Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pojsc na studia

Boje sie pojsc na studia!!! Boje sie ze bedzie to samo co zwykle!!

Polecane posty

To samo co w podstawowce, w gimnazjum i technikum. W podstawowce kilku chlopcow bilo mnie, wysmiewalo mnie, wysmiewalo moja wade wymowy. Gorsze bylo to ze ci chlopcy poszli do tego samego gimnazjum i tam bylo jeszcze gorzej. Kopali mi plecak i ciagle wmawiali wszystkim nauczycielom ze to ja zaczynam. Gdy poszlem do szkoly sredniej to myslalem ze tam bedzie lepiej, ale nie bylo. Byla to klasa gdzie byla przewaga dziewczyn. 3 dziewczyny zmowily sie przeciwko mnie i wmowily wszystkim dookolo ze je molestuje, bylo mi wtedy wstyd bo rodzice mi nie wierzyli. Az w tym roku, w ostatniej klasie jedna z dziewczyn powiedziala ze ja zgwalcilem, to wszystko okazalo sie klamstwem i wtedy rodzice dopiero uwierzyli mi ze to klamstwo. Boje sie teraz pojsc na studia. Narazie chodze do pracy. Pracuje na produkcji. Wiec nikt mnie ani nie bije, ani nie wyzywa, ani falszywie nie oskarza. Ale boje sie ze jak pojde do jakiejs umyslowej pracy w biurze czy w sklepie(gdzie pewnie jest mnostwo czasu), lub na studia to spotka mnie to samo. Nie chce tego znowu przechodzic

Gość Na studiach nikt nie bawi sie
w taka dziecinade typu kopanie plecaka ,bicice itp. Dasz rade.

Gość czasami taki sytuacje zdarzają
się! :(

Gość Na studiach nikt nie bawi sie
Mi juz minely 3 lata na studiach i nigdy sie z takim czyms nie spotkalam. Zdarzaja sie pajace, ale nie takie akcje. Na studiach liczy sie wiedza a nie pajacowanie

Mam lekkie obawy. Ze na studiach jakis chlopak zwyzywa mnie, albo jak w szkole sredniej jakas dziewczyna bedzie probowala sobie zrobic ze mnie zboczenca.

Gość jestes super, wiecej takcich
studia mogą Cię rozczarowac ale w innym sensie - jak wybierzesz jakieś dobre to bedziesz dużo siedział w książkach i uczył sie o pierdołach a potem robota za 1500 :o jezeli obawiasz sie prześladowania wybierz studia gdzie na roku jest ok 100-200 osób wtedy jesteś bardziej anonimowy, nie ma jakiejś grupki która nęka najsłabszego - jest wiele grupek kumplujących sie osób - spróbuj dołaćzyć sie do takiej na studiach nie ma czegoś takiego jak prześladowanie - tam już jest naprawdę inaczej, pozdrawiam

Gość jestes super, wiecej takcich
a w ogole w sklepie dużo wolnego czasu? chyba w jakims plajtujacym ja po pół roku schudłam 7 kg i miałam takie bóle pleców że szok, na szczęscie już skonczylam studia i mam inną pracę

Gość głupio robisz
studia to fajna zabawa :)