papierosy??

Gość miszczzzzuniooo
a lookrecja pali? bo widzialem jej fotki z fajka

Gość miszczzzzuniooo
ma to duze znaczenie albowiem jest niezdrowe a tak na serio chyba stracilyscie okazje zeby sie ze mna umowic. jakos nie toleruje palacych kobiet. no chyba ze rzucicie PS,.teraz bedziecie mialy motywacje. ktora pierwsza rzuci niech sie do mnie zglsoi

Ja nie mam co rzucać, bo nie pale nałogowo. Zapale sobie pare razy w miesiącu na jakiejś imprezie, czy większym wyjściu, a tak to nie. :P

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

powierzać odpowiedzialność za siebie osobie, która prostych kolorów nie rozróżnia? zbyt nie rozsądne :D palcie, śmierdźcie, trujcie się... papierosy są ohydne :o ale szpan musi być :)

Nie zdarzyło mi się palić ruskiego gówna, więc nie śmierdze. Black Devile pięknie pachną

bieu - eee, nierozsądne* się pisze, to raz, a dwa wszyscy z topiku poparli mnie i przyznali racje, a z Ciebie się wręcz śmiali, więc.... kompromitujesz się jeszcze bardziej, no, ale może to lubisz, brunetko. :p

Gość miszczzzzuniooo
,,Czy chcesz zrobić to ze mną w pupę?" to pokiwał nieśmiało głową. To trochę obleśne 22:44 [zgłoś do usunięcia] golciaa zacznij od palca , pozniej sama zobaczysz to jest niesamowicie przyjemne! oczywiście o ile facet ma małego członka takiego do 18 cm max.. wiekszy może bolec :/ ale małe członki+ lubrykant = nieziemska rozkosz....nie bez powodu anal uchodzi za wielki grzech bo to jest niesamowicie odlotowe taki seks lepszy niż w pochwie albo pochwowo odbytowy mmmmmmmmmmmmmmmmmmm orgazaaamm 22:47 [zgłoś do usunięcia] JA, ankieterka No nie wiem, jakoś średnio mnie to przekonuje :/ 22:49 [zgłoś do usunięcia] vszaszkacv ja też to robiłam majac 17 lat. na dzialce z pierwszym chłopakiem. próbowalismy najpierw zwykły seks, potem oral anal...cudownie było 22:50 [zgłoś do usunięcia] 15,5cm acet ma małego członka takiego do 18 cm max.. w o koorwa ale masz troche znieksztalconego postrzeganie, albo koorwa nie wiem. wicej jak 18cm to ma jakies pewnie nie wiecej jak 1-2% facetow na ziemi. jesli wedlug ciebie 17 czy 18cm to maly czlonek heheheheehehehehehe dodam ze srednia w poslce to14cm 22:53 [zgłoś do usunięcia] jojok Ehh...facetom się we łbach przewraca teraz. Chcesz, to spróbuj. Ja próbowałam i żałuję. Jest to bolesne, nieprzyjemne, nienaturalne. Więcej się nie godzę. A nalegania wywołują u mnie coraz większą niechęć do mojego partnera i do seksu w ogóle. Anal to nie seks. Przynajmniej dla mnie. I myślę, że podpisałoby się pod tym wiele kobiet. Niestety, kobiety często ulegają swoim facetom, zwłaszcza, jak kochają, na początku znajomości. Ale nie zawsze warto.. 22:54 [zgłoś do usunięcia] JA, ankieterka naiwne krowy 22:57 [zgłoś do usunięcia] carrrrrrrrrrie love 3 ja uwielbiam anal ale jest warunek on pcha niezbyt mocno spuszcza mi sie w odbyt a pozniej to wylizuje starannie nastepnie calujemy sie lizemy ślina leci po ciałach ja sikam i wkladam obsikany palec do jego groty nesquika - w ten sposb jednoczymy sie 23:01 [zgłoś do usunięcia] dla mnie bardzo ważny. hahaha tez mnie te 18 cm rozwaiło 12latka to napisała 23:03 [zgłoś do usunięcia] dla mnie bardzo ważny. mnie facet raz wziął jak byliśmy wstawieni lekko...tak bez uprzedzenia. Na drugi dzien baardzo mnie bolało przy wydalaniu, byłam pzerażona. Gdyby użył oliwki i zaczął delikatnie to moze bym poczuła satysfakcje. A tak to...dupek 23:06 [zgłoś do usunięcia] Autobusik.pI Witajcie, zostałam poproszona na to forum by udzielić eksperckiej rady. Seks analny to dar od Boga, tylko nieliczni potrafią go wykorzystać jeżeli dwoje ludzi ma orgazm w takim stosunku to łączy ich prawdziwa więź. NIe bede sie rozpisywać bo sie strasznie podniecam na samą mysl , ale mały penisem w pupci to lepszy jest niż buty od LV 23:08 [zgłoś do usunięcia] s8432545 ja sie pryznam anonimowo że mam 18 lat i uprawialam seks z 2 dowam chloapaki i tylko w "srake" i nadal jestem dziewico tym sposobem

Gość 20 lat ,katowice.
Lookrecja i skiztooo. Mam wielka ochote ostro was sponiewierac. Rzucix do parteru i skurwic. Tak ze bedziecie sie dusic moja sperma i kutasem wsadzonym glehoko w gardle.

Gość 20 lat ,katowice.
A tak w ogole zajebiscie by bylo skurwic skiztooo. Mloda musi czuc ,gdzie jej miejsce. Lookrecja troche jak domina jest:d.

Gość miszczzzzuniooo
kto jest przynajmniej ładny?

ja jebie, niedawno zaczełam 18, wiec co Ty mi tu o 16? :classic_cool: jaka znowu domina? :O:O:O:O:O nigdy :O

Lookrecjo to ,że wylogowywałaś się ze swojego nicku i pisałaś jako pomarańczka to jedna sprawa i tłumacz to sobie jak chcesz :) Nie muszę znać słownika ort. gdyż studiuje kierunek ścisły na politechnice :) więc z ortografią nie mam do czynienia 24h na dobę. :)

Gość ja pierrrdoleee
no to ta druga ma 16 i nie powinna palic :o

bieu - nie pisałam tam jako pomarańczam rany, ależ Ty jesteś tępa, nie potrafisz nawet przyznać się do błędu... i w ogóle HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA TO NIE BYŁ BŁĄD ORTOGRAFICZNY, TYLKO GRAMATYCZNY! a to, że studiujesz kierunek ścisły nie ma nic do rzeczy, to tak jakby humanista twierdził, że nie wie ile jest 2+2 i nie jest mu to do niczego potrzebne. :O:O jakieś podstawy poprawnej polszczyzny należy znać, niezależnie od tego co i gdzie się studiuje... no, ale Ty nawet nie znasz znaczeń słów, więc czego tu wymagać... 🖐️

Gość 20 lat ,katowice.
Bedziecie tam jeszcze dzis?? Nie za pozno na takie spacerki:d

Gość StuLrocker nl
kochałbym obie :)