Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiojaa

Jak wyrzeźbić pośladki w ciągu miesiąca ?

Polecane posty

Gość tiojaa

Czy to jest w ogóle możliwe ? Mój tyłek wygląda jak dwa naleśniki, kiedyś go ćwiczyłam przez kilka miesięcy i guzik mi to dało, zero zmian. Dlatego jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby aby podnieść pośladki do góry i je ładnie ujędrnić to niech napisze plisss

Gość heh, ja tez mma 2 nalesniki
i od kilku lat roznych rzeczy probuje - cwiczenia, balsamy, zabiegi, ale nic to nie daje. moze minimalnie sie podniosl, ale gora o pol centymetra. chya juz takie geny mam, ze nic nie pomaga. i jeszcze cellulit ktorego tez nie da sie zwalczyc

Gość tcutv
ćwiczania na pośladki w ogóle nie pomagają !!! Może trochę je ujędraniają ale o powiększeniu czy podniesienieu nie ma mozy, wiem bo ćwiczę też od ponad roku i żadnych efektów ! Już sobie dałam spokój, nawet cellulit mi nie zniknął :/

Ja nie wiem co Wy mówicie - pośladki najłatwiej wyrzeźbić - tam jest w końcu największy mięsień!!!

skoro ćwiczenia Ci nic nie pomogły to raczej i teraz nie pomogą. Możesz zacząć chodzić na fitness i tam zasięgnąć porady trenera to chyba najlepsze rozwiązanie. Ja CI mogę napisać - na czworaka, nie opieraj się o nic i rób wymachy nogami do tyłu raz zgięte w kolanie raz wyprostowane. Zacznij od 30 razy jedną nogą i codziennie zwiększaj ilość wymachów np. o 15 razy - wiem, że to takie amatorskie ćwiczenie ale ponoć bardzo pomaga :)

taaa sranie w banie ja cwiczylam pod okiem instruktora, mialam porady u roznych specow od miesni, wszyscy pieprzyli, ze dupsko to najlatwiej wyrzezbic. cwiczylam, robilam co kazali, doksztalcalam sie w necie, ale to juz trwalo kilka lat i nic z tego. jednoczesnie kremy balsamy i dalej mam zwisy.. moja 56-letnia matka ma lepszy tylek

Gość *liliann
Stepper i ćwiczenia z linku **Mychy :) Robiłam je i są świetne.

Ja właśnie mam probklem z tym że od ćwiczeń jest za bardzo wystający... Chętnie się zamienię ;/

No to pewnie takie geny... odziedziczyłaś zadek po babci czy ciotce jakiejś i tyle...

Gość gojaaa.a.a.a
dajcie spokój z tym stepperem ! Mam go od tamtego roku od grudnia dzien w dzien ćwicze i poza mięsniami łydek których wcale nie chciałam wyrzexnić :/ to tyłek mi w ogóle nie urósł!

Gość rozalinka,.,.,.
steper nic nie daje cwicze i cwicze i roznicy nie widze

Gość *liliann
To też zależy od osoby jak działa ten stepper. Poza tym ćwiczenia na nim nie powiększą tyłka tylko go uniosą :)

tez cwiczylam na stepperze kiedys przez prawie rok 2-3 razy w tygodniu i nic to nie dalo. a co do wystajacych tylkow, to chyba im bardziej wystaje tym lepiej?? nie?? dla mnie idealem jest kim kardashan, co ja bym dala za taki tylek...

To tak jest że każda jest niezadowlona z tego co ma :) Mnie najbardziej wkurza to że mam 40 cm różnicy między talią a tyłkiem i wszystkie ubrania muszę przerabiać... Wolałabym mieć płaski tyłek i nie mieć problemu :)

ha! i tu cie zagne. ja tez przerabiam. roznicy mam 30cm, ale i tak spodni nie kupie. jestem szeroka w biodrach, ale plaska doopa...

i u mnie sie to nie rozklada ladnie... mam bryczasy.. nie wiem jak to opisac, biodra sa szerokie, ale same posladki male i obwislle i jeszcze te poslady sa tak nisko zawieszone - jak stoje bokiem to to dziwnie wyglada

Ja też mam tyłek odstający, większy ale nie narzekam co prawda kiedyś miałam z nim problemy i nie był do zaakceptowania ale teraz mi się nawet podoba :)

kupilam sobie plyte DVD Tamillee Webb i musze wam powiedziec ze jestem zadowolona. To zestaw dwoch 15 minutowych treningow, robie od 2 miesiecy co drugi dzien i jak dla mnie efekty widac.

Gość stepper :-)
mi ćwiczenia na stepperze bardzo pomogły...nie taki tam zwykłe stanie na nim tylko tak : lekko pochylona do przodu, plecy wyprostowane, nogi lekko ugięte, pośladki naprężone...spróbuj tak przez kilka minut a zobaczysz...od razu poczujesz mięśnie pośladków :-) po za tym długie wchodzenie po górkę.

Gość lololalalaoa
mi ćwiczenia na stepperze bardzo pomogły...nie taki tam zwykłe stanie na nim tylko tak : lekko pochylona do przodu, plecy wyprostowane, nogi lekko ugięte, pośladki naprężone...spróbuj tak przez kilka minut a zobaczysz...od razu poczujesz mięśnie pośladków " teraz sobie spróbowałam twojego sposobu i faktycznie czuje mięsnie tyłka :) będę tak ćwiczyć zobacze z jakim skutkiem

Gość stepper :-)
życzę powodzenia :-) daj znac o efektach jak jeszcze to przeczytasz :-)

Gość badzfit
wejdzie na stornke beachbody albo na dailymotion macie filmiki brazili buut lift,w miesiac czasu rzezbicie posladki jestem na 1 tyg ale juz widze ze napewno nie poprzestane .kazdy mesien pracuje i jest mega napiecie az poslady chcca krzyczec,program zwieksza swoja intensywnosc w kazdym dniu cwiczen dlatego przemiana moze byc tak szybka.na necie znajdziecie 3 podstawowowe rodzaje posladkow i w zaleznosci czy masz plaski duzy czy jedynie wrzezbic wybierasz odpwiedni program cwiczen,fajna sprawa bo kazdej moze zalezen n czyms innym dla wiekszych posladkow wiecek kardio,filmiki fajne i taneczne fragmenty nawet wrzucone jedynie co razi sztuczny usmiech kobiet:)

Gość gość
Ja wyrzezbiłam posladki chodząc na zabiegi z falami radiowymi. Miałam w sumie 4 zabiegi co trzy tygodnie. Są jędrne. Napięte jak nigdy wczesniej.

Gość gość
gdzie i za ile????? już tam biegnę