Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdssss

Jutro ide po skierowanie do urzedu pracy!!!!

Polecane posty

Gość dsdssss

Na pomocnika kucharza. Jak myslicie? Istnieje zagrozenie ze moga mnie nie przyjac? i jak twierdzicie? ile zarobie? bedzie przynajmniej 1000 zlotych na reke.

Jakie w takiej sytuacji mogą mieć do człowieka wymagania? Po prostu spraw dobre wrażenie, skoro już idziesz na rozmowe to znaczy że bedziesz potrzebny. Powiedz że z rana wcześnie wstajesz, że dbasz o higiene, że nie lubisz nic nie robić, takie tam kity.

Gość dsdssss
Szkoda tylko że w tym urzędzie na siłe próbują wcisnąc mnie do restauracji. Oprócz tego było zaznaczone że interesuje mnie jeszcze biedronka oraz salon orange czy inne tego typu miejsce.

Gość dsdssss
A pomocnik kucharz od razu musi miec książeczke z sanepitu? Czytałam przed chwilą że konieczne są też prawo jazdy.

Gość przy takiej pracy
Zawsze jest potrzebne badanie na nosicielstwo. Jeżeli tego nie było w ogłoszeniu to na pewno na rozmowie ci o tym powiedzą.

Gość dsdssss
a mozna do robic to później????? Ile takie badanie kosztuje?

Gość dsdssss
Np. w wawelu jeśli kogoś zatrudniają to oni sami na to badanie wysyłają pracownika i płacą za to. Restauracja też powinna chyba mi za takie badanie zapłacic?

Gość dsdssss
No właśnie jak to jest. ?

Gość przy takiej pracy
Mój brat ostatnio płacił za takie badanie 100 zł. Do tego jeszcze musi iść po zaświadczenie od lekarza i to też będzie trochę kosztowało. Zakład pracy mu to zwróci, ale nie wiem jak będzie u ciebie.

Gość askawelalka
zalezy od pracodawcy ...

Gość dsdssss
Ja jeszcze nie zostałam zatrudniona. Więc nie wiem jak to będzie. A gdzieś w ogłoszeniu czytałam że prawo jazdy u pomocnika kucharza są mile widziane? pomoc kucharza musi miec prawo jazdy czy nie są wymagane?

Gość wstyd byc na bezrobociu
:O