Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejusssss

po prostu szok!!! niemożliwe

Polecane posty

Gość jejusssss

raz jedyny, jeden jedyny raz, po raz pierwszy weszłam na czat pierwszy rózmówca i pewnie nie uwierzycie, ale to ktoś kogo znam! chyba spale sie ze wstydu jak go spotkam!! tymbardziej że najpierw poświntuszyliśmy a później się okazało kto kim jest kuwa! to niemożliwe, to jak wygrać w totka :/

Gość jejusssss
to był seks czat, zapomniałam dodać ej to niemożliwe ale wstyd co zrobie jak go spotkam?????????????

Gość fvhmj,
no i?''wszystko co ludzkie,nie jest mi obce''

Gość aQQ aQQ aQQ
a kim on jest?

Gość jejusssss
słynny piekarz z pobliskiego młyna

Gość jejusssss
no dobrze, przyznam się - to mój ojciec! :-O

Gość jejusssss
to nie był mój ojciec ani sąsiad to był pewien chłopak z mojego miasta- które jest dość małe - wiecie można sie spotkać często ale wstyd :/ jak pomyśle o czym gadaliśmy co mnie podkusiło by wejść na ten czat???????????????

Gość jejusssss
dodam, że mi się kiedyś podobał ale teraz to już nie mam szans napewno :/ kuźwa, co za wstyd, ja chyba z pół roku z domu nie wyjdę

Gość wierni wielbiciele lookrecji
no dobra ale napisz cos wiecej. rozumiem ze on wie z kim rozmawial? w jaki sposob sie dowiedzieliscie? no i co ty tam napisalas ze teraz tak sie wstydzisz przed nim?

Gość twoja maleńka
Nie wstydż się. Jak go spotkasz to podaj mu rękę i się do niego uśmiechnij

Gość twoja maleńka
To tylko czat jest spoko

Gość jejusssss
ok więc pokolei wchodzę na czat, zawstydzona lekko bo nigdy nie byłam na seks czacie no i zagadałam do faceta o ciekawym nicku zaczelismy rozmawiać o tym co porabiamy, że się nudzimy, on zaczął pisać że gdyby był ze mną w pokoju to bym się nie nudziła, od słowa do słowa poświntuszyliśmy i nagle on mnie pyta skąd jestem, bo może byśmy sie poznali ja piszę ogolnie województwem, a on bach, że on jest też, a dokładnie z miasta X (moje miasto) mówię mu-ej niemożliwe, ja też... ;| on na to, że kurde.. a że skąd dokładnie mówię mu no coz osiedle... a Ty? on, że osiedle.... ja sobie myślę nie.. heheee i myślę - może to pan XXX - który mi się podobał i mówię mu czy "hej a może Ty jesteś moja licealna miłość xxxxx...." a on, że tak ma własnie na imię! ja sobie myslę - ej bez jaj zrobiło mi się gorąco mówię a do jakiej szkoły chodziłeś? a on mi podaje moją pyta a Ty? ja mówię do tej samej.. chyba wiem kim jesteś on - nie gadaj mówi mi -do której klasy chodziłaś? mówię do której i mówię mu, że niewysoka brunetka, ubierałam się tak i tak.. a on, że wie!!! ze on zawsze stał przy sekretariacie na przerwie i widział jak wychodzę ze szkoły i podał kilka szczegółów :/ teraz jesteśmy na 2 roku studiów masakra to co sobie opowiadaliśmy... :/ doszlismy do wniosku, że tej rozmowy nie było, że jak się spotkamy to do niej nie wracamy.. ale jak go spotkam chyba się spalę... sory za chaotyczność ale jestem wciąz wzburzona, zawstydzona.. boję się go spotkac...

Gość jejusssss
ale nie dośc, że seks czat to jeszcze wie, że się w nim bujałam palnęłam z tą licealną miłością bo nie sądziłam, że to możliwe by to on był jaki wstyd co za w ogóle ZBIEG OKOLICZNOŚCI nigdy więcej nie wejdę na taki czat po kiego mnie podkusiło? pierwszy raz na takim czacie i od razu taki wstyd

Gość jejusssss
LOS ZE MNIE DRWI!!!!!!!!! :(

Gość sdadfees
może to jakiś znak?? kto wie co z tego będzie..

Gość muj kuzyn tak poznał
swoja żonę mieszkała w drugiej klatce s chodiwej

Gość dankel2012
No to świetnie się wkopałaś:). Jak dla mnie czat online to tylko www.gochat.in. Tutaj przynajmniej nie wchodzą rodzice, a młodzi ludzie. :)

Gość dankel2012
Link to www.gochat.in Sorry za pomyłkę

Gość sama jesteś sobie winna
idiotko:O trzeba było napisać że wyglądasz inaczej niż naprawde a TY durna wszystko napisałaś a teraz panik:o nie rozumiem takich idiotke:/