Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiii87

czy chłopak mnie zdradził?

Polecane posty

Gość siostraMierzwa
ależ daj mu szansę...jest dla Ciebie dobry i jest przystojny... musisz tylko pogodzić się z myślą, że czasem coś możesz znaleźć jeszcze... ale jakie to ma znaczenie, skoro i tak zawsze wraca do Ciebie? ;)

Gość blondiii87
i właśnie tej myśli znieść nie moge ze jakaś zdzira mogła byc miedzy nami którą on dotykał i nie chce nawet myśleć co dalej robił , ale naprawde trudno sie rozstać jesli kogoś sie bardzo kocha jest na to jakieś lekarstwo bo nie umiem z tą myślą życ

Gość ratatujlll
też się spotykałam z mężem na początku w parku było gorrąco :P a tak serio, to ja bym była czujna zdjęcie laski w bieliźnie hm.. może ktoś chce mu zaszkodzić, wkońcu nie był by chyba takim debilem by nosić w torbie do której masz dostęp zdjęcie swojej kochanki? :)

Gość blondiii87
no właśnie , tez tak myślałam że który koleś byłby tak tempy by zdiecie nosic w toribie i ją zostawiac na cały dzien w domu ale czujności nigdy nie zawiele , co mnie przeraża to to ze on obraca się w towarzystwie takich kolesiów jak on napakowanych a Ci jego komple ich klimaty to małolaty , dziwki z burdelów , sterydy i narkotyki . Często zabiera mnie ze soba tak ze wszystkich znam ale przeraża mnie to ze znowu bede miała jakąs akcje typu stringi w jego kieszeni jak bede mu wrzucać spodnie do prania

wiesz, ja bym nie byla taka naiwna, skoro ma takie smsy to znaczy ze napewno cos bylo, jak chcesz z nim zostac tylko dlatego bo ci pisze fajne smski to twoja sprawa ale juz zawsze sie bedziesz zastanawiac czy cie nie zdradza. poza tym inne laski z ktorymi on sobie moze pisze czy sie spotyka moga sie z ciebie smiac za plecami bo wiedza co on wyprawia a ty z nim jestes. wiem ze chccesz wierzyc ze cie nie zdradzil ale lepiej sie z tym pogodzic i zostawic drania. to trudne owszem ale jesli on cie teraz zdradza to nie liczyłabym na to ze przestanie.. mnie tez kiedys zdradzal chlopak, spotykal sie ze swoja byla dziewczyna, tez znalazlam pare smsow u niego w fonie i tez bylo glupie tlumaczenie, zarzekal sie prosil, blagal a ja powiedzialam nie. i co? teraz jestem od dwoch lat w zajebistym zwiazku, z facetem ktory wiem ze mnie nie zdradzi nigdy. a moj byly gdy spotkalismy sie pare miesiecy pozniej przyznal sie ze mnie zdradzal. dlatego dziewczyno nie daj sie oklamywac i zostaw go. jeszcze znajdziesz zajebistego chlopaka z ktorym bedac nie bedziesz musiala sie zastanawiac czy on wlasnie nie siedzi z inna laska. on teraz cie przeprasza i prosi bo nie chce cie stracic. bo dla niego to jest dobry uklad. ma swoja kobiete ktora sprzata, gotuje , jest dla niego oparciem , a na boku ma inne. i pamietaj ze esli cie zdradzil to cie nie kocha i nihdy nie kochal! ktos kto kocha nie zrobi nigdy czegos takiego. pozdrowienia i powodzenia.

może nie zdradza ale tamta pewnie mu obciągała to normalne w dyskotekowych realiach z ochrony (tez pracowałem na bramce) tylko pytanie czy lepiej ssała od Ciebie?!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
iwonka nie zdradzi cie nigdy !!!??? ha ha ha a skad taka pewnosc , co nie staje mu ? urwało mu fiuta ? kazda co tak pisze pisze głupoty ! ludzie zdradzaja sie po 2 latach po 5 latach ale i po 15 i 24 latach bycia ze soba ! wiec wszystko przed tobą ! oczywiscie wcale tak byc nie musi - tylko tyle , ze mnie smieszy takie pisanie , z e mój mnie nigdy nie zdradzi ... bo co ? jestes ostatnią kobietą na swiecie ? ma libido zreowe ? a jesli nawet to czy przypadkiem nie przy tobie ? :) kazdy facet z temperamentem wczesnijej czy pózniej zdradzi - tyle , ze nie kazda zona sie o tym dowiaduje ! i tak ma byc !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
szansa na niezdradzanie jest tylko wtedy kiedy kobieta sie nie zmieni ! a jemu libido opadnie , a ze kobiety sie zmieniaja i to bardzo po urodzeniu dziecka , a po drugim jeszcze bardziej , to oczywiste , jedne mniej inne bardziej . A im starsze tym marudniejsze ! i zmierzłowate jak i stroniace od sexu facet zawsze pozostane jesli jest ... chłopcem w wieku lat 20 jesli chodzi o sex . poza wyjatkami

Gość blondiii87
sex uprawiamy dość często ja godze sie na wszystko on tez wszystko co ja chce robi , tak ze ta sfera jest ok . Chociaz przyznaje sie ze był taki okres w zyciu niecały rok temu ze przez 2 miesiace sie nie kochaliśmy . Ale teraz jest tego naprawde duzo i to w róznych formach . Moje pytanie co byscie robili zostawili go i kopneli w dupe czy dawać jeszcze jedna szanse

Gość zastanow sie czy jest
sens z nim być. Znasz jego znajomych, którzy nie stornią od narkotyków, kurewek itp. Z KIM PRZYSTAJESZ TAKIM SIĘ STAJESZ. W końcu i takcculegnie kumplom

Gość taka draka nijaka
Blondiii87! Nie chcialo mi sie czytac wszystkich wypowiedzi i nie wiem co doradzaja inni, ale ja bym wziela telefon do tej dupencji i zadzwonila do niej by sie dowiedziec. Tylko jesli sie zdecydujesz na takie rozwiazanie to pamietaj by zachowac spokoj bo inaczej nic Ci nie powie.

