Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnie,tylko spokojnie.;,

Mam termin na luty i boję się urodzic 29-ego :(

Polecane posty

niby temin wedlug OM jest na 9 lutego a Usg 11 luty ale mimo wszystko mam bardzo długie cykle i boję się że może się przedlużyc.Wiem mam głupie myślenie ale gdyby jednak tak było to moje dziecko będzie miec urodziny co cztery lata!?! :o O Bożę!! :o

??

Gość to tam niemożliwe....
Nawet jakbyś przenosiła ciążę 2 tyg to tak czy siak nie urodzisz 29-ego. Tak czy siak maksymalnie tydzień po terminie poród zaczną wywoływać. Nie masz żadnych najmniejszych szans na tę datę

Gość leonnn
o BOŻĘĘĘĘ i co w takim wypadku będzie??? ale w sumie to nie tak źle mieć te urodziny co 4 lata.... :D:D:D:D:D

to tam niemożliwe.... Wybacz ale nie masz racji , poniewaz coraz wiecej kobiet rodzi po terminie nawet 2 tygodniowym , jesli tetno nie zanika , dziecko wykazuje ruchy mamusia czuje sie dobrze , nie ma wskazan by wywolywac porod czy przebijac pe.. ;) a ty autorko sie nie martw , badz nadziei ze urodzisz nie pozniej niz 28:)

Gość malkontentka 23
mam kolezanke, co sie urodzila 29-go, kazdy uwaza, ze to super data, kazdy o niej pamieta (bo szczegolna) a prezent moze dostac 28 albo 1.03 przeciez :-)

Hej ...a nawet jesli...moja mama zostala przepisana na 28... Nie zamartwiaj sie za wczasu....pozdrowka

Gość zuzizak
no wlaśnie, zapiszą na 28 lub 1

bardziej prawdopodobne że urodzę 15-ego lutego a to szczegolnie znienawidzona przeze mnie data :/ zacznę juz teraz się modlic żeby nie urodzic 15-ego i oczywiście 29-ego ;)

a jeszcze jedno mam pytanie jakie jest prawdopodobieństwo tego że urodzę po 19-stym ?? zależy mi na tym żeby mój dzidzulem byl najlepszym znakiem zodiaku :D

Ja mam w karcie wpisany termin na 29:DAle mi to szczerze mowiąc jest obojętne. Swoją drogą to nie każdy ma szanse urodzić się w tak "szczególny" dzień:D

Gość mnie toto lata
to usuń,skoro data to dla Ciebie taki problem

watpie abys urodzila 29. mysle ze wczesniej urodzisz. ja mialam termin z om na 8 marca a z usg na 29 lutego. urodzilam 29 lutego (niezle to usg mieli ;) ) i uwazam ze to super data. o urodzinach synka kazdy pamieta :) a urodziny obchodzimy 28, nie ma problemu. mojej tesciowej siostra tez urodzila sie 29 lutego i tez obchodzi urodziny 28. nie jest to jakis wielki problem, idzie z tym zyc ;) :D nie wiem czemu ludzie tak nie chca zeby dziecko mialo urodziny 29 lutego. w sumie ciekawa data i tak jak napisalam kazdy o urodzinach malego pamieta. a urodziny przeciez normalnie mozna obchodzic