Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gahjih

Jak lepiej wygląda wysoki facet, czyn jak jest chudy czy jak ma małą nadwagę?

Polecane posty

Gość Gahjih

jak powyzej

Gość Slim89
jak ma dużego penisa

Dosłownie, zależy od patrzącego i w dużej mierze od proporcji ciała (np. szerokość ramion itd.)

Gość Gahjih
No a jak ma szerokie ramiona , ale ma nadwage, maly brzuszek to czy lepiej jak by schudl, czy zeby byl bardziej misiowaty

Gość Gahjih
ja sie w wszystkim czuje dobrze. Ale nie wiem jak lepiej bym wygladal, bo taki chudy a wysoki to tez nie dobrze, a taki zabardzo misiowaty to chyba tez nie

Moim zdaniem jak facet ma szerokie ramiona to może spokojnie być misiowaty. Mnie się to akurat podoba, ale osoby wysokie o drobnym kośćcu jak przytyją to zwykle zatracają wszystkie proporcje.

Gość Lethissati
E nie wiem. A podobałby wam się taki 2 metrowy chudzielec? Dlugie chude nóżki, taki prosty, ramiona, biodra. Wiecie o co chodzi:P Jak nie, to znajdę na necie zdjęcie jakieś i wstawię.

Gość he34t345
tylko nie chudy, fuj, chudość jest gorsza od szkaradnej twarzy lepiej żeby miał nadwagę, a nawet osobiście lubię ją :) mój facet ma 195 cm i 110 kg, więc trochę nadwagi ma, ale wygląda rewelacyjnie. Wielkie chłop, w którego uwielbiam się wtulać.

Wszystko zależy, jak Ci się ta nadwaga rozkłada. Ja znam osoby, bez grama tkanki tłuszczowej, które są dość szczupłe, a mają nadwagę:D Druga sprawa, to jak już ktoś wspomniał - proporcje - kilka kilo nam facetom nie zrobi różnicy, ale jak masz oponę, jak byś połknął piłkę do koszykówki, cycki zwisające bardziej od emerytki i za podwójną brodą robiąca się potrójna - to czas się trochę za siebie wziąć. Przede wszystkim dla siebie, żebyś mógł spojrzeć w lustro i być zadowolonym z tego jak wyglądasz. O ile twarzy "Zbytnio" nie zmienimy, o tyle nad ciałem można i przede wszystkim warto pracować:)

Gość chciałam zauwazyc dziewczyny
zalezy jaka nadwaga jest mala i jaki to jest chudy. ale z 2 zlego wybieram mala nadwage, choc lepsze bylyby miesnie i normalna sylwetka (nie chudzinka)