Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latka :C

Jak to wszystko odzyskać?

Polecane posty

Jakiś czas temu pożyczyłam koleżance pieniądze. Było to tylko "głupie" 10zł, ale zbyt bardzo mi na nie zależy, tzn, na naszej przyjaźni nie zrozumcie mnie źle. Ona jest jedyną osobą z jaką się koleguje. Sama jestm bez grosza przy duszy, ale pożyczyłam. Teraz ona po prostu milczy. Spotyka się ze mną, ale nigdy nie wspomina o pieniądzach, przyszła w sobote i zapytała czy nie może pożyczyć podkładu na jeden dzień, bo nie ma. Ja nie używam takich rzeczy, ale ona zapytała czy nie może wziąść mojej mamy. Zadzwoniłam więc i mama się zgodziła z tym, żebymy oddała na środę, bo będzie jej potrzebny. Wzięła więc i poszła. Jest mi strasznie głupio się przypominać. Tym bardziej, że ją znam i wiem, że się zaraz obrazi gdy delikatnie zapytam czy mogłaby mi przynieść podkład. O pieniądzach narazie nawet nie będę rozmawiać. Już tyle razy jej pożyczałam, a ona przeważnie nie oddaje, dla niej nawet nie ma tamatu. A ja glupia jak zwykle ratuje ją z każdej opresji, bo zbyt bardzo mi zalezy na przyjaźni z nią. Sama już nie wiem co zrobić.

Serio masz 17 lat? Ja w tym wieku kazdy weekend siedzialam ze znajomymi na piwku i gralam w bilard ;) Jezdzilam na spacery, imprezki, poznawalam przyszlego meża.. A taki problem to byl okres podstawówki najpózniej.. Masakra..

Tak! Mam 17 lat. I owszem zdecydowanie różnie sie od rówieśników. Ale co mam zrobić skoro zdecydowanie bardziej wole przebywac wśród dorosłych. Skoro nie pije ani nie pale. Jestem nieśmiała i dlatego nie mam przyjaciół. A przyjaźń w jedną stronę doprowadza mnie do ogromnej rozpaczy.

Gość och angelowa aleś
ty rozrywkowa!!!! buuuhahahahahah

Gość Angelowa hahahaha! !
Juz sie pochwaliłas jak to wspaniale sie bawiłas? :p Naprawde chodziłas tylko na bilard, spacery i imprezy? Słabo jakos... Ty to jestes rozrywkowa, naprawde hehe:p:p

Moja rada ,daj sobie spokój z taką koleżanką, i prosto z mostu powiedz że ma oddać to co pożyczyła ,to nie jest koleżanka to jakiś pasożyt .