Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam roznice ahaa

MAM BIALĄ SKÓRE BO SIE NIE OPALAM WCALE!CZY PRZEZ TO GORSZA JESTEM ?

Polecane posty

Gość znam roznice ahaa

bo ja wychodze nam iasto w spodnicy to mama z siostra sie wysmiewaja zebym ubrala spodnie bo straszyc bede biala skorą i ze wygladam jak córka mlynarza i ze mam sie opalic one nie wyjda w spodnicy jak nie opalone nogi maja.. masakra..

ja też się nie opalam i jestem z tego dumna od opalania skóra sie starzeje a przynajmniej zachowasz młody wygląd na długo opalanie systematyczne niszczy i kobieta sie starzeje , bo kobiety mają cienką skórę delikatna

mama z siostra sie wysmiewaja- kiedys Ty bedziesz sie z Nich smiala ,jak beda pakowaly w siebie kremy na zmarszczki;)

Gość do tofu
ty faktycznie masz jasną skore ale do tego jestes dosc brzydka

Gość Natalia nadia natalia
Mam tak samo jak Ty ;) Nie opalam się z wielu powodów: 1. Nie lubię tego, nie mam cierpliwości, denerwuje mnie takie leżenie na słońcu i pocenie się. 2. Moja skóra nie lubi opalania. 3. Żeby było u mnie widać efekt, musiałabym bardzo długo i systematycznie się opalać. 6. Na solarium szkoda mi pieniędzy, czasu a przede wszystkim zdrowia skóry. 7. Samoopalaczy nie lubię ani żadnych balsamów brązujących. Mnie też dokuczają, nie tylko dalsza ale nawet najbliższa rodzina, przykre to jest, ale mam to gdzieś. W pełni akceptuję swoją jasną karnację i nie będę się opalać na sił ę, bo to modne i uchodzi za ładne. Dla mnie ładna opalenizna to opalenizna delikatna i równomierna. Jak widzę nieraz ciemne plamy na skórze, skórę niczym u mulata/murzyna i do tego jeszcze wysuszoną jak rodzynek, ze schodzącym naskórkiem to mi się niedobrze robi. Myślę sobie wtedy "rak skóry". Nie mam białawej skóry, ale jasną. Dość jasne mam też włosy, taki średni blond i szaro-niebieskie oczy, czyli mam tzw. słowiański typ urody. Postanowiłam to podkreślać :)

Gość sdafdsfg
Dobrze robisz. Opaleni najbardziej są murzyni. Wstyd, że tylu ludzi chce się upodabniać do murzynów. Jeden murzyn Jackson sam z własnej woli się wybielał za grubą kasę żeby być białym. Nie dajcie się propagandzie. Biała skóra zawsze była lepsza. Oczywiście przesadzanie w drugą stronę jak w Indiach, czyli specjalne wybielanie jest tak samo złe jak opalanie. Nikt nie potrafi docenić tego jaki się urodził.