Gość blondiii87
zadzwoniłam bo zagroziłam ze jak nie poda mi jej nr to z nami koniec ta laska okazała sie jakas 17 letnią małolatą i mówiła ze nic procz spotkan w parku i przytulania nie było między nimi jeszcze raz przyszła do niego na bramke tak mi powiedziała on potwierdził ale czy tylko na przytulaniu sie skonczyło dlamnie samo przytulanie to i tak zdrada myśle ze tam był conajmniej pocałunek jak pisała mu ze go kocha

Gość taka draka nijaka
No to widocznie mowil prawde. Ale to i tak zdrada przeciez.

Gość to skad ta laska miala
w ogole jego numer telefonu. skoro nie chcial cie zdradzic to po co jej go dawal. Widocznie szukal zabawy. Sama sobie numeru do niego nie wymyslila

Gość kahdihsdkjfasoiuhf
Zdradził Cie z byle powodu ta laska by nie pisała ze go kocha. Pomysl tylko jak długo trzeba rozkochac druga osobe napewno jakis czas byli ze soba a jesli chodzi o pocałunek to napewno ja pocałował ja bym sie bardziej zastanawiała czy serio nie wyladował w łozku...

Gość kahdihsdkjfasoiuhf
Własnie po co jej nr telefonu dawał?

przeczytałam wszystko co Ci doradzają inni. Uważam, że nie są to głupie rady aczkolwiek czy będziesz się sugerować do końca zdaniem innych?? Nie ma tu ani jednej osoby, która chociażby napisała Ci , że BYĆ MOŻE Cię nie zdradził. Wiesz jakie jest moje zdanie? Skoro jest przystojny i tyle lasek na niego leci to dlaczego jest z Tobą ? No moim zdaniem odpowiedź jest jedna ! Kocha Cię!! Nie jest od Ciebie zależny w jakikolwiek sposób.. sam zarabia, ślubu nie macie! Po co mu Ty skoro może mieć kilka innych ?? No odpowiedz sobie sama na to pytanie ! Nie podejmuj tak poważnych decyzji pod wpływem ludzi, którzy doradzają w internecie. Porozmawiaj z nim, rozważ wszystkie za i przeciw i staraj się być tą jedyną! Pokaż mu, że nie ma lepszej.. Zrobisz jak uważasz, ale możesz popełnić największy błąd w swoim życiu. Być może nie jest idealny i Cię zdradza, ale co jeśli się mylisz??

Gość kahdihsdkjfasoiuhf
paulla1007 niech dziewczyna sama zdecyduje nikt z nas nie wie jak wyglada sprawa. Autorka mogła tez ulec emocjom piszac ten post. Z mojego punktu widzenia takie rzeczy z byle powodu sie nie dzieja a nawet gdyby dziewczyna naprawde musiałaby byc stuknieta zeby pisac facetowi ze go kocha nie majac z nim bliskiego kontaktu. Facet napewno emocjonalnie jest przywiazany do autorki kocha ja ale to jednak z natury jest facet wiec moze przeszła mu przez głowe mysl by urozmaicic sobie życie erotyczne w koncu 4 lata robia swoje... zwłaszcza ze jest przystojny a jego miejscem pracy jest dyskoteka gdzie sie zawsze trafi napalona kolezanka. Niestety dziewczyna byc moze nigdy sie nie dowie jaka jest prawda zawsze moze uwierzyc ale czy ma jakies dowody. Nie mówie by z nim zerwała czy cos w tym stylu powinna troche bardziej teraz miec go na oku...

Gość to skad ta laska miala
Małolaty teraz takie są. Potrafią się narzucać facetowi, piszą, że kochają itp. Ale on widocznie dal jej do zrozumienia, że jest zainteresowany skoro dał jej numer telefonu. Laska za nim lata a jego ego rośnie.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
kochanie nie przeszkadza w tym by miec sex z inną kobieta

Gość blondiii87
zauważyłam po nim że od kilku dni ma depreche , myśle że to z powodu ze obawia sie że moge go zostawić , jest dlamnie bardzo miły wychodzi na spacery nawet z siłowni rezygnuje zby zemna sie przejsc a kiedys to było nie do pomyślenia ale zauważyłam że samknoł sie w sobie potrafi 2h siedziec w fotelu i o czymś myśleć jest wydaje sie byc zagubiony i nie ogarnięty . Jak myślicie to z mojego powodu czy może coś go dręczy troche mi go żal jak widze go w takim stanie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
słaba psychicznie popierdóła

jesli znowu beda objawy ze cie zdradza usiadz z nim na kanapie i powiedz ze albo ty albo tamta jak to nie zadziala to zbliz swoje piersi tak zeby jego nos byl pomiedzy nimi a dalej wiesz co :D