Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha_kasia_12345

Ukąszenie osy w stopę

Polecane posty

Hej, ukasila mnie wczoraj popoludniu osa. Przykladalam ocet, cebule, pilam wapno. W nocy obudzil mnie potworny bol stopy i poszlam na pogotowie. Lekarz przepisal mi wapno, altacet, fenistil i telfats. Robie oklady ale nic sie nie zmienia. Nie moge chodzic, obrzek jest duzy i stopa strasznie twarda. Czy cos jeszcze moge zrobic? Czy powinnam dostac jakis zastrzyk? Ile to moze potrwac? Bede wdzieczna za pomoc!!

Gość LKKL
widocznie masz silniejszą reakcję alergiczną niż zwykły człowiek, pij wapno systematycznie bo to naprawde bardzo pomaga, słyszałam jeszcze o przykąłdaniu cebuli, w interencie jest masa porad jak walczyć z taką opuchlizną i bólem po ukąszeniu więc poczytać. Jak ból do jutra nie minie to przejdz się do lekarza.

Gość gojaaa.a.a.a
osa pszczoła jeden ch*j ważne że ją użądliło

Gość heh, ja tez mma 2 nalesniki
to dziwne, moze jej sie po prostu oderwalo niechcacy. bo pszczola zawsze zostawia zadlo. mi tam na ugryzienia os pomaga comarol

Gość aha i achhhh
:D ja przepraszam, że sie śmieję, ale sobie wyobrazilam jak kąsisz osę w stopę :D ile osa ma tych stóp, 6 chyba ? :D

Gość sdasdsdsdsdsdsd
mnie ukąsila w szyje jak bylam mala dziewczynka, trauma na cale zycie. dopiero niedawno przestalam bac sie os i nie uciekam przed nimi

Gość luck
Trzeba było gir nie wystawiać