Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9940211

W tych czasach lepsze sa studia zaoczne!!!!

Polecane posty

Gość 9940211

W tych czasach lepiej by ludzie studiowali zaoczne(z wyjatkiem medycyny). Bo ludzie powinni studiowac i pracowac jednoczesnie a nie zyc na koszt rodzicow.

Gość święte słowa :)
masz rację. Tylko nieroby i pasożyty studiują dziennie.

Gość 9940211
Tak, to są pasożyty które żerują na swoich rodzicielach.

Gość nie radze wyrywać
tylko debile studiują zaocznie które nie dostały się na dzienne. no jasne, lepiej żerować na rodzicach i obudzić sie z niczym po 5 latach imprezowania z niczym poza papierkiem.

Gość czasem lepiej od razu po szkol
e sredniej isc do pracy niz marnowac 5 lat na studiowanie i zaczac sie czegos dorabiac.

Ja tam szanuje zaocznych, mogą pracować, sami się utrzymywać nie żyć na garnuszku rodziców. Chociaż studiuje dziennie

A ja myślę że najlepiej studiować dziennie i pracować...

No ja nie poszłam na studia i teraz zarabiam 25 tysięcy na miesiąc 🖐️ mam własną firme!

Gość tiaaaa do pracy do
biedronki robic kariere na kasie?:D:D:D HAhahaha, dobre sobie

Gość tiaaaa do pracy do
czasem lepiej od razu po szkol - hahaaa czym takim sie zajmujesz, ze tyle wyciagasz??:D:P urzekla mnie twoja historia:D:D:D

Gość jak mozna studiowac dziennie
i pracowac? Pasuje miec jakies ubezpiecznie :) i nie to co daja studia? Czy studia licza sie do emerytury?

Gość nie ma siely zeby na zaocznych
nauczyc sie tyle, co na dziennych ( chyba,ze na dziennych ktos sie opieprza), wiec wiedza zdobytaj est nieporównywalnie mniejsza. No ale jak sie studiuje dla papierka...

Mam dwie restauracje :) w bardzo dobrych lokalizacjach i myśle o załozeniu 3. W tym kierunku bede sie rozwiajac:)

Bo wszyscy twierdza ze jak skoncza studia to beda duzo zarabiac a to jest klamstwo.

Jak można studiować dziennie i pracować? No jak to jak :) na nocki, popołudnia, weekendy

Gość praca i studia dzienne to sie
nie oplaca. Chyba ze ktos studiuje dziennie np. dziennikarstwo i kulturoznawstwo jednoczesnie to moze sobie pracowac piszac artykuly dla jakiejs redakcji.

Gość i co z tego że ktoś do 25 roku
życia żyje na garnuszku rodziców. Skoro zrobili to mają obowiązek wobec dziecka.

Gość racja!!!!
W tych czasach lepiej nie isc na studia tylko zajac sie rozwijaniem swojego biznesu.

Gość autorko masz rację
po studiach dziennych to nieudaczniki :)

Niech każdy robi to co chce - ile ludzi tyle opini :) dla mnie lepsze są studia dzienne - ale to moje subiektywne zdanie - zresztą mojego kierunku nawet nie ma w trybie zaocznym nigdzie - i nie dziwię się, mijałoby się to z celem. Są takie kierunki, które wymagają trybu dziennego. Nie chciałabym być na zaocznych, wydaje smi się że tam przepychają wszystkich na siłę. Studiuję podwójny kierunkek, mam kolegę który robił zaocznie jedną część i jako magister umie mniej ode mnie - a ja nawet licencjata jeszcze nie mam, daleka droga przede mną :) Znalazłam fajną pracę, paracuję popołudniami, czasem w weekendy, mi to pasuje. :)

Gość do lessi
A od której masz zajęcia na wykładach i o której one się kończą. Zajęcia na dziennych trwają od 8 rano do 20 wieczór więc jak dajesz sobie radę?

Udało mi się uprosić o przeniesienie do grupy która najwcześniej kończyła - mam nadzieję że w tym roku też dam radę. Wykłady są do późna, na nich raczej mnie nie ma, ćwiczenia mam od 8-16

Gość aniazzzzzzzzzzzzzzzz
hahhaha tak na zaocznych na siłe przepychaja wszystkich, tylko fajnie że ich rozliczają później z tego wszystkiego co studenc****sali :). chyba nie chcieliby wylecieć z roboty. dzienni większość czasu spędzają na kademikach a potem chodzą z bruzchami hahahah

Gość aniazzzzzzzzzzzzzzzz
http://natemat.pl/78607,studia-zaoczne-dla-niedobitkow-czy-pracusiow PROSZĘ SOBIE CZYTAĆ