Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonamilla26

Nowy facet liberalne podejście do sexu, czy to normalne??

Polecane posty

Gość zielonamilla26

Spotykam się z kimś od jakiegoś czasu, jeszcze do niczego nie doszło.Spędziliśmy razem weekend i w sumie była to impreza ale rano jak się przytuliliśmy to wiadomo zrobił mu się namiot i strasznie się napalił.Zaczął mnie rozgrzewać i spytał czy cyt."może mnie ugryźć w dupkę"? no zatkało mnie :p nie wiem czy dlatego że nie miał gumek chciał tak czy tak lubi.Uspokoiłam jego zapędy.On jest trochę starszy i dużo bardziej doświadczony w tych sprawach ale to bardzo mądry i wykształcony facet.ja mimo wieku miałam dopiero jednego faceta w łóżku z którym nigdy nie miałam orgazmu, sex oczywiście tradycyjny.Nie zamierzam się przyznawać że mam takie słabe doświadczenie ale trochę mnie to przeraża i zastanawiam się czy skoro dla niego to traktuje tak liberalnie to łatwo będzie mu się przespać z każdą inną.Zastanawiam się czy pomalutku czy iść na żywioł?

"ugryźć w dupkę " :D i fajnie więc czego Ty się boisz ,idź na żywioł :-p

Gość zielonamilla26
boję się że wyjdzie na jaw że ja nigdy nie próbowałam analnego, niewielu rzeczy próbowałam z ex to tylko klasyczny sex trwający jakieś 10 minut i nigdy nie miałam nawet orgazmu, no porażka.A najlepsze jest to że ten nowy tak mnie kręci że ja leżąc z nim robię się mokra aż mi wstyd :p nie wiedziałam wcześniej że ktoś tak kogoś może kręcić ;) Zastanawiałam się czy on tak zawsze będzie chciał od tyłu czy tylko wtedy,czy z każdą panienką tak od tyłu bo tak bezpiecznie...namotał mi tym w głowie.

Gość CO SIĘ CZEPIASZ KAĆKI!
pierwszy sex i do tyłka ? nie zgodziłabym się na twoim miejscu

Gość zielonamilla26
może nie, najpierw zrozumiałam że nie że tak się bawi, ale potem zaczęłam się zastanawiać bo tak był napalony i z tym namiotem że myślałam że tak.Jak anal to dla niego taka codzienność to chyba się boję.Powiedział, że nie będę na pewno żałować więc myślę że o to mu chodziło.Myślę, że on ma bardzo liberalne podejście do sexu, zastanawiam się czy tak z każdą laską ale z drugiej strony wiem, że był z kimś 5 lat.

Gość zielonamilla26
doceniam, przytuliłam ale nic więcej póki co ;p

Gość jesli...
jesli boisz sie /wstydzisz/nie chcesz porozmawiac na ten temat otwarcie,skad wiesz,czy on ciebie za liberalna i otwarta nie postrzega? porozmawiaj z nim,niech ma swiadomosc jak jest naprawde i wtedy przekonasz sie co z ta wiedza o tobie zrobi.

Gość zielonamilla26
Jak dla niego to taki chleb powszedni a ja zacznę rozkminiać to pomyśli że jestem kompletnie zielona albo właśnie mało liberalna, a nie jestem tylko zaskoczył mnie... no i ten brak doświadczenia

Gość zielonamilla26
On ma juz 39 lat, jest bardzo doswiadczony, jak wyzej pisalam, a doswiadczeniem bije mnie na glowe i boje sie ze mnie zrazi do naszego pierwszego razu i tyle z tego bedzie.

Gość zielonamilla26
nie podszywaj się! ma 30 lat

Gość jesli...
wiec tym bardziej pogadajcie,uzyskasz informacje ktorych tutaj nie uslyszysz.moze to byl tylko taki tekst,zart,mnie moj nieraz z podniecenia tez podgryza po pupci:) mmmmmmmmmmmmmmm ty sie nie zamartwiaj na zapas kobieto-podniecajacy nowy facet,goracy romans...eh tylko brac.

Gość .motz.
oj daleko "temu" do mistrzowskiej prowokacji. [śpioch ]

Gość zielonamilla26
a jak nie żartował, tzn uśmiechał się ślicznie jak zawsze ale jeśli naprawdę chciał to zrobić? to normalne że zanim spróbowaliśmy "normalnego" sexu to on zaproponował taka zabawę?? chyba się trochę boję że nie sprostam..

Gość jesli...
moze i prowokacja,ale kto wie,niektorzy ludzie problemow lubia sobie szukac.

Gość jesli...
widze,ze erotyczne dla niektorych wazniejsze rano niz mocna kawa:) no chyba ze jak u mnie- z kawa przy klawiaturze:)

Gość jesli...
a niektorzy to za bardzo nawet gadane maja,a potem wychodzi,ze to ich jedyna bron:)

Gość jesli...
no wy tu wiecie najlepiej :D

qcze laski podziwiam was-ki9edy facet mówi czego chce , czego oczekuje to coś z nim jest nie tak, albo sypią się porównania typu krowa która ...........itd itp, gdyby w ogóle się nie odzywał byłby mrukiem prawdopodobnie-wiem za wami kobietami ciężko ale nie spłycajcie swszystkiego

ja tego nie spłycam zastanawiam się tylko czy to rzeczywiście o to chodziło:P do autorki, radzę jednak się przyznać że będziesz to robić pierwszy raz faceta to nie zniechęci a będzie bardziej dalikatny:)

Gość jesli...
klingonczyk-czy ty ,pod wpywem, jestes? jeszcze powiedz,ze w pracy? pan chcial tu sobie zabki w tyleczek zapuscic,a tu historia sajensfikszyn wyszla.:D