Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca o nim

Gdy ex się żeni - wysyłącie życzenia?

Polecane posty

Gość myśląca o nim

jeśli znacie datę, bo wam kiedyś o niej napisał??

Gość ratatujlll
jeśli jesteście w dobrych stosunkach (bez skojarzeń :P ) to dlaczego nie? tylko no nie wiem, może tak by jego narzeczona/żona nie pomyślała sobie czegoś jeśli będziesz z nim rozmawiać, przed/po to pogratuluj ale nie wysyłaj czasem sms czy nie dzwoń, bo to może zauważyć jego narzeczona/dziewczyna i może pomyśleć sobie że miałaś złe intencje, np. przypomnieć o sobie itd no i w dzień ślubu mu du py nie zawracaj swoimi życzeniami :P

nie znałam dat ślubów moich dawnych sympatii :) nie widzę sensu ciągnięcia takich znajomości, gdybym widziała nie byliby ex ;)

Gość myśląca o nim
byliśmy razem jakieś 3lata temu na początku trochę ze sobą rozmawialiśmy np na gg potem jak już jego związek stał się poważniejszy sama postanowiłam ograniczyć kontakt wysyłaliśmy sobie życzenia od święta , raz na rok mejl co tam u kogo się dzieje i właśnie niecały rok temu napisał mi o tej dacie ślubu, czyli o 24 września tego roku

Gość ratatujlll
dalej coś do niego czujesz, prawda??

Gość siostraMierzwa
Ja nie utrzymuję kontaktów z eksami, więc nie mam takich problemów :) Jeśli TY jesteś w kontakcie z nim, to wypadało z grzeczności przesłać życzenia - jakieś krótkie i lakoniczne.

Gość siostraMierzwa
a niecały rok temu Ci o tym napisał? skoro tak dawno, to wcale nie musisz o tym pamiętać :)

Gość myśląca o nim
może i faktyczne sensu nie ma z tymi życzeniami ja znam tylko tego ex trą datę inni by mnie w sumie nie obchodzili o tym ciągle czasami myślę najlepszy mój związek to był chociaż krótki to było fajnie

Gość myśląca o nim
no dalej mam go w pamięci, każdego później porównywam do niego, stał się jakimś punktem odniesienia wiem, że nei muszę mu składać życzeń pewnie on o mnie już w ogóle nie pamięta i pewnie by go w ogóle to nie wzruszyły