Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiii87

czy chłopak mnie zdradził?

Polecane posty

Gość blondiii87

jestem w 4 letnim związku z moim facetem jest ok -mieszkam z nim niczego mi nie brakuje ,jest dlamnie bardzo dobry i dba o mnie do tego jest bardzo przystojny i tu jest problem bo jestem zazdrosną dziewczyna a konkurencja nie mała . Było ok od czasu kiedy zaczoł stac po brmkach na dyskach kiedys w jego tel. znalazlam esy od jakiejs laski ze go kocha i przezyla z nim codne chwile . No i wiadomo awantura max on przysiagl ze nic procz spotkan w parku miedzy nimi nie bylo i ze chce byc zemna , uierzylam mu. Ostatnio w jego torbie z siłowni znalazlam zdiecie laski w smej bieliznie i znow , on ze ktos zrobił mu glupi kawal . Co mm o tym myslec chlopak czestom mowi pisze w esach ze mnie kocha , przytula i mi slodzi a tu takie cos

Gość Wie Lebny
Tak, zdradzil. Milej nocy.

Gość blondiii87
czemu tak sądzisz?

Gość LittleMe
Spotkania w parku? Taaaa jasne

Gość regtey5r6t
i ty mu wierzysz>>myslisz ze by sie przyznal i powiedzial: tak kochanie, zdradzilem cie. Te smsy i ich tresc mowia same za sibie, no wybacz. Sama siebie oszukujesz ze nic nie bylo miedzy nimi.

Gość LaVivaLoca
Ja już bym z Nim nie była bo jest nie ufna i w gadke typu ktoś zrobił głupi kawał mógl zatrzymać dla siebie ... zresztą jak On stoi na bramce to też chodź wtedy na te imprezy...

Gość blondiii87
to co teraz mam zrobic jestem załamana na samą myśl i nawet jak bym nie chciała bardzo go kocham

Gość LaVivaLoca
Ja bym się rozstała bo by mnie dręczyło czy zdradzil czy nie wiec wolalabym z nim nie byc

przeczytałaś sms o tym że go kocha i ze przeczyla cudne chwile z nim. Jeśli byłoby to kłamstwo to by nie trzymał ich w tel. A tak to masz to jak w banku, zdradził cie.

Gość LittleMe
To pogadaj z nim czy zamierza często rozpinać rozporek.

skoro cie zdradził, a to pewne raczej...by ci ulżyło..idz do lozka z innym. Przejdzie ci to

Gość regtey5r6t
ja ci powiem tak....przezylam kiedys podobna sytuacje i wiem co mowie...nie pokazuj mu ze cos podejrzewasz, wiem ze to trudne ale sie na razie wstrzymaj. I kontroluj go po kryjomu sprawdzaj tel, meile itp az nie bedziesz miala pewnosci. W razie czego zrob zdjecie smsom i meilom jak by cos tam bylo bo on i tak sie bedzie wypieral ze nic nie bylo...a jak sie terz zdtadzisz ze podejrzewasz cos to on zacznie kasowac wszystko, bardziej sie ktyc a wtedy lipa

Gość blondiii87
ostatnio kontroluje go non stopa sms-y telefon itp nawt jezdze z nim na bramke , wczesniej nie chciał mnie brac jak narazie pusto procz tej fotki 2 tygodnie temu lazka w bieliznie kleczy na lozku - mysllam ze wybuchne ak to znalazlam

Gość LittleMe
trzeba było zrobić ksero zdjęcia i rozwiesić w mieście :)

Gość regtey5r6t
no to ja bym nie odpuscila mu za takie cos, bez przesady. Facet ewidentnie m cos na sumieniu i robi cie w balona, wiadomo ze sie nie przyzna....kontroluj i jeszcze jeden podobny numer, tzn jakies zdjecie, sms, meil itp i powiedz mu papapa

Gość regtey5r6t
ja ide lulac, dobranoc wam. Bede zagladac do tematu, daj znac autorko co tam.pa

Gość blondiii87
ok dzieki za pomoc wpadlam na pewien pomysł jutro wam napisze co i jak doranoc

Gość RozaGoryczy
Blondi,uwazam ze Twoj chlopak ma po prostu romans,masz na to dowody,ale Ty sama musisz z Nim porozmawiac na temat Twoich podejrzen. Niech Ci udowodni ze nie jest tak jak sadzisz,czule sms czy przytulanki nie sa powodem do tego by mu wierzyc. Chlopak moze miec takie zagrywki,na pewno zna Cie i wie ze Ty pod kontekstem slodkich slow mu ulegniesz. Postrasz go,badz gdy zauwazysz nastepna niepokojaca rzecz - odejdz od Niego,wtedy dowiesz sie czy naprawde jestes dla Niego wazna .

