Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jag-v

okres spóźnia się 3 tygodnie....

Polecane posty

Gość Jag-v

PANIKA! mam 18 lat, okres spóźniami się już 3 tygodnie..... półtora tygodnia temu byłam na wakacjach (100km od domu) po powrocie z nich miałam zatrucie pokarmowe (tj 3 dniowa biegunka i ostre bóle brzucha) na dodatek żyje w ciągłym stresie...teraz dodatkowo stresuje się możliwąciążą? choć sama nie wiem , od 3 lat współżyję z jednym partnerem zawsze tą samą i jak do tej pory skuteczną metodą stosunku przerywanego. pogoda w miejscu w którym zyję jest mega zmienna- trzy dni ulewy, jeden cien ciepla, potem dwa dni takie chlodne potem cieplo znowu...... pisze o tym zeby przyblizyc jaknajdokladniej moja sytuacje co o tym myslicie BLAGAM O ODPOWIEDZI :(:(:( testu nie robilam. SA JAKIES TABLETKI KTORE MOGA TROCHE PRZYSPIESZYC OKRES??? cale dnie jestem zalamana i mam MEGA stresa :(:(

Gość idź zrób test
a potem wybierz się do ginekologa bo zarówno ciąża jak i brak okresu to sprawy z jego działu.

Gość idź zrób test
a przerywany to nie antykoncepcja i trzeba się liczyć z tym że kiedyś może się nie udać i będzie ciąża. Co to na gumki wam żal?

Gość Jag-v
od 5 lat mam okres i nigdy nie byl regularny, spoznienia siegaly 15 dni, ale jest naprawde bardzo bardzo nieregularny i moze to kolejna odslona jej nieregularnej mosci...

Gość Jag-v
farciara ;) odchodze od zmyslow ale u mnie opoznienia sa normalne...moze...i wyjazd, zmiana klimatu, choroba, stres, te czynniki opozniaja,,,,,

Gość LittleMe
"Do tej pory skuteczna metoda stosunku przerywanego" już nie jest skuteczna

Metoda przerywana nie jest dobra to po 1 po 2 zrób test! jak wyjdzie negatywny idż do ginekologa może ta Ci tabletkę na wywołanie okresu ! a może się odchudzasz? od tego też okres się dużo spóźnia

Gość sda
kup sobie test i zrob:) napisz jaki wynik

JA TEZ MIALAM TAKIE NIE REGULARNE CYKLE NIE RAZ 55,60 DNI I TAK JAK TY STOSUNEK PRZERYWANY PRZEZ 7 LAT A W CIAZE ZASZLAM BO CHCIALAM,TERAZ MAM MIESIECZNEGO SZKRABA,poki co to jakos na stosunku przerywanym nie przydarzyla nam sie wpadka przez dlugie lata tak wiec jak widac na miom przykladzie moze to byc metoda antykoncepcji.

Gość Jag-v
moje odchudzanie polega na tym ze unikam slodyczy i wiecej cwicze, watpie by to moglo byc powodem... przez ostatnie poltora tygodnia mialam nadzwyczaj wiele wysilku (zwiazany z wyjazdem bardzo aktywnym) moze to byllekki szok dla organizmu? ze tak nagle tyle ruchu :P dziekuje za wypowiedzi chyba zerobie test a jak nie....sa jakies leki na wywolanie bez recepty jakies ziolowe np? do gina w moim miescie czeka sie dobry miesiac.......

Gość karmelowa pani
Dlaczego nie zrobiłaś jeszcze testu ciążowego? 3 tygodnie to dość sporo. A stosunek przerywany, to przecież żadna antykoncepcja. Wpadka może się przydarzyć nawet po kilku latach fartu. A tabletki na wywołanie miesiączki są TYLKO na receptę, którą przepisuje ginekolog. Oczywiście po UPEWNIENIU się, że nie ma ciąży.

Gość Alcia711
Też byłam na wakacjach, okres spóźniał się koło 3tyg. i też przez 2 lata z jednym partnerem stosowaliśmy stosunek przerywany a teraz jestem już w 7 tyg ciąży :D

Gość Jag-v
zrobiłam test- pełny negatyw. tego samego dnia po ponad trzech tygodniach oczekiwania przyszedl okres..... zajebi*te spoznienie ;))