Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikomiko

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość kikomiko

Wczoraj piłam ze znajomymii w parku...oni sie nie nawalili a ja niestety bardzo...powiedzieli zebym lepiej wracala do domu, to ja wrocilam. Sama przez miasto. Nie pamietam drogi powrotnej. Strasznie mi wstyd, ludzie mnie widzieli jak szlam rzygajac...moze ktos znajomy widzial. Najgorsze jest to ze wrocilam do domu pijana i rodzice mi pieklo w domu zrobili...no ale nie dziwie sie im...oni mysla ze ja klamie i pewnie z jakims chlopem spotkalam, bo wracalam sama, rodzice zadzwonili tez do rodzicow tych z ktorymi pilam...przyszlam cala odrapana, nie wiem skad...Na codzien jestem niesmiala, spokojna dziewczyna. Pozatym moja siostra czytala moje esemesy, ktore byly baardzo prywatne i na prawde straszne zeczy tam byly, nie moge zniesc swiadomosci ze ona to wszystko wie. Znajomi z ktorymi pilam bardzo wstydzili sie za mnie i stracilam w ich oczach mocno...to wszystko mnie przytlacza....niedlugo powrot do szkoly, a ja mam fobie szkolną...chyba ide sie zabic.pa

Gość mozeeeeeeeeeeee
a dlaczego kazali ci wracac samej ? co to za znajomi powinni cie odprowadzic albo posadzic na lawce i nie dawac alko!!!

Gość eqa
spokojnie, z czasem kazdy zapomni oprocz Ciebie rzecz jasna:P

Gość kikomiko
No ja wlasnie nie wiem czemu tak zrobili, tez sie dziwie. Nie sadzilam ze moja najlepsza przyjaciolka by mnie puscila w takim stanie do domu