Gość jasnacholercia
tak, i to nie raz :O rzuc tego niedojrzalego gowniarza, a sama tez zajmij sie nauka, bedziesz miala z tego wiecej pozytku🖐️

Gość matacz...,.,.,.,.,.
Hmmm pamietaj , ze jestes tylko jego dziewczyną , nie zoną , a to oznacza ze praw w zasadzie zadnych nie masz . Jak sama piszesz konkurencja duza ! jak zaczniesz jojczyc spowodujesz , ze ktoras go złowi - chcesz tego ? Zapewne chcesz bys była ty i tylko ty i zadna inna ha !!! :) kazda by chciała , sek w tym, ze tak nie ma !! A tego kwiatu pół swiatu, nie ty to inna , a jak widzisz kolejka sie juz ustawia ! tak jest i bedzie ! bo przystojny facet zawsze przyciaga ! wiec nawet jak z tym nie bedziesz a z innym przystojnym bedzie to samo ! zatem siedz cicho i rób wszystko by chciał jednak ciebie !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jasnacholercia tak, i to nie raz rzuc tego niedojrzalego gowniarza ----------------- tak zrób - zrobisz wielka radoche innym kobietą ! :) i pytanie nastepnego też rzucisz ? a co nastepny bedzie inny ? zapatrzony tylko w ciebie ? jak długo ? znowu 3 - 4 lata ? a moze mniej , a moze wiecej ? na pewno nie na 100 lat :) no chyba ze wezmiesz sobie jakiegos ktorego kobiety nie rajcują , to szansa jest tyle , ze sama bedziesz miec niedostyt bycia z takim , sex wiesz ... raz na miesiać i na szybko itd. itd. coś za cos , nie ma w zyciu inaczej

Gość hipermega
matacz- innym kobietOM facetow jest mniej niz bab... baby sa bardziej zdesperowane... MUSZA miec faceta, zeby dobrze sie czuc... wiekszosc z nich jeszcze MUSI miec dziecko... baby biora nawet niskich brzydow... to pomysl... jakie powodzenie musi miec twoj piekny men?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wiem jak i widzę , system podkresla na czerwono błedy - jak juz pisałem u mnie wszystko jest zamierzone .

Gość hipermega
Matacz, ale tego slowa system nie mogl Ci podkrelic :) mam na mysli slowo: Kobietą. Bo ono jest poprawne, tyle ze nie w tym kontekscie. Wiec juz nie sciemniaj:D

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a to ciekawe ... zatem jaka kobieta w kwesti wiary ma byc ? swego czasu w programie "dlaczego ja " było o mezu ktorego małolata najlepsza kolezanka jego córki oskarzyła o molestowanie ! co zrobiła jego zona ? jak sie zachowała ? pokazane jest w tym programie - powiem krótko wywalił bym taką zone na zbity pysk w koncu okazało sie ze maż jest niewinny , jednak postawa zony jej wiara w wszystko w około i brak wiary w słowo meza mnie powaliła - ja czego takiego bym nie był w stanie wybaczyc , nie zonie z ktorą sie jest około 20 lat i z którą ma sie dwoje prawie dorosłych juz dzieci - to wam pasuje ? taka postawa kobiety wzgledem meza - partnera ?

tak zdradza cie i sie tego wypiera a z drugiej strony co za laska biere sobie za partnera kolesia z bramki ? przeciez wiadomo ze chwytaja sie kazdej blachary

Gość matacz...,.,.,.,.,.
hiper - nie znamy sie - tak sadze inni znają matacza z tego forum ! czy sciemniam czy nie - nie tobie sadzic , choc ci oczywiscie wolno ! czepiasz sie ... tyle na koniec znam zasady ortografi wszystko co w liczbie mnogiej konczy sie na "om" w liczbie pojedynczej "ą" :) pozdro

Gość regtey5r6t
daj koniecznie znac co tam wymyslilas na niego.

Gość blondiii87
A więc tak wpadłam na pomysł aby mu powiedziec ze sie rozstajemy chciałam zobaczyc jego reakcji , prawde mówiac bałam sie ze nie zrobi to na nim wrazenia i sie rozstanie no ale trudno musiałam to wiedzieć . Pojechał o 20 na bramke z kumplem po 21 napisałam mu SMS-a o tresci " z nami koniec , wiesz czemu ja tak nie umiem zyc" on odpisał dlaczego i ze nie rozumie mnie , ja twardo ze to koniec własnie sie pakuje a rano wracam taksówką do mamy , on z kazdym nastepnym SMS-em błagał prosił i lamentował zebym go nie zostawiała bo sie załamie , taki duzy silny facet a takie SMS-y , oto treść jednego jego SMS-a " kochanie prosze nie zostawiaj mnie bez ciebie nie poradze se i nie istnieje , bez ciebie nie widze sensu zycia pozwól mi wszytsko naprawic prosze kocham cie bardzo " prawde mówiac podobały mi się te SMS-y , ale jeszcze bardziej namieszały mi w głowie ja wiem ze tez go kocham , nie wiem dawac mu szanse czy nie ????