Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna564

zdrada, samotne wychowanie dziecka

Polecane posty

Gość dziewczyna564

witam, znajduje się w bardzo ciężkiej sytuacji i nie mam zielonego pojęcia jak się zachować ;( Niedługo urodzę dziecko a niecałe dwa miesiące temu dowiedziałąm się ze mój długoletni partner po raz pierwszy poszedł do łóżka z iną kobietą i do niedawna (aż się nie dowiedziałąm), chociaż jeszcze trochę po tym jak już wiedziałąm , utrzymywał z tą kobietą kontakt. Teraz on zachowuje się jaky nigdy nic się nie stało, ale nie usłyszałam od nieg że żałuje ;( Nie słyszę też że kocha.... tylko że wszystko poza tym jest jak dawniej a ja codziennie potajemnie płaczę i rozmyślam o nich, o tym dlaczego teraz, kiedy myślałam że to będzie dla nas najwspanialszy czas ;( Problem polega na tym, że on mi nie może obiecać że nie zdradzi chociaż nie będzie tego chciał, tak powiedział. A ja dziesięc razy dziennie podejmuje decyzje ze powiem ze odchodze i tyle samo razy ja zmieniam i zostaje. boje się odejsc bo jedynym moim wyjsciem jest wyprowadzka do mamy, która znajduje się w bardzo trudnej sytuacji finansowej , a ja po macierzyńskim nie bede miałą pracy ;( mam tyle watpliwości, pomimo tego co mi zrobił mój partner tak bardzo go kocham i boję się odejść, boję się zrezygnować z tego, że teraz jest dobrze, że czuje się tak jak dawniej, tylko te moje myśli o tym co było tak bardzo bolą ;( Czy ktoś miał może podobną sytuację? Czy warto byc z kimś takim wiedząc że i tak pewnie kiedyś zdradzi ;(

Gość o jeni sie odezwala ksiezniczk
jenifer a ty czemu swojego nie wywalisz? myslisz ze jest ci wierny? masz 100% pewnosci? latwo ci mowic bo masz kase-meza kase- wiec bedziesz sie trzymac jak rzeop psiego ogona, a dziewczyna nie ma z nim slubu, nie ma pieniedzy , tylko co by miala to macierzynski i alimenty. wiec nie doradzaj- krolewno na ziarnku grochu- nierobie i pasozycie.

Gość sssdsdsdsdsd
przeciez to nie byl twoj mąż wiec sorry ale wciaz byl wolnym czlowiekiem. trzeba bylo nie zaczynac zwiazku od dvpy strony tylko najpierw wziac slub a potem dzieci, jak to robia porzadni ludzie.

Gość dziewczyna564
czyli rozumiem, że każdy facet który nie jest w zwiazku formalnym ma prawo do zdrad bo jest wolnym człowiekiem. rozsądne podejście, a ja pisałam czy ktoś był w podobnej sytuacji i jak sie z tego pozbierał.....

Gość sssdsdsdsdsd
przeciez ci nie przysiegal nic sorry mi ciebie nie szkoda. trzeba bylo brac slub jak przystalo jak porzadnych ludzi a nie pieprzyc sie na kocia lape, dobrze ci tak

Hahahaha, a od kiedy to slub jest gwarancją wierności?? Tak samo mąż moze zdradzić po slubie jak i przed, więc nie opowiadaj głupot. Poza tym za kogo sie uwazasz, że dajesz sobie prawo do oceniania związków innych osób? Nie ma zakazu życia bez slubu i nie ma zakazu uprawiania seksu bez slubu.

Gość mamuska302
No faktycznie cięzko bo jak urodzisz malucha będziesz sama potrzebowała pomocy. Bedziesz mogła na niego w tym liczyc? Mieszkacie w jego mieszkaniu? Dlaczego pozwalałas mu na spotkania z nią? Istnieje możliwość ze po urodzeniu dzicka troche zmądrzeje albo ucieknie od calej sytuacji. Musisz odpowiedziec sobie na kilka waznych pytan i zdecydowac co bedzie korzystniejsze dla Ciebie i malucha. Bo teraz to bedzie najwazniejsze. musisz miec spokoj. Zycze duzo odwagi i trafnej decyzji. Ja na pewno nie wiązalabym się z nim formalnie na cale zycie. Raz zdradzil zdradzi po raz drugi. A ty jeszcze sobie ulozysz zycie.

Gość dobrali sieeeee haha
Problem polega na tym, że on mi nie może obiecać że nie zdradzi chociaż nie będzie tego chciał, tak powiedział. BUUUUUHHHHHHAAAHHHAAAAAAAAAAAAAA :D Jaki debil :D A autorka jeszcze głupsza, że pozwala sobie na taką bezczelność.

ja bym zdrady nie wybczała nigdy chociażby moj mąż był billem gatsem a ja miałabym zostać bez kasy ,alimenty płacić by musiał .Po prostu uważam ,że trzeba mieć szacunek do siebie ,są różne pomoce ,matka ,rodzina pomoże ...ale rózni ludzie i różne wartości

Gość o eeesuu
jesteś zywym przykładem na to, dlaczego kobiety powinny być niezależne od jakiegokolwiek samca :o z wyjątkiem dziecinstwa, kiedy moga byc uzaleznione od ojca.

Gość adelajda82
Nie wiem na co czekasz . Pamietaj taki facet nie zasługuje na to by wg byc . jesli sam sie wykluczył to po co dawac mu szanse. Nie rozmyslaj tylko poki jeszcze mozesz bierz co twoje i idz w cholere. To on moze pisze" moze "zrozumie ze stacił kogos najwazniejszego , nie tylko ciebie ale i dziecko. A co do dziecka to lepiej zeby nie znalo takiego ojca niz pozniej poznało sie na takim jak on człoiwkeu. CZy sie zmieny jesli sam ci sugeruje , ze nie to po co ci ktos taki . Pamietja gdzies jest ten , który zasłuzy na ciebie i bedzie chciał dla ciebie . Widac ten robi wszystko dla siebie. pozdrawiam i trzymam kciuki.:)

Gość taka draka nijaka
Moj mnie zdradzil i go wykopalam na zbity ryj. Moja corcia ma teraz pol roku, ja pracuje a moja mama zostaje z dzieckiem. Dobrze sobie radzimy. Nie mam wiecej ochoty na zadnych facetow. Sama kobitka jest sobie w stanie perfekcyjnie dac rade z jednym dzieckiem. Miej godnosc. Glowa do gory!!!

Gość dziewczyna564
dzieki wielkie za ypowiedzi, chyb macie wszystkie racje, i to ze jestem głupia ze w tym brne i w tym, że powinnam odejść, ale najtrudniejsze jest to odejście.... a później to już chyba wszystko samo się układa...

Gość adelajda82
odeszlam od meza po 12 latach .To dopiero bolało, bylo juz tak zle , ze wszystko inne co zrobie bylo by tylko tym dobrem. Zyje juz 8 miesiecy sama z coreczka, syn został z ojcem( i nie wiesz jak mnie serce z tego powodu boli) . Mimo tego daje rade pomietaj grunt to pozytywne myslenie. Pomagaja mi rodzice nad opieką . Pamietaj kazdy *ham zyje sam. jesli nie chcesz cierpiec jeszcze bardziej to poprostu odejdz.:)