Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazkaMojedrugieimie

Jak stracic 8 kg i cm w 2 tyg?? pomocy

Polecane posty

witam podam wam moje wymiary a to chyba wszystko wyjasni 158 cm wzrostu, 52 kg wagi. Biust:87cm Talia:71cm Biodra:88cm Uda:57cm budowa typu: wąskie biodra płaska dupa tluste uda zwlaszcza u gory. no i boczki i nienajwiekszy jak do takiej 'figury' biust. Musze do 1 wrzesnia jakos wyglądać, stracic chociaz z 4 cm w tych udziskach, pozbyc sie boczkow... Moim problemem jest brak silnej woli, zalamywanie sie w bardzo latwy sposb.. brak kondycji i ochoty na cwiczenia ;/ Mysle o tym zeby wdu*cac fete, ale po pierwsze nie chce sie uzaleznic, a po drugie ciezko ostatnio dostac.. wezcie pomozcie bo moja figura to koszmar, a chce byc fajna, zgrabna, chudą laską ;]

Gość jestes smieszna...
do szkoly chodzi sie po to zeby sie uczyc gowniaro a nie zeby "wygladac jak laska"

Gość no w końcu się obudziłaś?
co robiłaś przez całe wakacje? W dwa tyg. to co najwyżej mozesz się odwodnić a nie naprawdę schudnać. :O

Gość Dukan_dukan
Polecam dietę DUKANA :)

taaa hmm tylko chce poznac jakiegos fajnego normalnego chlopaka a z koszmarna figura nie mam na to szans. nie chce byc jakąś pustelnica ;/

co robilam przez wakacje?? w sumie to zapomnialam o tym a mialam tyle czasu;/ moze to dlatego ze mam problemy jak zaczne jesc nie moge przestac napady takie ;/ pozatym jestem samotna mam malo wartosciowych znajomych zajadam stres bo wokol mnie same problemy-z ludzmi, z kasa, z soba;/ bylam kiedys chuda i bylam wtedy szczesliwa i spokojna niestety przez matke sie roztylam bo jej nie pasowala moja szczuplutka figura;/

Gość fvhmj,
a ile masz lat?

mam 17 lat..

Gość no w końcu się obudziłaś?
ta jasne przez matkę -a co pchała ci do gardła jedzenie przez rurę jak gęsi? Nie masz pięciu lat i jeśli nie chciałabyś to byś nie jadła.

Gość :)))))))))))))))))))))))))Jj
Ja mam 164cm wzrostu 58kg wagi i identyczne wymiar:O w biodrach mam jedynie 90cm i w udzie 52... i ja uważam, że jestem gruba... jak ważyłam z Twoją wagą to ludzie mnie od anoreksji wyzywali:O

Gość fvhmj,
mam tyle samo... i waze 68 kg przy wzroscie 166 :o mysle ze jest ok. sama sie zastanawialam jak schudnac bo nic nie daje nawet te glupie cwiczenia, ale nie wiem mozesz sprobowac jesc np te wafle zamiast chleba i takie mniej tuczace rzeczy,kolezanka tak robila i mowila ze przez to schudla 7 kg w ciagu 1,5 miesiaca.

tez bym chciala miec 90 w biodrach ;/ niestety mam tam wąską kość i przez to wyglądam klocowato i masywnie...

Gość Tomaszekk
Na brzuch - brzuszki. Powinnaś mieć 60 Na uda - masaże. Nie odchudzaj się, tylko jedz zdrowo. Jak zaczniesz się odchudzać to przedewszystkim zejdziesz z cycków, których i tak nie masz. Dużo chodź. Jak to zastosujesz to za pół roku będziesz się nadawała do projektu: www.poszukujetancerki.republika.pl pod warunkiem, że zrobisz sobie cycki.

Cycki zrobię jak będę pelnoletnia... teraz jakies mam nawet calkiem fajne ale za male do takiej tlustosci;/

Gość szklanka szklana
weźcie sie ogarnijcie, wcale nie masz małych cycków ;/ zacznij sie ruszać, jedz zdrowo, to na pewno schudniesz przynajmniej 3-4kg

Przestań żreć chleb, ziemniaki i makarony, a zamiast tego jedz duzo warzyw, owocow, nabialu i takich pierdoł. No i może zacznij biegac, zawsze to jakies spalone kalorie.